GlyfadaTech Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 είμαι κάτοχος ενός redmi note 8 pro και θέλω ακουστικά για χρήση στο γυμναστήριο/τρέξιμο/δουλειά κατά προτίμηση οικονομικά και άμεσα διαθέσιμα σε κατάστημα της Αθηνας. εάν κάποιος είναι κάτοχος και έχει να μου συστήσει κάτι συγκεκριμένο ακόμη καλύτερα ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
efkola Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα! Δεν ξέρω τι είδους ακουστικά ψάχνεις. Εγώ χρησιμοποιώ εδώ και 2 χρόνια περίπου στο γυμναστήριο αυτά τα ασύρματα headphones της JBL και είμαι ικανοποιημένος...καμία σχέση με ψείρες ή ό,τι άλλο έχω δοκιμάσει.Αντίστοιχα οικονομικά μοντέλα έχουν και άλλες επώνυμες εταιρείες.
tsofras Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Εγώ έχω αυτά https://www.skroutz.gr/s/19014031/JBL-T205BT-Blue.html Πολύ καλή ποιότητα ήχου σε σχέση με άπλες ψείρες και πολύ βολικά και ως hands free αν καλέσουν ενώ γυμνάζεσαι Η μπαταρία κρατάει περίπου 5 ωρες
GeorgeR1_700 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Υπάρχουν και τα πολύ γνωστά xiaomi airdots, ήταν να μου έρθουν σήμερα αλλά από τι φαίνεται θα μου έρθουν από Δευτέρα, οπότε δεν έχω ακόμα προσωπική άποψη. Γενικά όμως πολλοί τα θεωρούν VFM στον ήχο, αλλά στην ομιλία αν είσαι σε χώρο με φασαρία δεν είναι καλά, σε μέρος σε φυσιολογικά επίπεδα θορύβου όμως είναι καλά από τι ακούω. Ένας γνωστός μου είπε πως τις μισές φορές τον ακούνε μια χαρά και τις άλλες μισές είναι λίγο δύσκολα στο να τον ακούσουν... Αν τελικά πας σε αυτό το μοντέλο θέλει προσοχή γιατί ακούγεται πως κυκλοφορούν γενικά πολλά fake μοντέλα και δεν τα διακρίνεις από την συσκευασία εύκολα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα