Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει καμια καλη μηχανη για espresso σε λογικη τιμη; Εχω μια saeco, αλλα την εχω αρκετα χρονια και ο καφες που βγανει ανεκαθεν ηταν κατω του μετριου. Λογικα θα χρειαστω και μυλο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ έχω μηχανή gaggia classic και μύλο eureka mignion specialita. Ικανοποιημένος είμαι, δεν ξέρω όμως αν θεωρείτε και αυτός κάτω του μετρίου όπως saeco 😛 Εχω βρει καφέ που μου αρέσει όμως και είμαι καλυμμένος γευστικά.

Επεξ/σία από zygorito
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μπορείς πάντα να κοιτάξεις και σε μηχανές με κάψουλα για πιο στάνταρ ποιότητα του κάθε καφέ

Επεξ/σία από marmagia
Δημοσ.
34 minutes ago, hitman 21 original said:

Παραγγειλα πριν καμια ωρα αυτη εδω δεν ξερω αν ειναι καλη αλλα απ τα σχολια που διαβαζω ειναι τιμια για τα λεφτα της.

https://www.e-shop.gr/kafetiera-espresso-arielli-km-540bs-p-HAP.105226

Αμα ειναι να αγορασω, θα παρω κατι καλο, δε θα πεσω κατω απο 150 ευρω πλεον.

1 minute ago, marmagia said:

μπορείς πάντα να κοιτάξεις και σε μηχανές με κάψουλα για πιο στάνταρ ποιότητα του κάθε καφέ

Δεν θα ηθελα καψουλα.

20 minutes ago, zygorito said:

Εγώ έχω μηχανή gaggia classic και μύλο eureka mignion specialita. Ικανοποιημένος είμαι, δεν ξέρω όμως αν θεωρείτε και αυτός κάτω του μετρίου όπως saeco 😛 Εχω βρει καφέ που μου αρέσει όμως και είμαι καλυμμένος γευστικά.

Gaggia Classic ειναι σιγουρα εγγυηση, αλλα ξεφευγει η τιμη ρε γμτ.. Μηπως εχει μεσα ενσωματωμενο μυλο, ωστε να δικαιολογει αυτη την τιμη;

• Like 1
Δημοσ.

Delongi dedica κάπου στα 150. Δυο χρόνια ασταμάτητα  με 6 τουλάχιστον διπλούς κάθε μέρα και συνεχίζει .ουτε αφαλάτωση της έχω κάνει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για να πας σε υψηλότερη κατηγορία από saeco χρειάζεται πολύ περισσότερα από 150 ευρώ, η τρέχουσα gaggia classic είναι ότι και η saeco

Επεξ/σία από nvel
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, elpaso1 είπε

Αμα ειναι να αγορασω, θα παρω κατι καλο, δε θα πεσω κατω απο 150 ευρω πλεον.

Τσάμπα λεφτά θα δώσεις δυστυχώς - είναι ακριβή ασχολία.

Ή το παίρνεις απόφαση και πας σε κάτι φτηνό ή τα σκας.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, marmagia είπε

Αν δεν δώσεις λεφτά πάρε μύλο θα δεις τρομερή διαφορά. 

Όσον αφορά κάψουλες...  όχι. δεν.

Κάνε μια προσπάθεια και πάρε την ποιο απλή μηχανή με χύμα καφέ και θα δεις. 

Επεξ/σία από rigo0sotirhs
Δημοσ.
4 hours ago, nvel said:

για να πας σε υψηλότερη κατηγορία από saeco χρειάζεται πολύ περισσότερα από 150 ευρώ, η τρέχουσα gaggia classic είναι ότι και η saeco

400 ευρω εχει..

Δημοσ.

δεν υπάρχει κάτι το φοβερό στα 150 ευρώ.

θα είναι ιδιος καφές με την 50ευρη με πιο καλη κατασκευή και design.

• Like 2
Δημοσ.
8 ώρες πριν, elpaso1 είπε

400 ευρω εχει..

έκανα λάθος το τρέχον μοντέλο (2019) έχει βελτιωθεί σε σχέση με το προηγούμενο αλλά δεν φτάνει την παλιά classic,  όμως με 400 ευρώ παίρνεις μια φθηνή κανονική μηχανή

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 14/3/2020 στις 8:09 ΠΜ, nvel είπε

έκανα λάθος το τρέχον μοντέλο (2019) έχει βελτιωθεί σε σχέση με το προηγούμενο αλλά δεν φτάνει την παλιά classic,  όμως με 400 ευρώ παίρνεις μια φθηνή κανονική μηχανή

θα θελει και μυλο ομως. Νομιζω με αλλα 150 ευρω περνει κατι αξιοπρεπες

Δηλαδη με 550 ευρω θα πινεις ενα αξιοπρεπες καφεδακι σπιτι σου!

Επεξ/σία από isim
προσθεση σχολιου
Δημοσ.
Στις 14/3/2020 στις 8:09 ΠΜ, nvel είπε

Για να πάρεις τη συγκεκριμένη πρέπει να δώσεις και άλλα τόσα για μύλο και πάλι θα παιδεύεσαι σε αέναες αναζητήσεις μέχρι να βρεις την τέλεια αναλογία και τον τέλειο καφέ.

Μία καλή τύπου arieli τουλάχιστον 1050 watt  καφέ κομμένο έτοιμο 100% arabica jacobs ή κάποιον άλλο σε συχνή προσφορά στα 4,80 ευρώ και θα πίνεις απλά ένα καλό καφέ χωρίς να κυνηγάς τον τέλειο καφέ ή το τέλειο κόψιμο.Το ίδιο έκανα και εγώ μέχρι που κατέληξα στην παραπάνω συνταγή και βρήκα την υγειά μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...