zenwalk23 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Ναι, επιβεβαιωνω οτι αυτο ισχυει.Επισης αν σου μεινει ενα ποσο μετα το 18μηνο που μπορεις να το χρησιμοποιησεις, μπορεις να ζητησεις να στο επιστρέψουν.
andreas-p Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Από γνωστό μου που είχε κλείσει εισιτήρια με Ryan. Η πτήση ακυρώθηκε ένα μήνα πριν πραγματοποιηθεί και τα χρήματα επιστράφηκαν (χωρίς καμία εμπλοκή ή αίτηση) απευθείας μία εβδομάδα μετά την ακύρωση (3 βδομάδες πριν την πρώτη πτήση). Η Aegean με αυτή την κουτοπόνηρη συμπεριφορά, έχει αποδειχθεί κατώτερη και από τις πιο κακόφημες εταιρίες τελικά. Επεξ/σία 6 Απριλίου 2020 από andreas-p
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Σε 3 εισητηρια για Κωνστανινουπολη που ακυρωθηκε η πτηση για 24/3 με επιστροφη 27/3 στην αρχη η Aegean εδωσε VOUCHER αλλα μετα επεστερψε τα λεφτα . Μαλιστα ενω ειχαν 115 ευρω αλλα ειχαν αγοραστει 85 το καθενα μεσω κωδικου cosmote επεστρεψε 115 για το καθενα .
paniti Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 12 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Σε 3 εισητηρια για Κωνστανινουπολη που ακυρωθηκε η πτηση για 24/3 με επιστροφη 27/3 στην αρχη η Aegean εδωσε VOUCHER αλλα μετα επεστερψε τα λεφτα . Μαλιστα ενω ειχαν 115 ευρω αλλα ειχαν αγοραστει 85 το καθενα μεσω κωδικου cosmote επεστρεψε 115 για το καθενα . Τα εισιτήρια ήταν GoLight ή Flex;
Vasileios-gr Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Σημερα η Ryan μου προτεινε να παρω χρήματα πισω για 25 και 28 Απριλίου Αθήν Μάλτα
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 10 ώρες πριν, paniti είπε Τα εισιτήρια ήταν GoLight ή Flex; Διορθωση : Σαν voucher εχει γινει αλλα στην ονομαστικη αξια των εισητηριων 115 ευρω το καθενα ενω ειχαν πληρωσει 85 ευρω . Η κορη μου τα ειχε κλεισει
lorentzos323 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Λοιπόν, ειχα αγορασει πολλα εισητηρια απευθειας απο το site της aegean. Ακυρωθηκαν ολα. Πληρωμη με paypal με καρτα revolut. Μιλησα με aegean. Δινουν κουπονια στο ονομα στο οποιο ειχαν βγει τα αρχικα εισητηρια. Αρνουνται να δωσουν τα χρηματα πίσω. Μιλησα με revolut που λεει πως αφου ειναι κυβερνητικη αποφαση να κλεισουν τα συνορα ασχετα με το ec261 δεν φταιει η εταιρια αρα να δεχτω το voucher. Εχω κανει escalate το θεμα στο παυπαλ και περιμενω να δω τι θα γινει με αυτο το θεμα. Προσωπικα δεν περιμενω πολλα δυστυχως. Γενναει η γυναικα μου οποτε ειχα κλεισει σε ολους τους παππουδογιαγιαδες να ερθουν Ελβετια οπου μενουμε να μας βοηθησουν με τη γεννα και το παιδι. Οποτε το να ερθουν σε ενα χρονο μου ειναι ψιλοαχρηστο. Ασε που οταν θα τους κλεισω σε ενα χρονο με φτηνοτερα εισητηρια θα χασω τα επιπλεον λεφτα του voucher. Οταν εχω εξελιξη θα ενημερωσω. 1
lion2486 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Χθες εγώ έλαβα τους κωδικούς για τα vouchers στο αρχικό ποσό (και για τις 2 πτήσεις, παρ' όλο που η πρώτη δεν ακυρώθηκε, κάναμε λίγες ώρες πριν την πτήση την αίτηση για voucher) που είχαμε πληρώσει (είχαμε πάρει τα εισητήρια με 50% έκπτωση).
