Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έβαλα έναν καινούργιο δίσκο στο pc και πήγα να τον κάνω εγκατάσταση και μου εμφανίζει τα παρακάτω, τι μπορει να φταιει? 

diskos.PNG

Επεξ/σία από thanasiskg
Δημοσ.

Αυτός ο δίσκος ήταν καινούργιος ή το έβγαλες από άλλο σύστημα; Έχει τρία partitions και μόνο το ένα φαίνεται να είναι εκχωρημένο, αυτό με τα 850ΜΒ. Τα άλλα δύο δείχνουν να μην έχουν γίνει εκχώρηση. Αν δε σε ενδιαφέρει κάτι που να έχει μέσα ο δίσκος απλά διέγραψε όλα τα partition και στον ενιαίο ακαταχώρητο χώρο κάνει δεξί κλικ->Νέος απλός τόμος, τρεις φορές Επόμενο και στην 4η βάλτο όπως παρακάτω.

spacer.png

Στην ετικέτα αν θέλεις γράφεις κάτι αλλά δεν είναι απαραίτητο και μπορείς να μετονομάσεις την δίσκο αργότερα.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, thanasiskg είπε

έβαλα έναν καινούργιο δίσκο στο pc και πήγα να τον κάνω εγκατάσταση και μου εμφανίζει τα παρακάτω, τι μπορει να φταιει? 

diskos.PNG

Να διαγράψεις τα υπάρχοντα partitions, να μετατρέψεις τον δυναμικό δίσκο σε βασικό, να δημιουργήσεις νέο partition και να το κάνεις format.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, snbblp είπε

Να διαγράψεις τα υπάρχοντα partitions, να μετατρέψεις τον δυναμικό δίσκο σε βασικό, να δημιουργήσεις νέο partition και να το κάνεις format.

τον μετετρεψα σε βασικο αλλα το δευτερο partition οταν κανω δεξι κλικ μου εχει μονο την επιλογη "βοηθεια" και δεν μπορω να τα ενωσω και τα 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eπιτελους μετα απο αρκετη ωρα βρηκα ακρη , να ρωτησω κατι αλλο θελω απο τον ssd που ειχα ηδη στο pc μου οπου μεσα ειχε και τα windows να τα περασω ολα στον καινουργιο δισκο , τι πρεπει να κανω?

Επεξ/σία από thanasiskg
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο καινούργιος τι είναι;  Αν είναι μηχανικός να μην το κάνεις. Αν είναι ssd μπορείς να κάνεις κλώνο π.χ. με την δωρεάν έκδοση του easeus todo backup.

Θα επιλέξεις system clone, θα αναγνωρίσει το λειτουργικό από τον αρχικό δίσκο σαν source και απλά θα επιλέξεις τον νέο δίσκο σαν target. Δες στο παρακάτω βίντεο.

Μετά, επειδή ο νέος δίσκος είναι πιο μεγάλος και σου αφήσει τον υπόλοιπο σαν ακαταχώρητο πάλι, ίσως χρειαστεί να μπεις στη διαχείριση δίσκων και να επεκτείνεις τον υπάρχων χώρο έτσι ώστε να πιάσει όλον τον δίσκο.

Εναλλακτικά υπάρχει το επίσης δωρεάν AOMEI Backupper.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.

Τα διέγραψες τα partions του νέου δίσκου; Πρέπει να είναι άδειος και να μην είναι καταχωρημένος. Εσύ βλέπω ότι έκανες ένα partition F. Διέγραψε τα όλα και ξαναπροσπάθησε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δουλεψαν ολα οκ τελικα , ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια 

Επεξ/σία από thanasiskg
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έπρεπε να κάνεις διαμέρισμα στον D.

Τώρα, στον D->Διαγραφή τόμου

Μετά στον C-> Επέκταση τόμου

Επεξ/σία από micos000
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...