cuprakatos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά Βοήθεια για αλλαγή κάρτας γραφικών. Εφαρμογές γραφείου, σχεδιαστικά και παιχνίδια... όχι τρελές απαιτήσεις, αλλά να είναι βαρβατούλα. Πολύ σημαντικό... Θέλω να παίζουν τρεις διαφορετικές οθόνες ταυτόχρονα! Με διαφορετικές αναλύσεις; Δεν γνωρίζω αν γίνεται αυτό, γι αυτό και βασικά ρωτάω.... γίνεται; Η μία οθόνη παίζει στα 1440p 27'', η άλλη στα 1080p 40'' και η τρίτη στα 1024 19''... προς το παρόν με την κάρτα που έχω, δεν το έχω καταφέρει ποτέ. Μόλις συνδέω την τρίτη, βγαίνει OFF κάποια άλλη.... Θέλω λοιπόν να παίζουν και οι τρείς.... Διαθέσιμο ποσό για κάρτα.... 300 ευρώ μέγιστο. Το τροφοδοτικό μου είναι το Corsair HX 850W https://www.anandtech.com/show/11951/the-corsair-hx850-80plus-platinum-psu-review Και το σύστημα γενικά είναι το παρακάτω... Παιδιά, ευχαριστώ πολύ... Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2020 από cuprakatos
atheatos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δεν ξέρω πολλά από οθόνες , υπάρχουν παρά πολλοί ειδικοί σε οθόνες που μπορούν να σε βοηθήσουν. Περίεργο που δεν σου έχουν απαντήσει ακόμα. Δοκιμασε να συνδέσεις την μια ,από τις τρεις οθόνες στην μητρική σου. Λογικά θα παιξει η μια οθόνη με τα onboard γραφικά του επεξεργαστή και οι υπόλοιπες δυο από την κάρτα γραφικών. 1
cuprakatos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Στις 18/3/2020 στις 9:40 ΠΜ, atheatos είπε Δεν ξέρω πολλά από οθόνες , υπάρχουν παρά πολλοί ειδικοί σε οθόνες που μπορούν να σε βοηθήσουν. Περίεργο που δεν σου έχουν απαντήσει ακόμα. Δοκιμασε να συνδέσεις την μια ,από τις τρεις οθόνες στην μητρική σου. Λογικά θα παιξει η μια οθόνη με τα onboard γραφικά του επεξεργαστή και οι υπόλοιπες δυο από την κάρτα γραφικών. Φίλε μου atheatos σ ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Το έκανα έτσι! Παίζουν και οι τρεις οθόνες πλέον!! Τέλος το.... σκύψε....άλλαξε καλώδιο να παίξει η μεγάλη για τις ταινίες κλπ!!! Να σαι καλά Αθέατε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα