Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, papoys1 είπε

Μία καλή τύπου arieli τουλάχιστον 1050 watt  καφέ κομμένο έτοιμο 100% arabica jacobs

δηλαδή σε κάποιον που δηλώνει ότι έχει saeco αλλά δεν του αρέσει ο καφές που πίνει και θέλει κάτι καλύτερο, η πρόταση σου είναι να πάει σε μια χειρότερη μηχανή και να αγοράζει κομμένο πριν μήνες καφέ

• Like 2
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, nvel είπε

δηλαδή σε κάποιον που δηλώνει ότι έχει saeco αλλά δεν του αρέσει ο καφές που πίνει και θέλει κάτι καλύτερο, η πρόταση σου είναι να πάει σε μια χειρότερη μηχανή και να αγοράζει κομμένο πριν μήνες καφέ

Προτάσεις κάνουμε φίλε και λέμε την άποψή μας . Δεν την επιβάλλουμε με το ζόρι στον καθένα και η δική μου είναι αυτή.Από εκεί και πέρα ο καθένας μπορεί να υιοθετήσει όποια του κάνει κέφι.😊

Δημοσ.
1 ώρα πριν, papoys1 είπε

Προτάσεις κάνουμε φίλε και λέμε την άποψή μας . Δεν την επιβάλλουμε με το ζόρι στον καθένα και η δική μου είναι αυτή.Από εκεί και πέρα ο καθένας μπορεί να υιοθετήσει όποια του κάνει κέφι.😊

Συμφωνεί αλλά το να πάει από μια μηχανή των 200-300€ (δεν ξέρω πια saeco έχει) σε μια μηχανή των 40€ όπως καταλαβαίνεις είναι σα να λες φίλε πέτα την Porsche και πάρε opel

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, john_petrucci7 είπε

Συμφωνεί αλλά το να πάει από μια μηχανή των 200-300€ (δεν ξέρω πια saeco έχει) σε μια μηχανή των 40€ όπως καταλαβαίνεις είναι σα να λες φίλε πέτα την Porsche και πάρε opel

Τώρα άμα μου λές πόρσε κάτι μηχανούλες των 100-150-200-250  ευρώ που εσωτερικά έχουν μηχανισμό arielli ακόμη και σχεδιασμό και απέξω τίτλο τύπου πόρσε πάω πάσο.

Εγώ πάντως από τη bomman των 60 ευρώ πίνω καφέ ανώτερο από πολλών καλών καταστημάτων που διαθέτουν μηχανές πράγματι πόρσε και όχι τύπου πόρσε.😊

https://www.youtube.com/watch?v=wJO_dvP-n2g                                 :D

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 1
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα. Μια προταση για μηχανη εσπρεσο που να μπαινει στο πλυντηριο πιατων οτι πρεπει να πληθει.

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.

Φίλε βάλε τη μηχανή στο πλυντήριο ρίξε και λίγο καφέ χύμα μέσα στη θήκη του σαπουνιού κι έτοιμος ο freddo espresso

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...