Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγκατέστησα τα windows 10 σε νέο σύστημα και διαπίστωσα ότι οι 2 από τους 3 δίσκους είναι κλειδωμένοι.Πώς "ανοίγουν";

Επισκέπτης
Δημοσ.

what do you mean ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟΙ ??? δεν σου ανοιγει καθολου τους δίσκους ? τι αρχεία εχουν μέσα οι δίσκοι ...

Δες απο linux αν στους ανοιγει

Δημοσ.

Οι δίσκοι φαίνονται αλλά δεν ανοίγουν."Δεν είναι δυνατή  η πρόσβαση" λέει.Φωτογραφίες έχει και βίντεο.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, imaginas είπε

Οι δίσκοι φαίνονται αλλά δεν ανοίγουν."Δεν είναι δυνατή  η πρόσβαση" λέει.Φωτογραφίες έχει και βίντεο.

Εστω ότι ο δίσκος έχει το γράμμα W

cacls W:\*.* /c /t /e /g everyone:f

Δημοσ.

ειναι κλειδωμένα με bitlocker ?? τοτε δυσκολα

εαν εκανες φορμάτ , προφανώς ειναι "δηλωμένα" στον παλιό χρήστη που δεν υπάρχει πλέον , αλλα επρεπε να σου βγάλει μυνημα για να τα ανοιξεις με αδεια διαχειριστή... (κουμπι με ασπιδα)

οι φακελοι φαίνονται ή όχι ??? γιατι ετσι οπως το λές μαλλον εχει διαγραφεί το partition !?!!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, imaginas είπε

F,G

Τρέξε το cmd ως administrator, και στην γραμμή εντολών:

cacls F:\*.* /c /t /e /g everyone:f

cacls G:\*.* /c /t /e /g everyone:f

Δημοσ.

Αν υπάρχει ακόμη το pc από το οποίο προέρχονταν οι δύο δίσκοι, βάλε τους ξανά εκεί να δεις τι γίνεται.

Αν όχι, κάνε boot από linux live-cd και ίσως έτσι μπορέσεις να δεις τα περιεχόμενά τους, να τα αντιγράψεις σε κάποιο άλλο μέσο και να τους κάνεις format.

Δημοσ.

Τον Η/Υ τον άλλο δεν τον έχω πλέον.Έβαλα καινούρια μητρική και επεξεργαστή...

Τη βρήκα την άκρη.Έδωσα δικαιώματα διαχειριστή στο λογαριασμό μου και ξεκλείδωσαν οι δίσκοι.Ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, imaginas είπε

Τον Η/Υ τον άλλο δεν τον έχω πλέον.Έβαλα καινούρια μητρική και επεξεργαστή...

Επεξ/σία από snbblp

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...