Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 30 λεπτά πριν, polaki είπε Το crop/markup του screenshot θα φτιαχτεί που τις μισές φορές δεν λειτουργεί? Στην ίδια θέση και εγώ, η Apple δεν έχει στο target group της εσένα και εμένα αλλά τον πολύ απλό χρήστη, μια κλασική περίπτωση της μάνας μου ας πούμε. Θα κάνεις αυτά τα 5 πράγματα, αλλά θα τα κάνεις με εύκολο και ωραίο τρόπο. Πέραν αυτών των 5 δεν θα κάνεις άλλα. Ακριβώς..και εμένα οι δικοί μου αγορασανε και οι δύο μαζί ίδια μέρα iPhone 7... Από τότε μες την τρελή χαρά.. Να σκεφτείς η μάνα μου ειδικά έβγαλε ένα Samsung A 50 άχρηστο μόνο που το είδε .. Φαν κλαμπ σου λέω... 41 λεπτά πριν, tilaverboy είπε Ελληνικά θελουμε να μιλήσει η αναθεματισμένη Siri. ,Α, εγώ την βρίσκω με την γερμανική φωνή... Σε κάποιες φάσεις εκεί που την ρωτάς τρελά..απαντάει με ύφος.. Σφαχτεν σφουχτεν...
bmwXR Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 30 λεπτά πριν, billdanos είπε Βλέπω είσαι πάντα σε ετοιμότητα! Πως το λέει ο Θανασάκης του Αρκά? Πόθοθ Πόθοθ! 😛 χάρηκα για τις βελτιώσεις
Fabricated Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Οι χρήστες s8 θα έχουν σκάσει από τη ζήλεια που δεν πήραν φέτος update.
bmwXR Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 9 λεπτά πριν, Fabricated είπε Οι χρήστες s8 θα έχουν σκάσει από τη ζήλεια που δεν πήραν φέτος update. σίγουρα έχασαν τα νέα emoji
Μιχάλης Βύρλιος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, overpower είπε Ινοβεισο. Τα wallapaper packs 9.99$? Αυτό σίγουρα θα γινόταν αν μπλέκονταν και οι developers της EA
stefanos_th Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 πουλησα iphone + macbook + ipad και ησυχασα. οι μπατονετες μειναν μονο . 1
JkayR Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 30 λεπτά πριν, stefanos_th είπε πουλησα iphone + macbook + ipad και ησυχασα. οι μπατονετες μειναν μονο . Τι λούκι τραβούσες και σύ ρε αγόρι μου, μόνο η ψυχούλα σου το ξέρει.. Απίστευτο. Είναι πραγματικά από αυτές τις ιστορίες που βγαίνουν προς τα έξω και λες παιδιά γείτονες είμαστε και δεν είχα ιδέα οτι το παιδί τραβούσε τέτοιο γολγοθά. Πάλι καλά που τα πούλησες μεγάλε και " ησύχασες " τώρα. Να σου πω, σε περίπτωση που είσαι ακόμη ανήσυχος επειδή μένεις σε καμιά μεζονέτα κέντρο, η οδηγάς τίποτα από αυτά τα "supercars", να ξέρεις οτι δεν είσαι μόνος, μοιράσου το μαζί μας και θα προσπαθήσουμε να σου απαλύνουμε τον πόνο. 1 2
Chris_BMW Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, nextp είπε Τυγχανει να χρησιμοποιω και τα δυο λειτουργικα για τον ενα η τον αλλο λογο. Οποτε γιατι να μην ενφρασω την αποψη μου για τα καλα που θα ηθελα να εχει το ενα η το αλλo; Σου ΞΑΝΑ λέω . Η Apple δεν στοχεύει σε αυτόν που θα αγοράσει ΕΝΑ I phone γιατί είναι I phone . Αυτή η κατηγορία δεν την ενδιαφέρει γιατί πολύ απλά δεν χρησιμοποιεί ούτε το 20 % των δυνατοτήτων του τηλεφώνου . Αυτή η κατηγορία αγοραστών influencers και λοιποί που το αγοράζουν σαν Status Symbol τους ενδιαφέρει απλά η καλή κάμερα και τα απλά που κάνουν να δουλεύουν τάχιστα και άψογα . Οι υπόλοιποι που είμαστε βαθιά χωμένοι στο οικοσύστημα έχουμε όλες αυτές τις δυνατότητες που προανέφερες σε συσκευές του οικοσυστήματος που σου χαρίζουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία σε αυτά . (Δυο εφαρμογές ταυτόχρονα προσφέρονται ΜΟΝΟ στην κατά πολύ μεγαλύτερη οθόνη του I pad και όχι στο I phone .) Αυτός λοιπόν που έχει ΚΑΙ I pad δεν θα ασχοληθεί ποτέ στο να δουλέψει δυο εφαρμογές ταυτόχρονα στο I phone του (που είναι on the go) αλλά θα το κάνει στο I pad το οποίο είναι το ίδιο το τηλέφωνο του με Οοοοολα τα αρχεία που έχει σε αυτό απλά σε μεγαλύτερη οθόνη . Το ότι σε αναγκάζει σε αυτή τη λύση το δέχομαι . Σου λέει όμως πως εγώ σαν Apple αυτή είμαι και έτσι λειτουργώ . Και στο λέει εδώ και χροοοοοονια ... Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2020 από Chris_BMW 2
