Jason15 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Η τηλεόραση του τίτλου στα 499 με δωρεάν μεταφορικα: https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/199930-philips-55pus7304-55 Οθόνη 4K Ultra HD LED IPS 60Hz Direct LED Ambilight Dolby Vision HDR10+ Android 9.0 Pie https://www.displayspecifications.com/en/model/62191773 Επόμενη τιμή Σκρουτζ από 634,5€ με μεταφορικα: https://www.skroutz.gr/s/19314776/Philips-55PUS7304-Ambilight.html Το προηγούμενο θέμα που έπαιξε στα 599: 1
-elix- Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Σήμερα θα παρατηρήσετε μια αλλαγή σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες: δεν υπάρχει το άτοκο πλάνο δόσεων κωτσόβολος (αναφέρομαι στο πλάνο χωρίς πιστωτική κάρτα).
moutzah3d1n Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 51 λεπτά πριν, -elix- είπε Σήμερα θα παρατηρήσετε μια αλλαγή σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες: δεν υπάρχει το άτοκο πλάνο δόσεων κωτσόβολος (αναφέρομαι στο πλάνο χωρίς πιστωτική κάρτα). Έχω την εντύπωση πως το πλάνο δόσεων δεν ήταν ποτέ άτοκο εκτός από συγκεκριμένες προωθητικές κινήσεις (και οι τόκοι χάρισμα που έλεγε). Πάντα με επιφύλαξη
Moderators matrixxx Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Μιας και το θεμα αφορα αυτο το μαγαζι, να ρωτησω: εφτιαξε ο Κωτσοβολος το προβλημα που εχει απο Οκτωβρη με τα accounts; Εχω βαρεθει να κανω δοκιμες τοσους μηνες, αν ξερει καποιος ας μας πει.
kondoras Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Ωραία βάση πάντως, σαν τις παλιές τις κλασικές που για κάποιο μυστήριο λόγο σταμάτησαν να προτιμούν όλες οι εταιρείες. Ένα πόδι, σταθερό, η τηλεόραση στρίβει και χωράει και σε λίγο μικρότερο έπιπλο. 1 ώρα πριν, matrixxx είπε Μιας και το θεμα αφορα αυτο το μαγαζι, να ρωτησω: εφτιαξε ο Κωτσοβολος το προβλημα που εχει απο Οκτωβρη με τα accounts; Εχω βαρεθει να κανω δοκιμες τοσους μηνες, αν ξερει καποιος ας μας πει. Όπως τα ήξερες. Υπάρχουν ονοματεπώνυμο και τηλέφωνα, έχουν εξαφανιστεί διευθύνσεις και ιστορικό παραγγελιών.
paragontikos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 τη σκέφτομαι και γω αλλα καποιοι λενε για χαλια πανελ όσον αφορα το μαύρο
Μακιαβέλλι Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, matrixxx είπε Μιας και το θεμα αφορα αυτο το μαγαζι, να ρωτησω: εφτιαξε ο Κωτσοβολος το προβλημα που εχει απο Οκτωβρη με τα accounts; Εχω βαρεθει να κανω δοκιμες τοσους μηνες, αν ξερει καποιος ας μας πει. Έχει θέματα ακόμα. Παρήγγειλα μια ηχομπαρα πριν 2 βδομάδες και δεν μου την έβγαζε στο ιστορικό, ευτυχώς η παραγγελία καταχωρήθηκε κανονικα. Επίσης μια κάνει λογκ ιν μια δεν κάνει.
cerato Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Αξιοπρόσεκτη είναι και η oled Philips στα 900 ευρώ.
Moderators matrixxx Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 57 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε Έχει θέματα ακόμα. Παρήγγειλα μια ηχομπαρα πριν 2 βδομάδες και δεν μου την έβγαζε στο ιστορικό, ευτυχώς η παραγγελία καταχωρήθηκε κανονικα. Επίσης μια κάνει λογκ ιν μια δεν κάνει. Οποτε για να εχουν επανελθει (παραγγελιες σε αλλους) και να δουλευουν (ανυπαρκτοι πλεον πελατες, ουτε login αλλοι) οι παλιοι λογαριασμοι το ξεχναμε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα