Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, αυτές τις ημέρες έβγαλε η Aegean την παρακάτω ανακοίνωση (που συνεχώς ανανεώνεται με επιπλέον πληροφορίες).

https://el.about.aegeanair.com/media-center/deltia-typoy/2020/aegean-to-offer-greater-flexibility/

Έχω προγραμματισμένη πτήση για Πορτογαλία 19/3 και κοιτάω να την αλλάξω. Η αγορά μου έχει γίνει μέσω του Petas.gr και είχε γίνει με την έκπτωση 50% που είχε η Aegean τον Αύγουστο.

Δεν έχω καταφέρει να βγάλω άκρη τι γίνεται με την χρηματική διαφορά, μιας και τα χρήματα που είχα πληρώσει ήταν πολύ λίγα, θα πρέπει τώρα να πληρώσω όλη τη διαφορά;

Επίσης το petas.gr ισχυρίζεται ότι θα χρεώσει πάλι 20€/εισιτήριο για έξοδα εξυπηρέτησης της αλλαγής, είναι λογικό αυτό μιας και η εταιρία δήλωσε ότι θα γίνουν δωρεάν οι αλλαγές;

Ευχαριστώ πολύ, οποιαδήποτε πληροφορία/εμπειρία ευπρόσδεκτη.

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Όλη η υφήλιος είναι σε καραντίνα και αυτοί κοιτάζουν πως θα σου χρεώσουν 20€.

Πάρε τηλέφωνο την ΥΠΑ

Δημοσ.
43 minutes ago, Ather said:

Δεν πληρώνεις καμία διαφορά. Μόνο τα 20€ στην petas.gr

Κανονικά όταν κάνεις μια αλλαγή, πληρώνεις (εκτός του κόστους της αλλαγής) την διαφορά στην τιμή. Αυτά δεν θα τα πληρώσω τώρα; Επιπλέον εγώ που είχε πληρώσει το 50% του ναύλου, τι διαφορά θα πρέπει να υπολογίσω;

Δημοσ.

Εάν έχεις τον κωδικό κράτησης μπαίνεις στο site της Aegean και κανείς δωρεάν την αλλαγή και άσε το πετάς να κουρεύεται. 

• Like 4
Δημοσ.
7 minutes ago, paylidis said:

Εάν έχεις τον κωδικό κράτησης μπαίνεις στο site της Aegean και κανείς δωρεάν την αλλαγή και άσε το πετάς να κουρεύεται. 

Αναφέρει ρητά ότι όσοι έχουν κλείσει από συνεργάτη πρέπει να επικοινωνήσουν με αυτόν + ότι για αγορές που έχουν γίνει παλαιότερα θα πρέπει να καλέσουν στο τηλ κέντρο (που δεν πρόκειται να το σηκώσουν ποτέ.

• Like 1
Δημοσ.

εγώ που είχα κλείσει εισιτήριο Λονδίνο- Αθήνα για 27/3 απο aegean έβαλα κωδικό κρατησης και επίθετο και ζήτησα αλλαγή. μου την εκανε δωρεαν για απόψε και μου επέστρεψαν και σχεδόν 2ευρώ

• Like 1
Δημοσ.
2 minutes ago, marmagia said:

εγώ που είχα κλείσει εισιτήριο Λονδίνο- Αθήνα για 27/3 απο aegean έβαλα κωδικό κρατησης και επίθετο και ζήτησα αλλαγή. μου την εκανε δωρεαν για απόψε και μου επέστρεψαν και σχεδόν 2ευρώ

Ναι αλλά λογικά το εισιτήριο που πήρες ήταν φτηνότερο από αυτό που είχες αγοράσει, σωστά;

Δημοσ.

εγώ το είχα αγοράσει με μίλια και είχα δώσει και κάπου στα 40ε. το ζήτημα είναι για οποιαδήποτε ημερομηνία επέστρεφε λεφτά πίσω. Με τον αριθμό της κράτησης θα μπορείς να κάνεις λογικά την αλλαγή ασχέτως που το πήρες απο το petas.gr. κάνε την δοκιμή μπας και

Δημοσ.
11 minutes ago, marmagia said:

εγώ το είχα αγοράσει με μίλια και είχα δώσει και κάπου στα 40ε. το ζήτημα είναι για οποιαδήποτε ημερομηνία επέστρεφε λεφτά πίσω. Με τον αριθμό της κράτησης θα μπορείς να κάνεις λογικά την αλλαγή ασχέτως που το πήρες απο το petas.gr. κάνε την δοκιμή μπας και

Όντως τώρα βγάλανε το rebooking fee και στην online εφαρμογή τους!
Μου βγάζει όμως να πληρώσω τη διαφορά ναύλου:
ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΤΗΣΗΣ
Νέος ναύλος€ 336.00
Αρχικός ναύλος€ 52.38
Νέοι φόροι€ 102.30
Αρχικοί φόροι€ 101.62
Χρέωση αλλαγής€ 0.00
Σύνολο€ 182.68

Δημοσ.

Την διαφορα ναυλου φυσικα και την πληρωνεις. Η ανακοινωση αναφερει οτι δεν σε χρεωνει για την αλλαγη που κανεις, οχι οτι δε θα χρεωθεις την διαφορα μεταξυ των 2 ναυλων.

Οποτε αν πχ το αρχικο εισιτηριο εκανε 100€ και το εισιτηριο αλλαγης κανει 300€ θα πληρωσεις κανονικα την διαφορα των 200€.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, manzana είπε

Την διαφορα ναυλου φυσικα και την πληρωνεις. Η ανακοινωση αναφερει οτι δεν σε χρεωνει για την αλλαγη που κανεις, οχι οτι δε θα χρεωθεις την διαφορα μεταξυ των 2 ναυλων.

Οποτε αν πχ το αρχικο εισιτηριο εκανε 100€ και το εισιτηριο αλλαγης κανει 300€ θα πληρωσεις κανονικα την διαφορα των 200€.

Όταν απάντησα 10 ώρες πριν δε θυμάμαι να έγραφε "χωρίς χρέωση αλλαγή (η διαφορά στο ναύλο εφαρμόζεται)." αλλά "χωρίς χρέωση" σκέτο :P

Δημοσ.

Αν ακυρωθούν οι πτήσεις εντελώς προς κάποιο προορισμό τι γίνεται; Επιστρέφονται τα χρήματα ή σου ζητάνε μια-δυο μέρες πριν να βρεις άλλη ημερομηνία;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Τουρκια εκλεισε τον...αερα της για καποιες Ευρωπαικες χωρες οχι ακομα για Ελλαδα .

Αν τον κλεισει που το θεωρω πιθανο τι γινεται για εισιτήρια με Aegean για 24/3  προς Κωνσταντινουπολη ?

Επεξ/σία από Γιάννης Platano

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...