Miatakias Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Θελω να πάρω ένα από τα παραπάνω μοντέλα καψουλομηχανης Nespresso, εχω δει κάποια άρθρα στο Insomnia και όχι μόνο και γενικά το έχω ψάξει και ξέρω ότι όλες αυτές αλλά ακόμα και τα πιο ακριβά μοντέλα ( citiz κτλ) έχουν τον ίδιο μηχανισμό και κάνουν τον ίδιο καφέ, επίσης εχω πάει από κατάστημα με ηλεκτρικα και η κοπέλα απ την Nespresso μου είπε το ίδιο... Απλα σε κάποια σχόλια σε utube /φόρουμ/ σχόλια αγοραστών σε σκρουτζ βλέπω ότι λένε κάποιοι ότι η Pixie που είναι το πιο ακριβό μοντέλο από αυτά είναι πιο ποιοτική κατασκευή ότι έχει κουμπί on/off ότι βγάζει λίγο πιο ζεστό τον καφέ, οτι καταναλώνει λιγότερο ρεύμα και ότι η Pixie είναι κατασκευασμενη στην Ελβετία ενώ η Inissia σε μια εκ των Ουγγαρία, Ουκρανία, Ρουμανία, σαφώς το 'Ελβετία' μου ακούγεται πολύ καλύτερα στα αυτία... Απο την άλλη είδα ένα βίντεο στο YouTube με σύγκριση Inissia vs Essenza και η μικρότερη Essenza έκανε σαφώς λιγότερο θόρυβο... Σε look τις εχω δει όλες και από κοντά και μπορώ να πω ότι προτιμώ την κόκκινη Inissia Krups και αμέσως μετά την ασημί Delonghi Pixie... Σχετικά με την Essenza και το look τις Krups και της Delonghi δεν μου αρέσει πολύ αλλα είναι πιο μικρές λίγο, τέλος πάντων όλες μικρές είναι δεν είναι το θέμα αυτό.. Επίσης γενικά βλέπω μια προτίμηση στις Krups σε σχέση με τις Delonghi ανεξάρτητος μοντέλου, πιστευετε ότι οι Krups είναι καλύτερες? Θελω αν υπάρχει κάποιος που έχει εμπειρία σε 2 η ακόμα και στα 3 αυτά μοντέλα nespresso να μου προτείνει πια κατα την γνώμη του είναι καλύτερη, εαν υπάρχει κάποια διαφορά ποιότητας κτλ.. Τα λεφτά που κανουν και τα 3 μοντέλα είναι πολύ κοντά δεν είναι θέμα η διαφορά χρημάτων (από 70 έως 80 ευρω ). Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2020 από Miatakias 1
pascalia2 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Ποια πηρες τελικα; Και εγω ισως παρω καποια απο αυτες και δεν ξερω ποια.
Miatakias Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, pascalia2 είπε Ποια πηρες τελικα; Και εγω ισως παρω καποια απο αυτες και δεν ξερω ποια. Inissia και είμαι ικανοποιημένος... Δεν είχα ποτά αλλη βέβαια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα