Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειμαι spotify user θα βολέψει από το macbook η θα μου βγάλει τη παναγία;

υπάρχει lag στο Airplay 2? (το 1 ξέρω ηταν για κλάμματα..)

δεν μου έχει ερθει ακόμα αλλά γενικά νιωθω ότι έκανα πατάτα και έπρεπε να παω προς τα sonos...

Δημοσ.

Δεν μπορώ να σε βοηθήσω ακριβώς φίλε μου γιατί δεν έχω HomePod, αλλά απ'όσο γνωρίζω το Spotify έχει περιορισμένη ή καθόλου λειτουργεία στο HomePod. Ένα search στο google θα σου λύσει την απορία. Διάβαζα όμως ότι με το IOS 14 σκέφτονται να ανοίξουν το HomePod και να σου δίνει την επιλογή να επιλέξεις ποια υπηρεσία μουσικής θέλεις σαν προεπιλεγμένη. 

Για το airplay 2 που το έχω μέσω airport express συνδεδεμένο με τα ηχεία μου, η κατάσταση δεν είναι τραγική. Στην πρώτη ΄συνδεση ψιλό αργεί αλλά μετά δουλεύει ικανοποιητικά. Έχει μία μικρή καθυστέρηση στις αλλαγές κομματιών αλλά δεν είναι κατι απελπιστικά αργό. Στις ταινίες ή σε αναπαραγωγή βίντεο σε YouTube κλπ είναι απαγορευτικό, καθώς υπάρχει απόκλιση του ήχου από το στομα.

Ελπίζω να σε βοήθησα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, thodoris20s είπε

Δεν μπορώ να σε βοηθήσω ακριβώς φίλε μου γιατί δεν έχω HomePod, αλλά απ'όσο γνωρίζω το Spotify έχει περιορισμένη ή καθόλου λειτουργεία στο HomePod. Ένα search στο google θα σου λύσει την απορία. Διάβαζα όμως ότι με το IOS 14 σκέφτονται να ανοίξουν το HomePod και να σου δίνει την επιλογή να επιλέξεις ποια υπηρεσία μουσικής θέλεις σαν προεπιλεγμένη. 

Για το airplay 2 που το έχω μέσω airport express συνδεδεμένο με τα ηχεία μου, η κατάσταση δεν είναι τραγική. Στην πρώτη ΄συνδεση ψιλό αργεί αλλά μετά δουλεύει ικανοποιητικά. Έχει μία μικρή καθυστέρηση στις αλλαγές κομματιών αλλά δεν είναι κατι απελπιστικά αργό. Στις ταινίες ή σε αναπαραγωγή βίντεο σε YouTube κλπ είναι απαγορευτικό, καθώς υπάρχει απόκλιση του ήχου από το στομα.

Ελπίζω να σε βοήθησα

μετά από πολύ ψάξιμο ναι μεν το λειτουργικό υποστηρίζει Airplay 2 αλλά μόνο για iTunes και για Apple TV, δλδ 

οτιδήποτε υλικό παίζει σε safari/chrome/ ή άλλο player ακόμα και VLC η μετάδωση γίνεται με το αρχαίο πρωτοκολο του Airplay 1.

μετάνιωσα πολύ που το πήρα. και ακόμα δεν ήρθε.

άχρηστο πράγμα και θεόκλειστο

κρίμα να χαντακώνεις ένα τέτοιο ωραίο ηχείακι απο χαζομάρα.. κάντο bluetooth αμά λάχει, η πρόσθεσε ένα audio out.

Επεξ/σία από mpiskoto12
  • Sad 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, mpiskoto12 είπε

μετά από πολύ ψάξιμο ναι μεν το λειτουργικό υποστηρίζει Airplay 2 αλλά μόνο για iTunes και για Apple TV, δλδ 

οτιδήποτε υλικό παίζει σε safari/chrome/ ή άλλο player ακόμα και VLC η μετάδωση γίνεται με το αρχαίο πρωτοκολο του Airplay 1.

κρίμα να χαντακώνεις ένα τέτοιο ωραίο ηχείακι απο χαζομάρα.. κάντο bluetooth αμά λάχει, η πρόσθεσε ένα audio out.

Από που το πήρες και πόσο αν επιτρέπεται;

Δημοσ.
14 ώρες πριν, mpiskoto12 είπε

Κατά πάσα πιθανότητα θα είναι πιο "ανοιχτό" και "προσαρμόσιμο" με το νέο iOS. Ας ελπίσουμε να το ξεκλειδώσουν.

Το Airplay 1 όντως τραγικό

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, thodoris20s είπε

Κατά πάσα πιθανότητα θα είναι πιο "ανοιχτό" και "προσαρμόσιμο" με το νέο iOS. Ας ελπίσουμε να το ξεκλειδώσουν.

Το Airplay 1 όντως τραγικό

στο IOS ειναι οκ.

πχ υπάρχει επιλογή Airplay σε αρκετές εφαρμογές.

δεν καταλαβαίνω γιατι δεν το κάνει implement στο mac os x 

αχρηστοι μια ζωή 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, mpiskoto12 είπε

στο IOS ειναι οκ.

πχ υπάρχει επιλογή Airplay σε αρκετές εφαρμογές.

δεν καταλαβαίνω γιατι δεν το κάνει implement στο mac os x 

αχρηστοι μια ζωή 

Νομίζω και στο Mac OS είναι implemented. Εγώ συνδέομαι από το εικονιδιάκι του ήχου στο airport express και έχω airplay στα πάντα, ή σε όποιες εφαρμογές επιλέξω.
https://www.dropbox.com/s/zqskljm1lz4zxhs/Screenshot 2020-03-15 22.18.03.png?dl=0

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, thodoris20s είπε

Νομίζω και στο Mac OS είναι implemented. Εγώ συνδέομαι από το εικονιδιάκι του ήχου στο airport express και έχω airplay στα πάντα, ή σε όποιες εφαρμογές επιλέξω.
https://www.dropbox.com/s/zqskljm1lz4zxhs/Screenshot 2020-03-15 22.18.03.png?dl=0

σου είπα είσαι με airport extreme 1

το AX 2 είναι μόνο στα apps του iTunes και του Appstore

έτσι λες να χω φάει ξενέρα;

καλά πως την παλευεις με το lag ηθελα να ξέρω..

Δημοσ.

Airplay εννοείς :D 

Το χρησιμοποιώ μόνο στην μουσική έτσι, όταν βλέπω YouTube και ταινίες το βγάζω γιατί έχει αρκετό lag

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, thodoris20s είπε

Airplay εννοείς :D 

Το χρησιμοποιώ μόνο στην μουσική έτσι, όταν βλέπω YouTube και ταινίες το βγάζω γιατί έχει αρκετό lag

ναι αυτό.

Δημοσ.

Τώρα που μου το είπες αυτό ξενέρωσα και 'γώ. Λέω και 'γώ τόσο αργό είναι το airplay 2;

Θυμάμαι έψαχνα στις αγγελίες αποκλειστικά airport express γιατί είναι το μόνο που δέχεται airplay 2, και το χρυσοπλήρωσα κιόλας.

Σκατά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...