Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 minutes ago, Luciddream said:

Τι να σου πω, εγώ και απο υπολογιστές ξέρω και ξύλο ρίχνω, μάλλον κάτι κάνεις λάθος!

Απο που συμπερανες οτι δεν γνωριζω να βαζω την καρτα γραφικων στον υπολογιστη;

Δημοσ.
5 minutes ago, elpaso1 said:

Απο που συμπερανες οτι δεν γνωριζω να βαζω την καρτα γραφικων στον υπολογιστη;

Απο αυτά γενικά που έχεις γράψει εδω μέσα, βλέπω δυσκολεύεσαι λίγο. Δεν είναι κακό, μπορείς να φωνάξεις έναν τεχνικό να σε βοηθήσει.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, elpaso1 είπε

Πχ η συγκεκριμενη καρτα ειναι σφραγισμενη ή μουφεξ;

image.png.16b92e9b99b4ed7b5e9f19967fad9b4a.png

Εχω δει αρκετα Unboxing, πρωτη φορα βλεπω ετσι τυλιγμενη καρτα!

Στραγγισμενη ειναι. :lol:

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πεταμενη κατω να τη βρηκε κατω απο 250 δε παιζει να την εβαλε αγγελια..

μαλλον εχει αγορασει απο κανα κινεζομαγαζο και του στειλανε μουφα 5700 το πηρε χαμπαρι και τωρα κοιταει να τη ξεφορτωθει στον επομενο.. ή εκανε λαθος στη τιμη και εννοουσε 300

παντως αν ειναι απατεωνια τοτε με "βαρια καρδια" θα δεχτει να τη στειλει με καταθεση

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Εάν υπάρχει παραστατικό αγοράς, είναι σφραγισμένη όπως δείχνει η εικόνα, δέχεται να γίνει η συναλλαγή χέρι με χέρι δεν βλέπω τον λόγο να είναι μούφα η όλη ιστορία. Εκτός αν είναι εκεί με 2-3 και φάει topic starter το ξύλο. 

Δημοσ.
Spoiler

Δεν το αφήνεις καλύτερα να γλιτώσεις όλη την αναστάτωση μελλοντικά ? Λέω εγώ τώρα. Πόσα παιδιά εδώ μέσα έχουν φάει πακέτα από απροσεξία και μετά έκλαιγαν τα λεφτά τους . Εγώ πάντως από Γερμανία και mindfactory που αγόρασα δεν ήρθε σε αεροπλαστ. Ήταν βέβαια σφραγισμένη με αυτοκόλλητο. 

Δημοσ.

@elpaso1 Αφού οι Navi είναι όλες για πέταμα και θα περιμένεις Ampere, τώρα πάλι Navi ψάχνεσαι να αγοράσεις; Το πρόβλημά σου είναι η τιμή ή ότι απλώς δε δουλεύουν και έχουν drivers για πέταμα και θα χάσεις λόγω ban το super diamond LOL account σου και και και ...

Η κάρτα αν αγοράστηκε black friday στα 319 (νομίζω ήταν η χαμηλότερη τιμή) με τιμολόγιο, βγαίνει 257 χωρίς το ΦΠΑ. Άντε μέχρι 250 για σφραγισμένη να το δεχτώ. Το 200 είναι ύποπτα χαμηλό.

Δημοσ.

Διαβασα την αγγελια και λεει μονο απο την πολη του δεν στελνει αν ηταν απατη δεν θα ηταν ποιο ευκολο να την στειλει με καταθεση η αντικαταβολη, εχει αποδειξη απο καταστημα οπως γραφει.

Το να την εστειλε σε φουσκες το καταστημα δεν ειναι περιεργο το μονο σιγουρο ειναι οτι το κουτι θα πρεπει να εχει καποιο αυτοκολλητο ασφαλειας πανω αλλιως ειναι η επιστροφη η επισκευασμενη κλπ.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, elpaso1 είπε

σφραγισμενα σε εξευτελιστικες τιμες

εφοσον εχουν ανοικτει και δουλευτει, μετα τα "ξανασφραγιζουν"

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...