Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άμα πέσει το ρεύμα έστω και στιγμιαία χάνει μετά τον συγχρονισμό παρόλο που είναι συνδεδεμένο σε μπαταρία... Γιατί??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, pogchamp είπε

Άμα πέσει το ρεύμα έστω και στιγμιαία χάνει μετά τον συγχρονισμό παρόλο που είναι συνδεδεμένο σε μπαταρία... Γιατί??

Λειτουγεί το ups ? 

Μήπως έχεις υπερφορτώσει το ups με πολλές συσκευές ?

Oι μπαταρίες του είναι ok ??

Έχεις δοκιμάσει να βγάλεις το φις του ups για λίγα δευτερόλεπτα από την πρίζα και να το ξαναβάλεις ?

Συνεχίζει να δίνει τάση με το παραπάνω σενάριο ή "ψοφάει" ?

Επεξ/σία από htaccess
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάλλον παίρνεις από καμπίνα που δεν έχει μπαταρίες/ups, οπότε πέφτει η καμπίνα.

Επεξ/σία από nickf0
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, nickf0 είπε

Μάλλον παίρνεις από καμπίνα που δεν έχει μπαταρίες/ups, οπότε πέφτει η καμπίνα.

Αυτό φαντάστηκα... είναι σοβαροί ?? 

• Confused 1
Δημοσ.

Ποιο σοβαροί πεθαίνεις ...

Για παράδειγμα σου αναφέρω , πως η wind στο Περιστέρι ( κεντρο που μένω στο ταχυδρομείο ) οταν γινεται διακοπη ρεύματος , εκτος του οτι πεφτει η καμπίνα ( τηλεφωνο , vdsl κλπ ) σβήνει και η κινητή τηλεφωνία . Εκτός δικτύου ( 2g,3g,4g ) τίποτα . Νεκρό !!! Ολικό blackout δηλαδή. 

• Sad 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, NeCrOmAnCeR19 είπε

Ποιο σοβαροί πεθαίνεις ...

Για παράδειγμα σου αναφέρω , πως η wind στο Περιστέρι ( κεντρο που μένω στο ταχυδρομείο ) οταν γινεται διακοπη ρεύματος , εκτος του οτι πεφτει η καμπίνα ( τηλεφωνο , vdsl κλπ ) σβήνει και η κινητή τηλεφωνία . Εκτός δικτύου ( 2g,3g,4g ) τίποτα . Νεκρό !!! Ολικό blackout δηλαδή. 

Μάλλον αυτό γίνεται γιατί δεν βλέπω κάποιο θέμα με την μπαταρία μου, το modem δεν σβήνει απλά χάνει τελείως το sync και κάνει 5 λεπτά να το ξαναβρεί... Για να καταλάβω, είναι υποχρεωμένοι να έχουν UPS ή όχι στις καμπίνες?

Δημοσ.

Δεν υπάρχει νόμος που να υποχρεώνει εφεδρική πηγή τροφοδοσίας στις καμπίνες. Κακώς για μένα, αλλά δυστηχώς ισχύει όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και σε πολλές άλλες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχώς είναι αυτό που έγραψαν και οι υπόλοιποι, δεν υπάρχει UPS στις καμπίνες με αποτέλεσμα την απώλεια υπηρεσίας σε κάθε διακοπή ρεύματος. Το άσχημο είναι στις περιπτώσεις που η τηλεφωνία είναι VOIP, όπου μένεις και χωρίς τηλέφωνο.

Επεξ/σία από vdanasto
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, vdanasto είπε

Δυστυχώς είναι αυτό που έγραψαν και οι υπόλοιποι, δεν υπάρχει UPS στις καμπίνες με αποτέλεσμα την απώλεια υπηρεσίας σε κάθε διακοπή ρεύματος. Το άσχημο είναι στις περιπτώσεις που η τηλεφωνία είναι VOIP, όπου μένεις και χωρίς τηλέφωνο.

Αυτό ακριβώς σκέφτηκα... Δλδ μας υποχρέωσαν σε ψηφιακή και μας δίνουν UPS, αλλά τι να το κάνω αν δεν έχει η καμπίνα???

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, pogchamp είπε

Αυτό ακριβώς σκέφτηκα... Δλδ μας υποχρέωσαν σε ψηφιακή και μας δίνουν UPS, αλλά τι να το κάνω αν δεν έχει η καμπίνα???

Εγώ είμαι στην Wind, οπότε δεν μου παρέχουν καν UPS. Έχω το δικό μου, στις διακοπές ρεύματος ωστόσο μένω χωρίς τηλέφωνο.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, pogchamp είπε

Και PSTN να είχες, από την στιγμή που η καμπίνα δεν έχει τροφοδοσία και δεν δουλεύει το DSLAM εκεί, πάπαλα η σύνδεση.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Στις 12/3/2020 στις 9:19 ΜΜ, pogchamp είπε

Αυτό φαντάστηκα... είναι σοβαροί ?? 

Όχι. Προφανώς και δεν είναι σοβαροί. Πρόσφατα έγινε μια διακοπή ρεύματος σε όλη την περιοχή για 2-3 ώρες. Ενώ εγώ είχα ρεύμα στο ρούτερ κλπ λόγω ups, δεν ειχε ο πάροχος. Με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν τηλεπικοινωνίες. Οι "αγαπημένοι" μας πάροχοι είναι μόνο για να μας τα παίρνουν με κάθε τρόπο, να παραμυθιάζουν στο τηλέφωνο με ψεύτικες τιμές συμβολαίου και όταν τους ζορίσεις στο κλείνουν. Ζώ για τη στιγμή που θα μπούν αυστηρότεροι έλεγχοι και νόμοι προς τους παρόχους και θα αναγκαστούν να συμμορφωθούν με τον έξω κόσμο που μέχρι στιγμής κατακλέβουν. 

Δημοσ.
22 ώρες πριν, jkoukos είπε

Και PSTN να είχες, από την στιγμή που η καμπίνα δεν έχει τροφοδοσία και δεν δουλεύει το DSLAM εκεί, πάπαλα η σύνδεση.

Αν είχε PSTN - TDM θα είχε ενεργό τάση η γραμμή λόγω πολυπλεξίας με την τηλεφωνία που θα ερχόταν από το αστικό κέντρο. Το VoIP για τους γνωστούς λόγους είναι που συνουσιάζεται σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, jkoukos είπε

Αναφέρομαι στην σύνδεση με το διαδίκτυο όπως και ο φίλος που άνοιξε το θέμα.

Τότε ναι, συμφωνώ απόλυτα!
Δεν είχε γίνει σαφές, έτσι θεώρησα σωστή τη διευκρίνιση. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...