Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε μπορει και οι 4 μνημες να εχουν προβλημα ειναι απιθανο.Εξαλλου το δοκιμασα και με 2 μνημες.

Clear CMOS Switch with LED δε ξερω αν εχει και που βρισκεται.

Στραβωμενο πινακι και να παιζει τοσα χρονια απο την τελευταια φορα που βγηκε απο το σλοτ αποκλειεται.

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

- 1 x Clear CMOS Switch with LED
https://www.asrock.com/mb/compare.asp?Models=P55 Deluxe3,P55 Extreme,P55 Pro,P55M Pro,

Δες στο μανουαλ της σελιδες 11 και 25 😎
https://download.asrock.com/Manual/P55M Pro.pdf

Εχω δει 1156 matx Asrock με στραβωμενα πινακια στο socket -προεκυψαν σε αναβαθμιση επεξεργαστη,
διχως να το γνωριζουμε /εχουμε αντιληφθει καθολου μαλιστα!- που μολονοτι και ετσι λειτουργουσε ~2
χρονια, ενα πρωινο αιφνιδιασε: καθως σταματησε εντελως ετσι να το(ν) (απο)δεχεται 😛 Σπανιο βεβαια

Επισης εχω δει, να χανουν 2(!) απο τις 4 μνημες, οπως και καποια η ολα(!) τα usb...
Ολα αυτα δεν ειναι...ενθαρρυντικα, ενω ειδικα το πρωτο δεν ειναι "ξεπερασιμο"🤢
(γιατι το δευτερο ξεπερνιεται & σχετικα ευκολα: με μια καρτουλα pci /pciex usb)

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Δοκιμασα τα παντα.

Υπαρχει περιπτωση μια στο εκατομμυριο να εχει προβλημα το κουμπι on/off και να ψαχνω τζαμπα;

Δημοσ.
9 ώρες πριν, suspiria είπε

Έβγαλα μνήμες εναλλάξ.Τιποτα.

άσε τα εναλλάξ, απλά βγάλε τες όλες και ξαναβάλε τες όλες

6 ώρες πριν, hellghan είπε

βγαλτα ολα και μνημες και πατα να ξεκινησει. αν γυρναει τοτε εισαι σε καλο σημειο. αν αρχισει να βαραει παλι εισαι σε καλο σημειο. αν δεν κανει τιποτα πας προς μητρικη.

και κάνε αυτό

Δημοσ.

Αν δεν εχεις μνημες αλλες, τοτε δοκιμαζεις ολες τις δικες σου, μια - μια σε ολα τα σλοτ:
ετσι θα εχεις 16 δοκιμες. Το πολυ - πολυ να χασεις ενα ακομη 20λεπτο απ' το χρονο σου...
🙃
(Και για το πολυ μικρο ενδεχομενο: κατι να εχει σκαλωσει με τις 4 και να ξεμπλοκαρουν)

Δημοσ.

Μητρικη τοτε. Στο 99% των περιπτωσεων αυτο δειχνει.Μου ερχονται αραια και που μηχανηματα οπου χωρις πολλσ πολλσ τα βαζω εμπρος χωρις μνημες με ηχειακι κουμπωμενο να δω αν θα σφυριξει . Αν το κανει , μετα σχεδον παντα λειτουργει στο να ποσταρει , αν οχι , τα αφηνω στην ακρη και δεν ασχολουμαι αλλο.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, leolipop είπε

Μητρικη τοτε. Στο 99% των περιπτωσεων αυτο δειχνει.Μου ερχονται αραια και που μηχανηματα οπου χωρις πολλσ πολλσ τα βαζω εμπρος χωρις μνημες με ηχειακι κουμπωμενο να δω αν θα σφυριξει . Αν το κανει , μετα σχεδον παντα λειτουργει στο να ποσταρει , αν οχι , τα αφηνω στην ακρη και δεν ασχολουμαι αλλο.

Να ρωτήσω κάτι δικό μου παρόμοιο; Έχω μία μητρική η οποία δείχνει το λογότυπο και μετά μου βγάζει επιλογές κάτω δεξιά F1, F2, F12. Αν δεν πατήσω κάτι δεν προχωρά, αν πατήσω κάτι μου δείχνει τι πάτησα και μένει εκεί. Αν βγάλω τροφοδοσία επεξεργαστή δεν ανάβει, κάνει κάποια μπιπ, αν βγάλω μνήμες δε κάνει μπιπ, αλλά δουλεύουν φουλ οι ανεμιστήρες. Είναι ημιλειτουργικό;

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Να ρωτήσω κάτι δικό μου παρόμοιο; Έχω μία μητρική η οποία δείχνει το λογότυπο και μετά μου βγάζει επιλογές κάτω δεξιά F1, F2, F12. Αν δεν πατήσω κάτι δεν προχωρά, αν πατήσω κάτι μου δείχνει τι πάτησα και μένει εκεί. Αν βγάλω τροφοδοσία επεξεργαστή δεν ανάβει, κάνει κάποια μπιπ, αν βγάλω μνήμες δε κάνει μπιπ, αλλά δουλεύουν φουλ οι ανεμιστήρες. Είναι ημιλειτουργικό;

τσεκάρισε τον δίσκο σου

Δημοσ.
19 ώρες πριν, suspiria είπε

Θα εκκινήσει χωρίς μνήμες;

ναι και θα πρεπει να βαραει. αυτο σημαινει οτι η μητρικη δουλευει. αν οχι τοτε πας προς προβλημα μητρικης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...