tzitzikas2 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 καλησπέρα. έχω στο καινούργιο υπολογιστή μου windows 10 home 64bit. Μερικές φορές (π.χ μια-2 φορές τον μήνα) μπορεί να παγώσει ξαφνικά το mouse και δεν κινείται, και αναγκαστικά κάνω τερματισμό απο το κουμπί και ξανανοίγω το pc. Συνήθως συμβαίνει αν έχω πολύ ώρα να χρησιμοποιήσω το opera και πάνω να δώ κάτι. τι μπορεί να φταίει? ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzitzikas2 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 καλησπέρα. το ξαναέκανε παρόλο που είχα αλλάξει usb το mouse. το έκανε ενώ δούλευα σε autocad όταν πήγα στο opera να ανοίξω μια σελίδα. δεν δουλέυει ούτε το πληκτρολόγιο, ούτε ο τερματισμός απο το κουμπί on-off. μόνο το hard reset και hard τερματισμός. μπορώ με κάποιο πρόγραμμα να τρέξω διαγνωστικό για τον ssd? αν είναι δίσκος η ram την κάτσαμε. δεν έχω και δυνατότητα να τον αφήσω μέρες για έλεγχο στο πλαισιο που είναι στην εγγύηση γιατι εργάζομαι καθημερινά με αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzitzikas2 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 και στο firefox το έκανε τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cumulus Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν εχεις αλλο ποντικι να δοκιμασεις; Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2020 από cumulus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzitzikas2 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 δεν νομιζω να φταιει το ποντίκι γιατι μόλις κολλάει δεν δουλεύει ούτε το πληκτρολόγιο.πατάω alt-del-ctrl και δεν γίνεται τίποτα. αρα μάλλον κολλάει το pc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 για πρόβλημα GPU το βλέπω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick_souvlaki Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Ήθελα και εγώ να το γράψω. Το κάνει και σε εμένα από το Δεκέμβρη αυτό. Το κάνει όμως μόνο όταν εχω το PC σε κατάσταση ηρεμίας (ποτέ όταν το χρησιμοποιώ) και πάω να κουνήσω το ποντίκι για ανάψει η οθόνη. Ανάβει αλλά όλα είναι κολλημένα. Το παράξενο είναι ότι το φωτάκι για την λειτουργία των σκληρών δίσκων δείχνει κάποια κίνηση, αλλά άμα αφαιρέσω κάποια usb και το ξανασυνδέσω πχ. το πληκτρολόγιο, ανάβουν κάποια λαμπάκια ότι πήρε ρεύμα, αλλά όχι όλα και δεν κάνει ήχο σύνδεσης. Δηλαδή δεν επικοινωνεί με το PC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzitzikas2 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 και εμένα δείχνει κίνηση το led του ssd. στο πληκτρολόγιο ανάβουν τα led και στο mouse. την 1η φορά μου το έκανε και εμένα όταν είχα αφήσει τον υπολογιστή σε ηρεμία και πήγα να κουνήσω το mouse για να ανοίξει η οθόνη. Για αυτο τότε άλλαξα τον χρόνο που μπαίνει σε ηρεμία σε 45 λεπτά απο 15 που ήταν. Απο τότε συμβαίνει μόνο μερικές φορές όταν δουλεύω στο autocad και με ανοικτό τo autocad πάv στον browser και πατάω μια απο τις σελίδες που έχω βάλει bookmarks στην 1η σελίδα. Ποτέ δεν το έχιε κάνει ως τωρα όσο δουλεύω στο autocad ή είμαι μόνο στον browser. σκέφτομαι μήπως έιναι θέμα μνήμης (εχω ενα στικ 8gb στην slot 2 μόνο και τα 2 απο αυτά έχουν εκχωρηθεί στα ενσωματωμένα γραφικά του επεξεργαστή. Σήμερα φόρτωσα τους καινούργιους drivers των γραφικών αποτην σελίδα της AMD. https://www.amd.com/en/support/apu/amd-ryzen-processors/amd-ryzen-5-desktop-processors-radeon-vega-graphics/amd-ryzen-5-1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzitzikas2 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 καλησπέρα. επειδή το πρόβλημα συνεχίζει μερικές φορές στο κλείσιμο του υπολογιστή, δηλαδή να παγώνει η οθόνη και να χρειάζεται hard reset, δοκιμάζω διάφορα που διαβάζω στο google για τις ρυθμίσεις ενέργειας. Εβαλα και τα windows 10 μέσα απο τα settings να κάνουν έλεγχο για προβλήματα στην ενέργεια και μου άλλαξαν την κατασταση ελαχίστων επιδόσεων του επεξεργαστή απο 90% που ήταν στο AMD Ryzen balanced σχέδιο ενέργειας στον πίνακα ελέγχου σε 5%. Υπάρχει περίπτωση να είναι αυτό θέμα, ή να το ξαναγυρίσω σε 90% μήπως το 5% δημιουργεί θέματα άλλα. Ο υπολογιστής είναι για δουλειά γραφείου (autocad, office κτλ), όχ ι games. συνημμένο. ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzitzikas2 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Εξελίξεις στο θέμα: Ενημερωτικά πριν περίπου 10 ημέρες άνοιξα το PC για καθαρισμό και πρόσθεσα και ένα ακόμα ίδιο stick ram 8gb 2400mhz στην 2η σλοτ. Από τότε το PC δεν έχει ξανακολλησει ούτε κατά την λειτουργία ούτε στον τερματισμό. Θα το παρακολουθώ και θα σας ξανά ενημερώσω αν έχει θέμα. Ποια η γνώμη σας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα