vargas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 21 ώρες πριν, ronnie79 είπε Και τα δύο αρκετά καλά κινητά για τα λεφτά τους. Για mi9t σκεφτόμουν και εγώ αλλά κολλάω στον επεξεργαστή γιατί παίζω pubg Εγώ έχω το mi 9 t κ δεν υπάρχει παιχνίδι που να μην το σηκώνει εύκολα. Είναι εξαιρετικός ο 730 μην τον φοβάσαι
ronnie79 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 58 λεπτά πριν, vargas είπε Εγώ έχω το mi 9 t κ δεν υπάρχει παιχνίδι που να μην το σηκώνει εύκολα. Είναι εξαιρετικός ο 730 μην τον φοβάσαι Ναι είμαι σίγουρος οτι ο 730 θα το παίζει άνετα. Απλά έλεγα αν δεν πάω στο 9tpro και τον 855 να πάρω τουλάχιστον τον 730g Το x2 που τον έχει δεν μου αρέσει το notch-σταγόνα της οθόνης
vargas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 4 ώρες πριν, ronnie79 είπε Ναι είμαι σίγουρος οτι ο 730 θα το παίζει άνετα. Απλά έλεγα αν δεν πάω στο 9tpro και τον 855 να πάρω τουλάχιστον τον 730g Το x2 που τον έχει δεν μου αρέσει το notch-σταγόνα της οθόνης Ε χτυπά το mi9 t pro 1
kp1 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα φίλε εγώ θα σου έλεγα αν και φοβερά κινητά και το mi9 t pro και το realme X2 pro δεν θεωρώ λογικό το 2020 και με 400€ να πάρεις κινητό χωρίς ΟΙS.. Θα σε επηρεασει στην κάμερα σίγουρα ειδικά σε βραδυνές φώτο και σταθερότητα σε video!! Αν είναι να έδινες μέχρι 300€ οκ και εγώ αυτά θα σου έλεγα κια βασικά θεωρώ νικητή το realme X2 pro με φοβερή οθόνη και επεξεργαστή ..! Αλλά σε 400€ κοίτα κάνα Huawei p30 ή honor 20 pro με καλές κάμερες οθόνης και μεγάλη ραμ και καλό επεξεργαστη(πια έχουν όλα μικρές διαφορές δεν θα καταλάβεις ουσιαστική διαφορά) και φοβερή μπαταρία και γρήγορη φόρτιση ! To honor έχει λίγο χειρότερη οθόνη από το p30 αλλά το honor 20 pro καλύτερη κάμερα . Ελπίζω να βοήθησα Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2020 από kp1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα