Δέλτα Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα! Είχα απευθυνθεί και παλιότερα στην κοινότητα για το συγκεκριμένο θέμα και ενώ πείρα αρκετά καλές προτάσεις δεν κατάφερα να καταλήξω κάπου και δεν προχώρησα σε αγορά. Ωστόσο τώρα προέκυψε θέμα με το κινητό μου και χρειάζεται άμεσα αντικατάσταση. Εν ολίγοις θέλω ένα αξιόλογο android κινητό στα ~400 (προς τα κάτω) κατά προτίμηση samsung με καλή κάμερα να το κρατήσω για τα επόμενα 5 χρόνια χωρίς να μοιάζει εντελώς απαρχαιωμένο μέχρι τότε. Για τα υπόλοιπα δεν γνωρίζω πολλά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη αν επαναλαμβάνω προηγούμενο θέμα
efkola Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα! Αν κοιτάζεις μόνο για Samsung, δες το Α71. Διαφορετικά, τσέκαρε Huawei P30, Xiaomi mi9t pro.
Zengar Zombolt Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Για Samsung οτι ειπε ο συμφορουμιτης απο πανω Μετα Huawei P30 Μετα σε Xiaomi Mi 9t pro η με λιγα παραπανω Mi Note 10 Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2020 από Zengar Zombolt
stelios18120 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Huawei P30 από εμένα Ειμαι κάτοχος πολλούς μηνες. Αξίζει 1000%, ειδικά στην τιμή του. (ο μόνος λόγος που το αλλάζω πλέον με note 10+ είναι το πενάκι και επειδή βολεύει για την δουλειά μου, κατά τ άλλα άψογο κινητό, ταχύτατο, με φοβερές κάμερες και οθόνη και πολύ καλή αυτονομία) 1
seseji Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 5 χρονια δεν θα σου κρατησει κανενα κινητο, ειτε απο μπαταρια ,ειτε απο αποδοση ,ειτε απο ζημια 2-3 χρονια ειναι πιο ρεαλιστικος στοχος κ με προυποθεση να προσεχεις θα προτεινα να δεις καποιο mi 9t η realme x2 2
Δέλτα Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 5 ώρες πριν, seseji είπε 5 χρονια δεν θα σου κρατησει κανενα κινητο, ειτε απο μπαταρια ,ειτε απο αποδοση ,ειτε απο ζημια 2-3 χρονια ειναι πιο ρεαλιστικος στοχος κ με προυποθεση να προσεχεις θα προτεινα να δεις καποιο mi 9t η realme x2 Κ όμως τώρα έχω ένα Α5 του 2015 και αν δεν μ έπεφτε θα το είχα ακόμα 😛 Εντάξει η κάμερα δεν συγκρίνεται με ένα πιο σύγχρονο και θέλει φόρτιση 2 φορές τη μέρα άλλα κατά τα άλλα καλά κρατούσε μέχρι σήμερα. Και δεν είναι κ πλαστικό όπος τα περισσότερα κινητά σε αυτή την κατηγορία
seseji Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 12 λεπτά πριν, Δέλτα είπε Κ όμως τώρα έχω ένα Α5 του 2015 και αν δεν μ έπεφτε θα το είχα ακόμα 😛 Εντάξει η κάμερα δεν συγκρίνεται με ένα πιο σύγχρονο και θέλει φόρτιση 2 φορές τη μέρα άλλα κατά τα άλλα καλά κρατούσε μέχρι σήμερα. Και δεν είναι κ πλαστικό όπος τα περισσότερα κινητά σε αυτή την κατηγορία εγω λεω να δωσεις περισσοτερη βαση σε αυτα που σου γραφω ,σου εκανα κ vfm προτασεις σε 2 πολυ καλα κ ποιοτικοτατα κινητα που θα σου βγαλουν εκτος απροοπτου 2-3 χρονια ανετα 1
ronnie79 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 6 ώρες πριν, seseji είπε 5 χρονια δεν θα σου κρατησει κανενα κινητο, ειτε απο μπαταρια ,ειτε απο αποδοση ,ειτε απο ζημια 2-3 χρονια ειναι πιο ρεαλιστικος στοχος κ με προυποθεση να προσεχεις θα προτεινα να δεις καποιο mi 9t η realme x2 Και τα δύο αρκετά καλά κινητά για τα λεφτά τους. Για mi9t σκεφτόμουν και εγώ αλλά κολλάω στον επεξεργαστή γιατί παίζω pubg
life is music Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Στις 13/3/2020 στις 4:21 ΜΜ, Δέλτα είπε Καλησπέρα! Είχα απευθυνθεί και παλιότερα στην κοινότητα για το συγκεκριμένο θέμα και ενώ πείρα αρκετά καλές προτάσεις δεν κατάφερα να καταλήξω κάπου και δεν προχώρησα σε αγορά. Ωστόσο τώρα προέκυψε θέμα με το κινητό μου και χρειάζεται άμεσα αντικατάσταση. Εν ολίγοις θέλω ένα αξιόλογο android κινητό στα ~400 (προς τα κάτω) κατά προτίμηση samsung με καλή κάμερα να το κρατήσω για τα επόμενα 5 χρόνια χωρίς να μοιάζει εντελώς απαρχαιωμένο μέχρι τότε. Για τα υπόλοιπα δεν γνωρίζω πολλά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη αν επαναλαμβάνω προηγούμενο θέμα Καλύτερα να πας σε samsung .... στιβαρότητα , ασφάλεια και αντοχή στον χρόνο !!