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, Chris_BMW είπε Σου ΞΑΝΑ λέω . Η Apple δεν στοχεύει σε αυτόν που θα αγοράσει ΕΝΑ I phone γιατί είναι I phone . Αυτή η κατηγορία δεν την ενδιαφέρει γιατί πολύ απλά δεν χρησιμοποιεί ούτε το 20 % των δυνατοτήτων του τηλεφώνου . Αυτή η κατηγορία αγοραστών influencers και λοιποί που το αγοράζουν σαν Status Symbol τους ενδιαφέρει απλά η καλή κάμερα και τα απλά που κάνουν να δουλεύουν τάχιστα και άψογα . Οι υπόλοιποι που είμαστε βαθιά χωμένοι στο οικοσύστημα έχουμε όλες αυτές τις δυνατότητες που προανέφερες σε συσκευές του οικοσυστήματος που σου χαρίζουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία σε αυτά . (Δυο εφαρμογές ταυτόχρονα προσφέρονται ΜΟΝΟ στην κατά πολύ μεγαλύτερη οθόνη του I pad και όχι στο I phone .) Αυτός λοιπόν που έχει ΚΑΙ I pad δεν θα ασχοληθεί ποτέ στο να δουλέψει δυο εφαρμογές ταυτόχρονα στο I phone του (που είναι on the go) αλλά θα το κάνει στο I pad το οποίο είναι το ίδιο το τηλέφωνο του με Οοοοολα τα αρχεία που έχει σε αυτό απλά σε μεγαλύτερη οθόνη . Αντιλαμβανομαι τι μου λες και συμφωνω μαζι σου. Προσωπικα ομως και μου εχει τυχει πολλες φορες να θελω να διαβασω πχ ενα email η να διαβασω ενα new relic notofication ενω παρακολουθω (εστω και για τον λιγο χρονο που θα σκρολαρω για να το διαβασω ) κατι στο youtube . Στις android συσκευες μου (τηλεφωνο) μπορω να το κανω και προσωπικα με βολευει ενω στο iphone μου μη εχοντας αυτη την δυνατοτητα δεν ειμαι ικανοποιημενος. Ναι εχω ipad αλλα δεν ειμαι διατεθειμενος να εχω την παντοφλα ανοιχτη γι ανα εχω αυτη την δυνατοτητα (τουλαχιστον οχι σε μονιμη βαση) . Και εκει αποσκοπουσε το σχολιο μου. Θα το ηθελα προσωπικα μαζι με την αλλη λειτουργικοτητα που αναφερω διοτι (και παλι προσωπικα) αυτες οι 2 δυνατοτηες θα με εκαναν να χρησιμοποιω περρισοτερο το iphone μου μιας και εχω δηλωσει ανοιχτα οτι το UI/UX κομματι του IOS ειναι ετη φωτος μπροστα απο αυτο του Android (για μενα)
George Mav Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 5 ώρες πριν, tilaverboy είπε Ελληνικά θελουμε να μιλήσει η αναθεματισμένη Siri. Πες τα ρε φίλε. Δε λέω βοηθάει πολύ η σιρι πχ για να βάλεις υπενθυμίσεις αλλά ζητάμε ελληνικά
ngiornas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Τα παλικαρια εκει στην apple θα μας τρελανουν.... δεν εχει ταβανι!
infamousjohn Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Επικό innovation - στο background ο ποτσεπης χτυπάει παλαμάκια και φυλάει μπράτσα
music_lover Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Θεέ μου, τι μας έχουν κάνει με τον κορωνοιο, λέει στο τίτλο το ios 14 και εγώ διαβάζω ο ιός 14 (μέρες καραντίνα) 🥶 1
aris1986 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Τρομερό! Φαντάσου στο iOS 20 τι θα βάλουν τότε. Πιστεύω ταξίδι στον χρόνο μέσω του μενού του iPhone!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα