Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους! Μια απορια εχω σχετικα με μια διακοπη καρτοσυμβολαιου  που καναμε και μας δημιουργησαν προβλημα.το συμβολαιο που υπεγραψε ο πατερας μου που ειναι 85 ετων και τον κοροιδεψε ο πωλητης λεγοντας του οτι το καρτοκινητο που εχει τωρα δεν συμφερει γιατι εβαζε 10 ευρω ανα διμηνο ενω δεν κανει καθολου σχεδον τηλεφωνα και επειδη θα αυξηθει το τιμολογιο απο τη νεα χρονια δηλαδη το 2020 να κανει ενα καρτοσυμβολαιο.τον ειδα και υπερηλικα και του το πουλησαν για πλακα. ηταν για 24 μηνες το καρτοσυμβολαιο με τιμη 18 ευρω το μηνα και το καρτοσυμβολαιο οριζε οτι σε μετα τις 60 ημερες μπορουσες να το διακοψεις.το μετανιωσε γιατι του εξηγησα τι συνεβη και πως τον κοροιδεψαν και πηγε να το διακοψει  μετα απο τρεις μηνες περιπου αλλα δεν τον αφηναν! με τα χιλια ζορια πηγα εγω τους εκανα φασαρια και το διεκοψαν. ομως εγινε το εξης.για να διακοψεις το συμβολαιο λεει ηθελαν 55 ευρω το προστιμο πρωιμης διακοπης κατι που το συμβολαιο μεσα δεν το λεει! ολα αυτα εγιναν στην wind. ο πατερας μου παιρνει μια συνταξη παρα πολυ μικρη-κυριως πανε ολα τα χρηματα στα φαρμακα- και δεν ηθελε να πληρωσει το προστιμο γιατι πριν υπογραψει τοτε που εκανε το καρτοσυμβολαιο ειχε ρωτησει και του ειχε πει ο πωλητης οτι δεν εχει προστιμο αν γινει διακοπη πριν το 24μηνο.τα ιδια διαβασα εκ των υστερων και εγω στο συμβολαιο.

το ερωτημα μου ειναι το εξης.αν δεν πληρωσεις το προστιμο επειδη το διεκοψε πριν το 24μηνο τι θα γινει? εχει πληρωσει το πρωτο διμηνο κανονικα και εχει μεινει ενας μηνας απληρωτος που δεν εχει βγει ακομη ο εκκαθαριστικος λογαριασμος δηλαδη χρωσταει 18 ευρω καθως  και το δηθεν προστιμο των 55 ευρω.

Σας ευχαριστω!

Δημοσ.

Υπέγραψε τελος, το πρόστιμο δεν το γλυτώνει.

Αν δεν πληρώσει θα το στείλουν σε εισπρακτική, μετα θα παει δικαστικά.

Δημοσ.

Εφόσον το συμβόλαιο το αναφέρει και το υπέγραψε ισχύουν αυτά που λέει το συμβόλαιο...μίλησε με τα κεντρικά της wind μπας και βγάλεις άκρη..αλλιώς αν έχεις όρεξη καταγγελία και γεια σας! ...αυτά που λένε ότι δεν συμφέρει κτλ. είναι π@π@ριες!..για να κάνει την σύνδεση ο πωλητής...όλες αυτές οι εταιρίες λειτουργούν έτσι όλα αυτά τα χρόνια και στο λέει ένας που έχει δουλέψει σε αυτούς...Θα σου πω το κλασικό και την ερώτηση που ρωτάνε "Έχετε ότε;" ...και το άλλο το κλασικό έχεις καρτοκινητό βάζεις 12 ευρώ είτε τα μιλήσεις είτε όχι σε ένα μηνά διαγράφονται...πληρώνεις το τίποτα..και αυτοί βγάζουν κέρδος..ΚΛΕΦΤΕΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ! αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, RVgtr είπε

Θα κανουνε μηνυση για 55 ευρω δικαστικα που κοστιζει το παραβολο της δικης 200 ευρω;;;; Λιγο αδυνατο ποσο μαλλον και υπερηλικας. Μην τον αγχωνεις τσαμπα.