seseji Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, ronnie79 είπε Και τα δύο αρκετά καλά κινητά για τα λεφτά τους. Για mi9t σκεφτόμουν και εγώ αλλά κολλάω στον επεξεργαστή γιατί παίζω pubg μια χαρα εχω δει σε reviews να παιζει pubg εναλλακτικα κ αν δεν σε ενδιαφερει η amoled δες κ redmi note 8 pro 1 ώρα πριν, life is music είπε Καλύτερα να πας σε samsung .... στιβαρότητα , ασφάλεια και αντοχή στον χρόνο !! κανεις πλακα φανταζομαι
life is music Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, seseji είπε μια χαρα εχω δει σε reviews να παιζει pubg εναλλακτικα κ αν δεν σε ενδιαφερει η amoled δες κ redmi note 8 pro κανεις πλακα φανταζομαι Παντα ήμουν φαν της samsung !!!
stark Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Στις 13/3/2020 στις 4:21 ΜΜ, Δέλτα είπε Καλησπέρα! Είχα απευθυνθεί και παλιότερα στην κοινότητα για το συγκεκριμένο θέμα και ενώ πείρα αρκετά καλές προτάσεις δεν κατάφερα να καταλήξω κάπου και δεν προχώρησα σε αγορά. Ωστόσο τώρα προέκυψε θέμα με το κινητό μου και χρειάζεται άμεσα αντικατάσταση. Εν ολίγοις θέλω ένα αξιόλογο android κινητό στα ~400 (προς τα κάτω) κατά προτίμηση samsung με καλή κάμερα να το κρατήσω για τα επόμενα 5 χρόνια χωρίς να μοιάζει εντελώς απαρχαιωμένο μέχρι τότε. Για τα υπόλοιπα δεν γνωρίζω πολλά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη αν επαναλαμβάνω προηγούμενο θέμα Αν θέλεις πραγματικά καλή κάμερα κοντά στα 400, τότε ρίξε μια ματιά στα Huawei P30 και Honor 20 Pro. Η σημαντική διαφορά τους είναι ότι έχουν και τα δύο OIS στην κάμερα (το Samsung A71 δεν έχει), το οποίο κάνει τεράστια διαφορά τόσο στην σταθεροποίηση του βίντεο όσο και στις νυχτερινές photos. Μείον τους: είναι απλά splash proof κι όχι full αδιάβροχα. Το Honor 20 pro έχει μεγαλύτερη μπαταρία, RAM (8GB) και ROM (256) αλλά IPS οθόνη. Το Huawei P30 έχει λίγο μικρότερη μπαταρία, RAM (6GB) και ROM (128) αλλά Oled οθόνη (καλύτερα χρώματα / μαύρα και καλύτερη διαχειριση μπαταρίας). Για τη διαθεσιμότητα και το πόσο το βιάζεσαι, δε ξέρω, βέβαια. https://www.skroutz.gr/comparelists/40?compare=17879614%2C18720695%2C21528538 1
TasosRS Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Realme X2 Pro στα 400 ευρώ δεν έχει αντίπαλο AMOLED 90Hz Stereo ηχεία Snapdragon 855+ Καλή κάμερα 0-100% 30 λεπτά Μπαταρία κρατάει 1 μέρα άνετα. Λογισμικό τίμιο ωραίο. Ότι καλύτερο έχω πιάσει στα χέρια μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα