Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με τη νέα λειτουργία του Gmail, δεν θα χρειάζεται να χρησιμοποιείς την ίδια υπογραφή στα e-mail σου προς όλες τις επαφές σου.

Μέχρι πρότινος, όταν έστελνες ένα e-mail μέσα από την πλατφόρμα του Gmail, έπρεπε να χρησιμοποιείς την ίδια αποθηκευμένη υπογραφή, ανεξάρτητα σε ποιον απευθυνόταν το μήνυμα. Φυσικά αυτό αποτελούσε ένα καθημερινό πρόβλημα αφού οι περισσότεροι χρήστες δεν θέλουν να ολοκληρώνουν το μήνυμά τους με τον ίδιο τρόπο, ειδικά όταν απαντάνε σε συναδέλφους στη δουλειά ή σε μία πρόσκληση για φαγητό.

Πλέον όμως αυτό ανήκει στο παρελθόν. Η Google παρουσίασε την υποστήριξη για πολλαπλές υπογραφές, με τη δυνατότητα να προεπιλέξεις μία από αυτές ως βασική. Πηγαίνοντας στις βασικές ρυθμίσεις του e-mail, μπορείς να δημιουργήσεις μία νέα υπογραφή. Εκεί θα υπάρχει σχετικό κουμπί με το οποίο μπορείς να διαχειριστείς τις πολλαπλές υπογραφές σου.

Το νέο αυτό χαρακτηριστικό θα γίνει διαθέσιμο τόσο σε προσωπικούς όσο και σε G Suite λογαριασμούς, αν και θα χρειαστεί κάποιος να περιμένει έως και τις 24 Μαρτίου, για την προγραμματισμένη του κυκλοφορία. Πρόκειται για μία αρκετά χρήσιμη λειτουργία, ειδικά σε αυτούς που το e-mail είναι πλέον καθημερινή τους ρουτίνα.

Engadget

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.

αφού οι περισσότεροι χρήστες δεν θέλουν να ολοκληρώνουν το μήνυμά τους με τον ίδιο τρόπο, ειδικά όταν απαντάνε σε συναδέλφους στη δουλειά ή σε μία πρόσκληση για φαγητό.

Ποιος απαντάει σε κομενάκι με mail ? :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

45 λεπτά πριν, stfaros είπε

Dark mode , ποτε θα υποστηριζει δεν μας λεει στο iOS ...... 

Φίλε μου υπάρχει ήδη το dark mode αλλά όχι σε όλους τους λογαριασμούς!

Το κόλπο είναι αν έχεις πολλούς λογαριασμούς Gmail να τους απενεργοποιησεις όλους στις ρυθμίσεις του Gmail  και μετά να τους ενεργοποιεις έναν έναν, να κάνεις force shut το gmail και να το ξανά ανοίγεις δοκιμάζοντας αν έχεις την επιλογή για dark mode.

Εμένα ας πούμε της γυναίκας μου έχει dark mode ενώ ο δικός μου λογαριασμός όχι!

Πάντως να σου πω την αλήθεια εγώ έχω βάλει το Outlook εδώ και λίγο καιρό και έχω βρει την ησυχία μου, μιας και η Microsoft δεν κάνει τέτοια καραγκιοζολικια!

Επεξ/σία από koutsis
Δημοσ.

Επειδή δεν είναι χρήσιμο σε κάποιους, δε σημαίνει ότι δεν είναι χρήσιμο.. Εγώ το περίμενα πως και πως... 

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Ναι αλλά δεν υποστηρίζει στρογγυλή σφραγίδα! 😂

Δημοσ.

Ποιά υπογραφή? Αυτή που από default ΚΡΥΒΕΙ όταν στέλνεις σε Gmail λογαριασμό? Το fail σε όλο του το μεγαλείο.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...