Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν καποιος ισχυριστει οτι εχει σφραγισμενη καρτα γραφικων πως μπορουμε να διαπιστωσουμε οτι οντως ισχυει κατι τετοιο; Αν θυμαμαι καλα, δεν υπαρχει καποιο αυτοκολλητο ασφαλειας.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, elpaso1 είπε

Αν καποιος ισχυριστει οτι εχει σφραγισμενη καρτα γραφικων πως μπορουμε να διαπιστωσουμε οτι οντως ισχυει κατι τετοιο; Αν θυμαμαι καλα, δεν υπαρχει καποιο αυτοκολλητο ασφαλειας.

Και η ASUS εχει και η EVGA τουλαχιστον οι δυο τελευταιες περασαν απο το pc μου.

Λογικα οι βιδες αφηνουν σημαδι εστω και λιγο οποτε καπως δυσκολο να την εβαλε πανω να την δουλεψε και να μην φανει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν μπορεις να ξερεις με σιγουρια....
απο μαγαζι υποθετικα θα ειναι καινουργια 
απο αγγελια δεν μπορεις να ξερεις....

καποιο αυτοκολλητο η ταινια ασφαλειας θα υπαρχει στο κουτι η στην αντιστατικη σακουλα αμα υπαρχει αναλογα το μοντελο/εταιρια.
απο την εγγυηση για ημερομηνια αγορας για το ποσο πισω ειναι

μερικα τεστ που μπορεις να κανεις για να δεις αν εχει χρησιμοποιηθει αρκετα ειναι 
να κανεις μια στροφη στα ανεμιστηράκια και αν στο τελος οταν πανε να σταματησουν κανουν ενα "φρεναρισμα¨ μπρος-πίσω  τοτε εχουν δουλεψει ελαχιστα εως καθολου.
να δεις αν εχει σκονη η καρτα ειδικα στους ανεμιστήρες στο εσωτερικο μερος ( τσεκαρε με μια μπατονετα να δεις αν θα βγαλει μαυριλα)
να τσεκαρεις για τοιχον γρατζουνιες στην καρτα και εκει που βιδωνει.

αλλιως μετα αρκείσαι στο λογο του πωλητη η πας και αγοραζεις καινουργια καρτα απο μαγαζι με εγγυση για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο

Επεξ/σία από Zengar Zombolt
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, elpaso1 είπε

Στην μητρική δεν υπάρχει ταινία ασφαλείας ,στις κάρτες γραφικών υπάρχει κανονικά αν και σε μερικές (λίγες) μου έχει τύχει να μην έχει όντως.Πάντως αν την ανοίξεις φαίνεται μέσα όταν είναι τακτοποιημένα όλα κτλ κτλ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιλαω για ανταλλαγες που γινονται σε site οπως και στο Insomnia χερι-χερι και λενε οτι ειναι σφραγισμενα σε εξευτελιστικες τιμες. Πχ στην 5600xt που αγορασα δεν υπηρχε καποιο αυτοκολληλο ασφαλειας, ουτε στον ryzen 3600, αν θυμαμαι καλα. Ουτε στη μητρικη. Μονο στις μνημες ραμ.

Επεξ/σία από elpaso1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε θυμάμαι ryzen που να μην έχει αυτοκόλλητο ασφαλείας, και έχουν περάσει από τα χέρια μου πάνω από 20 ryzen cpu.... 

Και η vega 64 αλλά και η 5700xt, sapphire Και οι 2 , είχαν αυτοκόλλητο 

Επεξ/σία από leros2004
Δημοσ.
6 minutes ago, Zengar Zombolt said:

οι Ryzen και γενικα οι επεξεργαστες εχουν αυτοκολλητο ασφαλειας για να δεις αν ειχε ανοιγμενο η οχι
δες στο 0:28

Οντως εχει στον επεξεργαστη, δεν το θυμομουν.

Δημοσ.

Πχ η συγκεκριμενη καρτα ειναι σφραγισμενη ή μουφεξ;

image.png.16b92e9b99b4ed7b5e9f19967fad9b4a.png

Εχω δει αρκετα Unboxing, πρωτη φορα βλεπω ετσι τυλιγμενη καρτα!

Δημοσ.

Μου λεει ειναι αεροπλαστ επειδη το παρηγγειλε απο Αθηνα και μενει Καβαλα. Το θεμα ειναι οτι λεει μονο χερι-χερι απο Καβαλα. Δεν φοβαται μη φαει ξυλο; Και 200 ευρω σφραγισμενη; Σε διαγωνισμο να την κερδιζες, τοσο φθηνα δεν την εδινες!

Δημοσ.
1 minute ago, elpaso1 said:

Μου λεει ειναι αεροπλαστ επειδη το παρηγγειλε απο Αθηνα και μενει Καβαλα. Το θεμα ειναι οτι λεει μονο χερι-χερι απο Καβαλα. Δεν φοβαται μη φαει ξυλο; Και 200 ευρω σφραγισμενη; Σε διαγωνισμο να την κερδιζες, τοσο φθηνα δεν την εδινες!

Απο ποιον να φάει ξύλο απο εσένα? Εδώ μια κάρτα δεν ξέρεις να βάλεις στο PC 😛

Δημοσ.
2 minutes ago, Luciddream said:

Απο ποιον να φάει ξύλο απο εσένα? Εδώ μια κάρτα δεν ξέρεις να βάλεις στο PC 😛

Φαντασου τι ντουλαπα ειμαι, λογικο να μην ξερω πολλα απο υπολογιστες, ολη την ημερα λυγιζω μπαρες!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 minute ago, elpaso1 said:

Φαντασου τι ντουλαπα ειμαι, λογικο να μην ξερω πολλα απο υπολογιστες, ολη την ημερα λυγιζω μπαρες!

Τι να σου πω, εγώ και απο υπολογιστές ξέρω και ξύλο ρίχνω, μάλλον κάτι κάνεις λάθος!

Επεξ/σία από Luciddream
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...