Προς το περιεχόμενο

[Mechanical keyboard] CoolerMaster CK550 (Gateron Brown) 60€ @kotsovolos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.kotsovolos.gr/gaming-gadgets/pc/gaming-keyboards/196972-coolermaster-ck550-rgb-brown

το έχω στα χέρια μου και δηλώνω φουλ ικανοποιημένος με τα gateron switch

edit: ξέχασα να βάλω τιμή λολ

edit2: ευχαριστώ όποιος την πρόσθεσε

Επεξ/σία από Leleouras
  • Thanks 1
Δημοσ.

ειχε πεσει και πριν 3 μηνες στα 60€ απο Κωτσο
γενικα διαβαζω καλα πραγματα για το πληκτρολογιο και ισως να αξιζει η αγορα για καποιον που ενδιαφερεται

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, thodoris5321 είπε

l-7645.jpg

Εισαι "ακυρος" που τον ειρωνευεσαι : ειναι προφανες οτι οταν ρωτησε ο ανθρωπος, ΔΕΝ υπηρχε πουθενα τιμη, ουτε σε σχολιο ουτε στον τιτλο, στον οποιο προσθεσα εγω την τιμη μετα την ερωτηση του και την απαντηση που δωθηκε.

ΥΓ, τωρα βλεπω οτι εισαι ο ιδιος που ρωτησε, δεν εχω καταλαβει ακομα το χιουμορ σου ομως. :D 

Επεξ/σία από matrixxx
ΥΓ
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Το εχω παρει σε πιο παλια προσφορα κωτσοβολου . Αρκετα ευχαριστημενος ειμαι απλα ειναι λιγο θορυβωδες .

Δημοσ.

πολύ λίγο θόρυβο κάνει, σχέση με ότι άλλο έχει περάσει από τα χέρια μου

και σχέση με τους outemu brown και cherry brown ανάλαφρο πάτημα και ποιο ήσυχο

σαν μαλακά romer G της logitech είναι

Δημοσ.
8 ώρες πριν, matrixxx είπε

Εισαι "ακυρος" που τον ειρωνευεσαι : ειναι προφανες οτι οταν ρωτησε ο ανθρωπος, ΔΕΝ υπηρχε πουθενα τιμη, ουτε σε σχολιο ουτε στον τιτλο, στον οποιο προσθεσα εγω την τιμη μετα την ερωτηση του και την απαντηση που δωθηκε.

ΥΓ, τωρα βλεπω οτι εισαι ο ιδιος που ρωτησε, δεν εχω καταλαβει ακομα το χιουμορ σου ομως. :D 

Ούτε εγώ, απλά γελάω μόνος μου :D Συγγνώμη για το off topic!

Δημοσ.
20 hours ago, george1703 said:

Αξίζει πιο πολύ από το ck104? 

το ck104 είναι άψογο vfm αλλά ο θόρυβος είναι τερματισμένος (ειδικά με blue switch) το keyboard του τίτλου για μηχανικό brown είναι τέρμα αθόρυβο

Δημοσ.

το τσιμπηκα και εγω (μαζι με ενα ποντικι της ) μακαρι να βγει καλο πρωτη φορα σε μηχανικο 👍

• Moderators
Δημοσ.

@sozz

"Καλο" το μηχανικο, αλλα δεν αρεσει σε ολους. Εχει και  αρνητικα. Με πρωτο τον θορυβο.

Το κρατησα (με καφε διακοπτες) 3-4 μηνες στο γραφειο μου, αλλα τελικα παροτι ειχε και φωτισμο που ειναι σημαντικοτατο για μενα, το εβγαλα και επανεφερα ενα μη-μηχανικο μη-φωτιζομενο. Αυτο. Και εχει περασει πανω απο ενας χρονος, ισως και 2 και το μηχανικο ειναι απο τοτε αραγμενο.

• Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...