andreas-p Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Υπάρχουν εξελίξεις για το θέμα της επιστροφής αντιτίμου. Πέρασε νόμος εδώ - άρθρο 61 που νομιμοποιεί αυτό που έκανε η εταιρία το τελευταίο διάστημα, δηλ. έκδοση voucher αντί επιστροφής, και μάλιστα αναδρομικά. Το ποσό που δε θα χρησιμοποιηθεί επιστρέφεται μετά από 18 μήνες από την έκδοση του voucher (αν υπάρχει εταιρία μέχρι τότε). 1
lorentzos323 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Εγώ ακόμα δεν έχω νεα απο paypal. Αρα περιμενουμε 18 μηνες για να παρουμε τα λεφτα μας. Μαλιστα.. Μια ερωτηση επειδη το ειδα που το γραφαν κι αλλοι, πως αγοραζετε εισητηρια με 50% εκπτωση; @lion2486
lion2486 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 6 hours ago, lorentzos323 said: Εγώ ακόμα δεν έχω νεα απο paypal. Αρα περιμενουμε 18 μηνες για να παρουμε τα λεφτα μας. Μαλιστα.. Μια ερωτηση επειδη το ειδα που το γραφαν κι αλλοι, πως αγοραζετε εισητηρια με 50% εκπτωση; @lion2486 Επετειακά η Aegean (για τα 20 χρόνια λειτουργίας νομίζω) το καλοκαίρι του 2019 είχε μια προσφορά, για κρατήσεις μέχρι τέλη Αυγούστου σε ταξίδια που θα γίνονταν μέχρι 20/3/2020 είχε 50% έκπτωση (πλήν των εορταστικών περιόδων). Εγώ έκλεισα 2 ταξίδια, και αυτό που ακυρώθηκε τώρα ήταν για Πορτογαλία, 2 άτομα με 250€ συνολικό κόστος.
lorentzos323 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Σε ευχαριστώ @lion2486 . Βασικά είδα οτι και με κοσμοτε deals for you σου δινει κατι κουπονακια και μπορεις να γλυτωσεις 20/30 ευρο. Λοιπόν, σήμερα είχα μια ευχαριστη έκπληξη. Το paypal έκλεισε και τις 2 υποθεσεις υπέρ μου και θα μου γυρίσει ολα τα λεφτα. Έχω αλλη μια πτήση για μέσα Μαη που εχει ήδη ακυρωθει για την οποία και θα ανοίξω case με paypal. Δυστυχως έχω και αλλη μια πτήση για Ιούλιο που δεν ειναι μέσω paypal kai einai 850 euro (3 εισητηρια) αλλά αυτή δεν έχει ακυρωθει ακόμα και ελπίζω να γίνει. Οπως και να χει αν έχετε κάνει αγορα με paypal, καντε το escalate 1
Speculoos Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Πλέον το δρόμο του voucher τον έχουν πάρει και άλλες αεροπορικές στην Ευρώπη συμπεριλαμβανομένων και των low cost. H ryanair επιβεβαίωσε ότι σε πολλές περιπτώσεις δίνει πια vouchers τα οποία θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν "μέσα στη χρονιά". Ο λόγος που γίνεται αυτό είναι απλός, οι αεροπορικές έχουν ξεμείνει από ρευστό και περιμένουν να αρχίσουν πάλι οι πτήσεις. Εξάλλου και να δίνεται η επιλογή για refund όπως προβλέπει η ευρωπαϊκή νομοθεσία δεν υπάρχει νομοθετικό πλαίσιο που να ορίζει το χρονικό περιθώριο καταβολής των χρημάτων οπότε άνετα κάποια αεροπορική μπορεί να σου δώσει την δυνατότητα refund και να σε πληρώσει το 2021.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα