arxyat Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους... Ξεκινάει μεταπτυχιακό η γυναίκα μου στο ανοιχτό πανεπιστήμιο και θα χρειαστώ Microsoft office για τις εργασίες της.. Κάπου είχα διαβάσει ότι παρέχονται δωρεάν κλειδιά για φοιτητές... Ισχύει?? Η κάπου να προμηθευτώ φθηνά ένα... Δεν θέλω να μπλέξω με σπασμένα ούτε παρεμφερή (apache OpenOffice κλπ)... Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2020 από arxyat
m_zaxarias Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα, σαν φοιτητής παλιότερα το είχα ψάξει και μου είχε δώσει ένας καθηγητής κλειδί για office και για ενα προγραμμα επίσης αρκετά πιο ακριβό. Σωστό θα ήταν να ρωτήσει κάποιον καθηγητή για να την παραπέμψει στον καθηγητή που ασχολείται με αυτά.
billiboo Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 υπαρχει περιπτωση να δινει η σχολη της δωρεαν. αλλα δεν ειναι για ολες τις σχολες ακομη και εαν ειναι στο ιδιο πανεπιστημιο. μπες στο dreamspark και με τους πανεπιστημιακους κωδικους και email λογικα θα μπορει να συνθεθει. απο οτι ειδα το ΕΑΠ υποστηριζει το dreamspark.
kotlousko Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Άλλη λύση είναι να αγοράσεις ένα κλειδι Online ( πουλανε κατι φτηνα σε διαφορα site ) . Εφόσον δεν έχει επιχειρηση και το θελει σαν φοιτητρια νομιζω δε θα υπάρχει θέμα ( απλώς πρόσεξε απο που θα τα αγοράσεις γιατι μερικά λήγουν )
skoulas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 https://www.microsoft.com/en-us/education/products/office Βάζει το mail που της έχουν δώσει από τη σχολή και της λέει αν έχει δικαίωμα να δημιουργήσει λογαριασμό..(θα σταλεί επιβεβαιωτικό mail) Αφού δημιουργήσει το λογαριασμό μπορεί να κατεβάσει και να εγκαταταστήσει το office365 σε έως 5 PC (Για την ακρίβεια You can install Office on up to 5 PCs or Macs, 5 tablets, and 5 smartphones.) Επίσης δίνει 1Tb στο Onedrive... Όλα αυτά όσο καιρό έχει πρόσβαση στο mail της σχολής...
MiKe-Dee Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 11 ώρες πριν, skoulas είπε https://www.microsoft.com/en-us/education/products/office Βάζει το mail που της έχουν δώσει από τη σχολή και της λέει αν έχει δικαίωμα να δημιουργήσει λογαριασμό..(θα σταλεί επιβεβαιωτικό mail) Αφού δημιουργήσει το λογαριασμό μπορεί να κατεβάσει και να εγκαταταστήσει το office365 σε έως 5 PC (Για την ακρίβεια You can install Office on up to 5 PCs or Macs, 5 tablets, and 5 smartphones.) Επίσης δίνει 1Tb στο Onedrive... Όλα αυτά όσο καιρό έχει πρόσβαση στο mail της σχολής... Παρ' ότι το ΕΑΠ έχει την συνδρομή Office 365 A1 for students που συμπεριλαμβάνει και τις εφαρμογές για κατέβασμα και εγκατάσταση, δυστυχώς δεν τις έχουν διαθέσει στους φοιτητές. Επιπλέον, το OnTheHub (πρώην dreamspark) πλέον δεν προσφέρει καμία εφαρμογή της Microsoft. Η πιο safe λύση είναι να πάρεις καμία άδεια από το e-bay, εγώ από εκεί με 10-15 ευρώ κάλυψα όλες μου τις ανάγκες και έχω up to date λογισμιικό. PS: Η γυναίκα σου ξεκινάει μεταπτυχιακό, εσύ θες Office; Χμμμμ 😇
Left13S Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Δες εδώ αν μπορεί να συνδεθεί https://delos365.grnet.gr/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα