Nighthope Δημοσ. 12 Απριλίου 2004 Δημοσ. 12 Απριλίου 2004 O τίτλος θα επιβεβαιωθεί από το παρακάτω link: http://www.overclockers.co.uk Κάντε post τις απόψεις σας για την Αγγλική αγορά..
ata1983 Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 Εγω πάντως βλέπω μεγάλη διαφορά σε κάποια πράγματα του στυλ round cables, panels, κτλ που εδώ πχ τα φέρνει η checkmate. Ως προς σκληρούς, μητρικές, κτλ δεν είχα δει σχεδόν καμια διαφορά αξιόλογη πλην μερικών προσφορών που έβγαζε
dimitris74 Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 kales times alla to thema einai poso tha sou stoixisei na erthoun edo. px kapou diavasa gia ena 20 euro. kai ti ginetai sto thema eggisis. an sou xalasei kati kai to steileis piso tha sou erthei ftinotera na to pareis apo do. ase pou megala demata den stelnei ellada. koutia diladi
georgeadams Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 Η Checmate δεν είναι καλό παράδειγμα για σύγκριση τιμών, μιας και δεν φημίζεται για τις χαμηλές τιμές της. Πάντως, για καλώδια, πανελ κλπ (αλλά και για πιό "δυσεύρετα" είδη όπως Amd Athlon XP Mobile) μια χαρά είναι το http://www.overclockers.co.uk
telikiasmenos Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 Καλώδια, ανεμιστήρες και τέτοια μικροπράγματα είναι φθηνότερα να αγοράζονται από Αμερική. Έχω παραγγείλει αρκετές φορές και σε πολύ καλές τιμές!
georgeadams Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 Ναι, ειδικά για ψύκτρες, οι τιμές των αμερικάνικων e-shop είναι πολύ καλύτερες από τα αγγλικά (και φυσικά τα ελληνικά). Θέλει μόνο προσοχή, να μην παραγγείλετε πολλά κομάτια μαζεμένα (γενικά να μην είναι βαρύ και ογκώδες το δέμα και αν είναι δυνατόν να σταλεί με απλό ταχυδρομείο), γιατί το τελωνείο καραδοκεί! Για παράδειγμα, εγώ έχω ψωνίσει πάνω από 10 φορές τα τελευταία 3 χρόνια από το http://www.2cooltek.com χωρίς προβλήματα
NkC Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 oi overclockers einai egguhsh...h paraggelia 9a er8eis sigoura..To RMA tous einai xalia ews anyparkto!!
billpeppas Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 Παιδιά , άκουσα που λέγατε για την Checkmate. Ένα έχω να πώ: Αν κάνετε παραγγελία καλή ( σχετικά πάντα , έστω 100 ευρώ ) , κάλιστα θα σας κάνουν έκπτωση. Τα παιδιά είναι Ειλικρινείς πάνω από όλα , και εξυπηρετικοί.
KWSN_Men Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Παιδιά ' date=' άκουσα που λέγατε για την Checkmate. Ένα έχω να πώ: Αν κάνετε παραγγελία καλή ( σχετικά πάντα , έστω 100 ευρώ ) , κάλιστα θα σας κάνουν έκπτωση. Τα παιδιά είναι Ειλικρινείς πάνω από όλα , και εξυπηρετικοί.[/quote'] Από την άλλη, είναι παράρτημα του Μπακάκου...
Jaco Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Εγώ από την άλλη δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται η Checkmate να είναι αντιπρόσωπος και μάλιστα επίσημη από site εταιριών και ταυτόχρονα να υπάρχει και δεύτερος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα με τα ίδια προϊόντα και η πρώτη να είναι πάντα ακριβότερη και με διαφορά...!!! Εξυπηρετεί κάποιο σκοπό αυτό ή είναι αποτέλεσμα της ελεύθερης αγοράς...??? Ότι και να είναι, οι τιμές τους είναι απλησίαστες...!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.