47 λεπτά πριν, sonikk είπε

Γεια σε ολους! Μια απορια εχω σχετικα με μια διακοπη καρτοσυμβολαιου  που καναμε και μας δημιουργησαν προβλημα.το συμβολαιο που υπεγραψε ο πατερας μου που ειναι 85 ετων και τον κοροιδεψε ο πωλητης λεγοντας του οτι το καρτοκινητο που εχει τωρα δεν συμφερει γιατι εβαζε 10 ευρω ανα διμηνο ενω δεν κανει καθολου σχεδον τηλεφωνα και επειδη θα αυξηθει το τιμολογιο απο τη νεα χρονια δηλαδη το 2020 να κανει ενα καρτοσυμβολαιο.τον ειδα και υπερηλικα και του το πουλησαν για πλακα. ηταν για 24 μηνες το καρτοσυμβολαιο με τιμη 18 ευρω το μηνα και το καρτοσυμβολαιο οριζε οτι σε μετα τις 60 ημερες μπορουσες να το διακοψεις.το μετανιωσε γιατι του εξηγησα τι συνεβη και πως τον κοροιδεψαν και πηγε να το διακοψει  μετα απο τρεις μηνες περιπου αλλα δεν τον αφηναν! με τα χιλια ζορια πηγα εγω τους εκανα φασαρια και το διεκοψαν. ομως εγινε το εξης.για να διακοψεις το συμβολαιο λεει ηθελαν 55 ευρω το προστιμο πρωιμης διακοπης κατι που το συμβολαιο μεσα δεν το λεει! ολα αυτα εγιναν στην wind. ο πατερας μου παιρνει μια συνταξη παρα πολυ μικρη-κυριως πανε ολα τα χρηματα στα φαρμακα- και δεν ηθελε να πληρωσει το προστιμο γιατι πριν υπογραψει τοτε που εκανε το καρτοσυμβολαιο ειχε ρωτησει και του ειχε πει ο πωλητης οτι δεν εχει προστιμο αν γινει διακοπη πριν το 24μηνο.τα ιδια διαβασα εκ των υστερων και εγω στο συμβολαιο.

το ερωτημα μου ειναι το εξης.αν δεν πληρωσεις το προστιμο επειδη το διεκοψε πριν το 24μηνο τι θα γινει? εχει πληρωσει το πρωτο διμηνο κανονικα και εχει μεινει ενας μηνας απληρωτος που δεν εχει βγει ακομη ο εκκαθαριστικος λογαριασμος δηλαδη χρωσταει 18 ευρω καθως  και το δηθεν προστιμο των 55 ευρω.

Σας ευχαριστω!

Δεν θα σου κανουνε τιποτα εδω ειμαι εδω εισαι. Εγω ημουν στην cosmote με παιρνουν ενα ωραιο μεσημερι μου λενε την Χ προσφορα 13,90 με αυτα αυτα και αυτα μονο + τους φορους του κρατους.
Λεω 13.90 + τους φορους του κρατους; Μαλιστα μου λεει. Αντε λεω βαλτο αμα ειναι. Ο λογαριασμος 20 ευρω. Οταν τους πηρα μου ειπανε ειναι +5 ευρω οι φοροι του κρατους και του συμβολαιου. Και τους λεω καλα ρε γιατι δεν ειπατε ξερο 19-20 Τοσες φορες το ρωτησα. Μιλουσαμε 2 ωρες και λεγαμε σχεδον τα ιδια και τα ιδια σε σημειο που με ειχε κουρασει. Oταν νευριασα με αυτο που εγινε και ζητησα διακοπη μου ειπανε η ρητρα ειναι 175 ευρω. Σοβαρα λεω ;;;; Δεν ειχανε περασει καν οι 60 ημερες. Και ηθελαν να με κανουνε μπαλακι. Να παω απο το καταστημα το καταστημα με τα κεντρικα καποιος υπευθυνος να μιλησει μαζι σας και ολα τα σχετικα....Και ακρη να μην βγαζεις ποτε... Με απλα λογια;;; Πες στο πατερα σου ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΣΕ ΤΠΤ απο το τηλ και ειδικα παο κοντα. Αμα δεν εισαι εσυ παρον η καποιος αλλος δεν υπογραφει τιποτα. Τον ανθρωπο δεν τον λυπηθηκε καν;;; Στο βωμο του χρηματος ολα. Εγω τους περιμενω τον Δεκεμβριο για την νεα προσφορα. Λυπαμαι  τον υπαλληλο που θα με παρει γιατι ελεγα οτι δεν φταιει ο ενας και ο αλλος και ολοι κανουν την δουλεια τους. Δουλεια τους ομως ειναι και να εξαπατουν πλαγιως το κοσμο ειδικα αμα εισαι  αδαης. Κριμα κριμα κριμα. Να κοψουν το λαιμο τους φιλε και σιγα μην σε πανε πουθενα.Εγω θα τους πληρωνα τα πρωτα 20 ευρω και να πανε να .... για τα υπολοιπα και να μην ξανα τολμησουν να παρουν τηλ. Δλδ τι μπορει να σου κανουνε;; Να σε πανε δικαστικος για 50 ευρω;;;; Αν ειναι δυνατον. Ασε τους να βαρανε το κωλο τους. Αμα δεν λεει πουθενα κατι τετοιο μην τους δωσεις ευρω παραπανω. Και απειλησε τους και εσυ αμα λαχει. Και ο αγιος φοβερα θελει.

