Kostas088 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα παιδιά.... Έχω ενα Toyota Aygo 2008 και εδώ και καιρό δεν παίρνει εύκολα μπροστά όταν είναι ζεστό (έχω χαλάσει τν μίζα εξαιτίας αυτού του προβλήματος που την ξανά έφτιαξα βέβαια) επίσης όταν είναι κρύο παίρνει με τν μια συνήθως αλλα όχι παντα , μπορεί να ακουστεί η μιζα για 3 δευτερόλεπτα και να πάρει μετά, αλλά παίρνει ,επειδή θέλω να το πουλήσω το αμάξι ομως χωρίς πρόβλημα στν επόμενο θέλω να το φτιάξω ,στον υπολογιστή μου βγάζει σφάλμα αισθητήρας εκεντροφορου υψηλή είσοδο, το είδε ο μάστορας και με λέει δεν είναι αισθητήρας, ηλεκτρολογικό είναι,το πάω σε ηλεκτρολόγο και με λέει αισθητήρας είναι σίγουρα, το ξανά πάω στο μάστορα παίρνει τηλέφωνο έναν φίλο του στν Τογιότα και λέει η καδένα είναι μάλλον αχρονιστος(ακούγεται κιόλας ο καδένας λίγο περισσότερο αποσο πρέπει) και θα αλλάξουμε τν καδένα τώρα, ρωτάω εγώ εφόσον είναι η καδένα και είναι αχρονιστο οπως λένε γιατί να μην παίρνει μπρος μόνο οταν είναι ζεστό; Τι άλλο πιστεύετε οτι μπορεί να επιρεζει και να βγαίνει αυτή η βλάβη στον υπολογιστή Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον
pagalo Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Πήγαινε στην Toyota να το δουν απευθείας εκεί. Πιο φθηνά θα σου βγει από το να σου κάνουν ότι να'ναι τα "μαστόρια" και να μην διορθωθεί...
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Και στο τέλος θα είναι ο αισθητήρας θέσης εκκεντροφόρου. 1
mak3don Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Ο αισθητήρας θέσης εκεντροφορου έχει σχέση με την καδένα πάντως και βγάζει σφάλμα όταν η καδένα είναι χαλαρή από εκεί και πέρα πρέπει ο μηχανικός να κρίνει τι φταίει
bill999r Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Αν έχει σχέση με την καδένα, η καδένα όταν ζεστενεται διαστέλλεται και για αυτό ακούγεται περισσότερο. Ίσως να οφείλεται σε αυτό ότι το αμάξι δεν παίρνει αμέσως όταν είναι ζεστό. Αντίθετα όταν είναι κρύα η καδένα έχει την αρχική της τάση. Όμως η ταση της καδένας ρυθμίζεται από τον τεντωτηρα. Όποτε ίσως να φτιάχνει με αλλαγή τεντωτηρα. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΜΦΙΒΆΛΛΩ. Πόσα Χλμ έχεις; Όπως και να έχει πήγαινε το άμεσα σε μάστορα για να δεί τι γίνεται με την καδένα. Γενικά δύσκολα σπάει μια καδένα ώστε να προκαλέσει ζημιά, ωστόσο πολλές φορές ξεχειλωνμενες καδένες μπορεί να φάνε δόντια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα