Προς το περιεχόμενο

Να πουλήσω χαλασμένο laptop για ανταλακτικά

Tsagk'

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας, έχω χαλασμένο αυτό το Lenovo https://www.e-shop.gr/laptop-lenovo-v310-15isk-80sy00m9ri-156-fhd-core-i7-6500u-8gb-1tb-radeon-r5-430m-2gb-free-dos-p-PER.913638. Το πήγα σε δύο τεχνικούς και λένε δε φτιάνεται. Δε ξέρω τι ακριβώς έχει μου είπαν στον επεξεργαστή είναι το θέμα (κάηκε;). Το έχω 2,5 χρόνια και χάλασε μόλις βγήκε από την εγγύηση. Πουλιέται για ανταλακτικά; Μπορώ με καποιον τρόπο να το κοστολογήσω; Αν βγάλω τον σκληρό δίσκο πουλιέται; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πουλιέται για ανταλλακτικά εννοείται.

Συνήθως το μεγαλύτερο πρόβλημα σε λαπτοπ είναι όταν καεί κομμάτι της μητρικής ή ολη η μητρική που κάνει την επισκευή ασύμφορη. ¨Όλα τα υπόλοιπα σχεδόν επισκευάζονται. Στο συγκεκριμένο λάπτοπ αξία έχουν πολλά πράγματα. Η οθόνη πχ είναι ένα κομμάτι που αξίζει σε κάθε λαπτοπ 40-50 ευρώ και πάνω. Μετά το τροφοδοτικό , η μνήμη και ο δίσκος ειναι κομμάτια που πουλιούνται εύκολα. Δοκίμασε βάζοντας σε αγγελία΄όλο το λαπτοπ και διευκρίνισε οτι πουλάς και κομμάτια κομματια απο το λάπτοπ. Σε κάθε περίπτωση πριν το πουλήσεις μπορείς να ρίξεις μια ματιά σε παρόμοιες αγγελίες εδώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...