Επεξ/σία από JohnConstantine
  • Like 2
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, RVgtr είπε

για 55 ε θα πανε στα δικαστηρια?φιλε πολλες αμερικανικες ταινιες βλεπεις,θα τον παρουν απο μια ταχα εισπρακτικη θα τους κανει μπλοκ και τελος (φιλος μου στην αθηνα εχει ταχα εισπρακτικη και μου τα λεει αυτα)

Δημοσ.

Και να τον κυνηγήσουν τον πατέρα σου,  δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να δικαιωθούν σε μία δικαστική διαμάχη ( που δε γίνονται για τέτοια ποσά) λόγω της ηλικίας του. Πολύ πολύ να σας πρήξουν στα τηλέφωνα.

Δημοσ.

Αρχικά, περί κόστους δικαστικών κλπ. Οι εταιρίες αυτές δεν είμαστε εγώ κι εσύ.

Έχουν συνεργασία με δικηγορικά γραφεία που ξέρουν ακριβώς τι κάνουν, τι κοστίζει, τι συμφέρει, τι ποσοστά επιτυχίας έχει να πληρώσει κάποιος με απλό εξώδικο κλπ κλπ. 

Οπότε μην είστε τόσο σίγουροι ότι δεν θα σας έρθει εξώδικο τουλάχιστον για κάποια λίγα χρήματα. Θα έρθει.

Ζητηστε να απομαγνητοφωνηθει η συνομιλία που όρισε την συμφωνία. 

Αν ο υπάλληλος είπε ψέματα τότε προχωράτε σε καταγγελία της σύμβασης αζημιως και ενδέχεται μέχρι και να σας επιστρέψουν ο,τι έχετε πληρώσει σαν πάγιο (ζητηστε το!!!). 

Αν δεν έχει πει ψέματα και απαντούσε με διπλωματικές απαντήσεις, που αλλά έλεγε αυτός και άλλα εσείς δυστυχώς η ρουφιάνα η ΕΕΤΤ σπανίως θα πάρει το μέρος σας. 

Καλή τύχη.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, slk200gr είπε

για 55 ε θα πανε στα δικαστηρια?φιλε πολλες αμερικανικες ταινιες βλεπεις,θα τον παρουν απο μια ταχα εισπρακτικη θα τους κανει μπλοκ και τελος (φιλος μου στην αθηνα εχει ταχα εισπρακτικη και μου τα λεει αυτα)

Οι απαιτήσεις των εταιρειών δεν γίνονται ετσι οπως νομίζετε, συγκεντρονουν πχ 20 κακοπληρωτες και τους πάνε δικαστκως με μια αγωγη, εξ αλλου η wind και η καθε wind αυτα τα πουλαει στις εισπρακτικες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...