Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα εχω το εξης προβλημα. Αλλαξα προσφατα παροχο απο wind vdsl σε cosmote vdsl. Εχω συναγερμο ο οποιος συνδέεται ενσυρματα στο internet και μετα την αλλαγη του μοντεμ δεν λειτουργει.. γνωριζει κανεις τι θα πρεπει να αλλαξω στις ρυθμισεις του μοντεμ;

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, baggelis7 είπε

Καλημερα εχω το εξης προβλημα. Αλλαξα προσφατα παροχο απο wind vdsl σε cosmote vdsl. Εχω συναγερμο ο οποιος συνδέεται ενσυρματα στο internet και μετα την αλλαγη του μοντεμ δεν λειτουργει.. γνωριζει κανεις τι θα πρεπει να αλλαξω στις ρυθμισεις του μοντεμ;

Είσαι σίγουρος πως ο συναγερμός συνδέεται στο Internet; Μήπως μπαίνει σε μπρίζα τηλεφώνου και καλεί όταν χρειαστεί;

• Like 1
Δημοσ.

Ναι εχω και την εφαρμογη της sigma και τον χειρίζομαι..ειναι και συνδεδεμένος με την γραμμη του τηλεφωνου η οποια κςι πριν την αλλαγη και μετα ειναι voip.. με ethernet απο το μοντεμ ειναι απευθειας στον συναγερμο απλα μετα την αλλαγη για καποιο λογο δεν δουλευει και πιστευω φταίει καποια ρυθμιση στο μοντεμ του οτε 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, baggelis7 είπε

Ναι εχω και την εφαρμογη της sigma και τον χειρίζομαι..ειναι και συνδεδεμένος με την γραμμη του τηλεφωνου η οποια κςι πριν την αλλαγη και μετα ειναι voip.. με ethernet απο το μοντεμ ειναι απευθειας στον συναγερμο απλα μετα την αλλαγη για καποιο λογο δεν δουλευει και πιστευω φταίει καποια ρυθμιση στο μοντεμ του οτε 

Αν έχεις το παλιό μοντεμ βάλτο και δες τι παίζει στο port forwarding.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λογικά πρέπει να έχεις το ixion ip, επειδή έχω και εγώ sigma και το είχα ψάξει να βάλω ixion ip αλλά τελικά δεν έβαλα απο όσο θυμάμαι,  πρέπει ν έχεις κάποιες πόρτες ανοιχτες και dns βάλε το παλιό ρούτερ και τσέκαρε όλες τις ρυθμίσεις. Αν δεν βγάλεις άκρη ρώτα εδώ hlektronika.gr

Για δες και εδώ τα βήματα.

https://www.hlektronika.gr/forum/showthread.php?t=95500&page=2

Επεξ/σία από pavloa
Δημοσ.
1 ώρα πριν, pavloa είπε

Λογικά πρέπει να έχεις το ixion ip, επειδή έχω και εγώ sigma και το είχα ψάξει να βάλω ixion ip αλλά τελικά δεν έβαλα απο όσο θυμάμαι,  πρέπει ν έχεις κάποιες πόρτες ανοιχτες και dns βάλε το παλιό ρούτερ και τσέκαρε όλες τις ρυθμίσεις. Αν δεν βγάλεις άκρη ρώτα εδώ hlektronika.gr

Για δες και εδώ τα βήματα.

https://www.hlektronika.gr/forum/showthread.php?t=95500&page=2

Ναι αυτο εχω θα το δω Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...