azuli Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Καλημερα,θελω να βαλω ενα android box στο σαλονι για στριμαρισμα αλλα θελω να το περιορισω σε bandwidth ωστε να μην τραβαει οσο θελει απο την κεντρικη συνδεση του σπιτιου. Θελω δηλαδη απο τα 50mbps να μπορει να χρησιμοποιει τα 10 και τα υπολοιπα να ειναι διαθεσιμα μονο στο λαπτοπ μου. Υπαρχει κανα προγραμμα firewall η κατι τετοιο γι αυτο? Απ οτι εχω δει στα windows δεν υπαρχει κατι τετοιο ενσωματωμενο.
spectaculator Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Τι modem/router έχεις. Αν υποστηρίζει QoS setup ώστε να δημιουργήσεις εκεί rules για το τo bandwidth της Mac Address της συσκευής που θες να περιορίσεις.
azuli Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 15 minutes ago, spectaculator said: Τι modem/router έχεις. Αν υποστηρίζει QoS setup ώστε να δημιουργήσεις εκεί rules για το τo bandwidth της Mac Address της συσκευής που θες να περιορίσεις. Εχω το technicolor 788 και σε μερικες μερες θα χω το 789 .Δεν ξερω αν υποστηριζουν αυτο που λες.. Ειναι ευκολο?Δεν ειμαι εντελως ασχετος αλλα δεν παιζω και τα router στα δαχτυλα..! Κατι σε windows προγραμμα φανταζομαι θα ηταν πιο ευχρηστο (για μενα).Αλλα αν δεν γινεται θα την κοιταξω και σε router επιπεδο Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2020 από azuli
spectaculator Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 53 λεπτά πριν, azuli είπε Εχω το technicolor 788 και σε μερικες μερες θα χω το 789 .Δεν ξερω αν υποστηριζουν αυτο που λες.. Ειναι ευκολο?Δεν ειμαι εντελως ασχετος αλλα δεν παιζω και τα router στα δαχτυλα..! Κατι σε windows προγραμμα φανταζομαι θα ηταν πιο ευχρηστο (για μενα).Αλλα αν δεν γινεται θα την κοιταξω και σε router επιπεδο Δυστυχώς τα 788 κι 789 (Wind φαντάζομαι) δεν έχουν ενεργοποιημένο το QoS Steering Module. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γι'αυτό. Εγώ θ' αγόραζα ένα router της προκοπής και θα το έκανα bridge πίσω από αυτό.
azuli Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 26 minutes ago, spectaculator said: Δυστυχώς τα 788 κι 789 (Wind φαντάζομαι) δεν έχουν ενεργοποιημένο το QoS Steering Module. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γι'αυτό. Εγώ θ' αγόραζα ένα router της προκοπής και θα το έκανα bridge πίσω από αυτό. ναι wind. Με software σε επιπεδο windows δεν γινεται? τωρα που το σκεφτομαι ισως θα ηταν πιο ευκολο να περιορισω το android tv box μεσα απο το δικο του λειτουργικο,με κανα app.. καμια ιδεα? Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2020 από azuli
spectaculator Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, azuli είπε ναι wind. Με software σε επιπεδο windows δεν γινεται? τωρα που το σκεφτομαι ισως θα ηταν πιο ευκολο να περιορισω το android tv box μεσα απο το δικο του λειτουργικο,με κανα app.. καμια ιδεα? Το δεύτερο είναι η καλύτερη λύση. Με τον υπολογιστή δεν θα μπορέσεις να κάνεις κάτι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα