Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

AsRock p55m pro

Έχω άλλη κάρτα γραφικών θα δοκιμάσω.Ειναι και η ίδια μάλιστα σε άλλη υλοποίηση.

Τζιφος.Αλλαξα και κάρτα γραφικών αλλά πάλι δεν ανοίγει.

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

μη σε στεναχωρήσω αλλά αυτές οι p55 έτσι ξαφνικά κάποια στιγμή απλά δεν....

εντάξει αρκετά χρόνια άντεξε. το ευχαριστήθηκες νομίζω σαν πισάκι.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Το 8πινο είναι τα 2 ενωμένα άσπρα 4πινα πάνω αριστερά.

Ναι.Δοκιμασα και χωρίς αυτά.

9 λεπτά πριν, greekfragma είπε

μη σε στεναχωρήσω αλλά αυτές οι p55 έτσι ξαφνικά κάποια στιγμή απλά δεν....

εντάξει αρκετά χρόνια άντεξε. το ευχαριστήθηκες νομίζω σαν πισάκι.

Τι πιθανότητες έχω να συνδέσω τον δίσκο με το λειτουργικό (7) σε μια άλλη μητρική 1151 και να ανοίξει;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, suspiria είπε

Ναι.Δοκιμασα και χωρίς αυτά.

Τι πιθανότητες έχω να συνδέσω τον δίσκο με το λειτουργικό (7) σε μια άλλη μητρική 1151 και να ανοίξει;

Αν είναι ίδιο chipset P55 πολλές.

Δημοσ.

Το πιο πιθανόν είναι να πάρεις μπλε οθόνη. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να μπεις με safe mode και να απεγκαταστήσεις τον chipset και sata driver και στο επομενο boot να προχωρήσει με τον generic microsoft.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Τέρης Α. είπε

Αυτό το στιγμιαίο άναμμα μου το έκανε μητρική με καμμένο MOSFET. Μπορείτε να κάνετε μία δοκιμή χωρίς τροφοδοσία επεξεργαστή;

Υπάρχει ελπίδα για επισκευή;

3 λεπτά πριν, greekfragma είπε

Το πιο πιθανόν είναι να πάρεις μπλε οθόνη. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να μπεις με safe mode και να απεγκαταστήσεις τον chipset και sata driver και στο επομενο boot να προχωρήσει με τον generic microsoft.

Αν τον βάλω σε ένα κουτί εξωτερικό και τον συνδέσω σε windows 10 λογικά δεν θα έχω θέμα να δω τα αρχεια έτσι;Δεν θα εμποδίζει το λειτουργικό που είναι εγκατεστημένο (windows 7)?

Δημοσ.

βγαλτα ολα και μνημες και πατα να ξεκινησει. αν γυρναει τοτε εισαι σε καλο σημειο. αν αρχισει να βαραει παλι εισαι σε καλο σημειο. αν δεν κανει τιποτα πας προς μητρικη.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, suspiria είπε

Υπάρχει ελπίδα για επισκευή;

Αν τον βάλω σε ένα κουτί εξωτερικό και τον συνδέσω σε windows 10 λογικά δεν θα έχω θέμα να δω τα αρχεια έτσι;Δεν θα εμποδίζει το λειτουργικό που είναι εγκατεστημένο (windows 7)?

μπορεις να τον βαλεις εξωτερικο και να παρεις τα αρχεια.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, hellghan είπε

βγαλτα ολα και μνημες και πατα να ξεκινησει. αν γυρναει τοτε εισαι σε καλο σημειο. αν αρχισει να βαραει παλι εισαι σε καλο σημειο. αν δεν κανει τιποτα πας προς μητρικη.

Θα εκκινήσει χωρίς μνήμες;

Δημοσ.

Αν θελεις να δοκιμασεις μικροτερο επεξεργαστη -> i3 η i5, για την απιθανη περιπτωση ο i7
να εχει πεθανει, η να μην μπορει να λειτουργησει με τον i7, κι αν εισαι Αθηνα στειλε p.m.🙂

Δημοσ.

Τι αλλο μενει που δεν εχεις δοκιμασει να αλλαξεις - αντικαταστησεις, εκτος του επεξεργαστη?
Τροφοδοτικο αλλο εβαλες, vga αλλη ναι, χρειαζεσαι να δοκιμασεις και clear cmos απο το Clear
CMOS
Switch with LED
, διαφορετικες εντελως = αλλες μνημες, και τη μητρικη εκτος κουτιου!🤓

Για το τελος, longshot μεν, αλλα δοκιμασε να βγαλεις τον επεξεργαστη & να
δεις στο socket: μηπως τυχον υπαρχει εκει και καποιο στραβωμενο πινακι...!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...