golden33 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά. Έχω αυτόν τον δίσκο. Σήμερα προσπαθώντας να κατεβάσω κάποια games και από steam και από epic μου βγάλανε disk error, ενώ ένα game που δοκίμασα να παίξω που έιναι στο συγκεκριμένο δίσκο έτρεχε κανονικά. Κάνοντας έναν έλεγχο με το Hard Disk Sentinel Μου έβγαλε το παρακάτω μήνυμα. Προβλέπεται βλάβη - Ιδιότητα: 5 Reallocated Sectors Count, Ο Αριθμός τομέων που μεταφέρονται σε εφεδρική περιοχή.. Δείχνει ότι υπάρχει πρόβλημα στην επιφάνεια του δίσκου ή στις κεφαλές ανάγνωσης/εγγραφής. Υπάρχουν 1324 κατεστραμμένοι τομείς στην επιφάνεια του δίσκου. Τα περιεχόμενα αυτών των τομέων μετακινήθηκαν σε εφεδρική περιοχή. Με βάση των αριθμό προσπαθειών επαναπροσδιορισμού, η υγεία του δίσκου χειροτέρευσε σε διαφορετικά βήματα. Υπάρχουν 5448 αδύναμοι τομείς στην επιφάνεια του δίσκου. Αυτά μπορούν να επαναπροσδιοριστούν οποιαδήποτε στιγμή στη μετέπειτα χρήση του δίσκου. Τι κάνω από εδώ και πέρα? Τον επιστρέφω ή μπορώ να το διορθώσω και αν ναι πως? Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2020 από golden33 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Αν δεν υπάρχει backup των αρχείων πάρτε ότι χρειάζεστε/ μπορείτε και αν έχει εγγύηση αλλαγή με τη μία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
golden33 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Όλα καλά έγινε αντικατάσταση σας ευχαριστώ πολύ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα