Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Έχω την οθόνη lg 29UM58-P. Δούλευε κανονικά, ήμουν στα Windows 10, έκανα απενεργοποίηση του συνθηματικού για να μπαίνεις στα Windows 10 και μετά έκανα Restart. Και από τότε μου βγάζει η οθόνη No Signal. Ρεύμα παίρνει γιατί μου εμφανίζει το μήνυμα αυτό + μπορώ να πλοηγηθώ στο menu της. Δοκίμασα να αποσυνδέσω και να βάλω πάλι το καλώδιο που δίνει ρεύμα αλλά τίποτα. Έχω HDMI σύνδεση με τον σταθερό. Επίσης δοκίμασα και με HDMI το PS3 που είναι συνδεδεμένο και πάλι μου βγάζει No Signal. Το PS3 ήταν συνδεδεμένο στην δεύτερη θύρα HDMI της οθόνης. Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει; Την οθόνη την έχω 5 χρόνια.

20200312_170557.jpg

Επεξ/σία από Voziniotis-3
Δημοσ.

μηπως ειναι ανεξαρτητο απο την αλλαγη πυο εκανες; μηπως κανα καλωδιο δεν κανει καλη επαφη;

για δοκιμασε αν το εχεις σε hdmi σε αλλη θυρα που εχει η βαλε καμια κονσολα να δεις αν ειναι προβλημα του πισι η κατι αλλο.

Μια αλλαγη στα windows δεν μπορει να επηρεασει την εικονα στο bios

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι λογικά της οθόνης είναι το πρόβλημα. BIOS μπαίνει και στα Windows 10 κανονικά (ακούγονται ήχοι από κάτι προγράμματα που έχω βάλει να ξεκινάνε μαζί με τα Windows). Ανανγνωρίζει η οθόνη όμως ότι στην θύρα 1 π.χ. είναι συνδεδεμένο καλώδιο. Δεν με αφήνει επιλογή να πάω στο menu της οθόνης (υπάρχει η επιλογή από το κουμπί πλοήγησης αλλά δεν με αφήνει να πάω). Για επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων πρέπει να ανοίξω το κουτί και δεν ξέρω τι θα συναντήσω άμα το κάνω αυτό.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν update γιατί προχώρησε το θέμα. Σύνδεσα TV Box και δούλεψε κανονικά. Στα PC ακόμα τίποτα. Αυτό τι σημαίνει; Ότι δεν μπορεί να σηκώσει τα δεδομένα ενός PC αλλά τα λίγα data ενός TV Box μπορεί; Καμιά άλλη ιδέα;

Επίσης, έκανα reset την οθόνη από το menu, και πάλι δεν δούλευε στο PC. Πάω να το κλείσω από το κουμπί του πύργου και για ένα δευτερόλεπτο δούλεψε. Μετά έκλεισε γιατί έκλεισε το PC, δεν το πρόλαβα.

Υ.Γ. Η οθόνη είναι η LG 29UM57-P και όχι 58 που λέει ο τίτλος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...