LLLEFTERIS Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Πηρα μια XFX RX470 8GB για τον μικρο και επειδη ειμαι σιγουρος οτι ηταν για να κοβει λεφτα μπορει καποιος να μου πει αν πρεπει να αλλαξω bios και πως θα το κανω;
duffyduck Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Απο τα ρολογια μνημης και gpu φαινεται οτι ειναι ενταξει. Νομιζω ότι εχουν bios signature check και αν το bios ηταν πειραγμενο τοτε κατα την εγκατασταση των drivers σου βγαζει σφαλμα και δεν τους εγκαθιστα, (εκτος αν πατσαρεις και τους drivers). Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2020 από duffyduck
LLLEFTERIS Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 5 λεπτά πριν, duffyduck είπε Απο τα ρολογια μνημης και gpu φαινεται οτι ειναι ενταξει. Νομιζω ότι εχουν bios signature check και αν το bios ηταν πειραγμενο τοτε κατα την εγκατασταση των drivers σου βγαζει σφαλμα και δεν τους εγκαθιστα, (εκτος αν πατσαρεις και τους drivers). Οχι κανονικους κατεβασα απο AMD δεν εκανα κατι αν και μεχρι να τους κατεβασω μου ειχαν βαλει τα καταραμενα τα 10 που βαζουν μονα τους Drivers Του εκανα μια μικρη αναβαθμιση απο GTX 960 4GB που ειχε. 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Ετρεξα και ενα furmark εφτασε 69 βαθμους η καρτα αλλα δεν δουλευουν οι τρεις ανεμιστηρες στο κουτι μπροστα γιατι περιμενω ενα splitter να τους βαλω στην μητρικη.
duffyduck Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Να αποφευγουμε εργαλεια οπως το furmark, γιατι ακομη και καλη να ειναι η καρτα, μπορει να τα παιξει. Ενα απλο render test με gpu-z για μενα αρκει. 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Ηθελα να βαλω απο DVI σε VGA αλλα δεν παιρνει. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2020 από LLLEFTERIS
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα