Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nikolas_kriti είπε

120 ευρώ ;;

115

Δεδομένου ότι οι φτηνότερες 570 8gb είναι κάπου στα 130-140, είμαι οκ. Μελλοντικά θ'αλλαχτεί κάποια στιγμή ούτως ή άλλως.

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, nikolas_kriti είπε

Καλή συνέχεια !! Και καλή τύχη στις μελλοντικές αγορές σου!! Απλά καλό είναι να μην παίρνουμε στο λαιμό μας κι άλλους !!

Ο καθένας πιστεύω μπορεί να συγκρίνει και να διαλέξει την καλύτερη λύση για τον εαυτό του. Απλά έκανα μια πρόταση στον φίλο που άνοιξε το θέμα, δεν ζορίζω κανέναν να ακολουθήσει αυτά που λέω. Ευχαριστώ, επίσης, καλή συνέχεια. 

Δημοσ.

Εγώ γελάω με τον όρο "refurbish".Λες και κάνουν ποτέ τίποτα παραπάνω εκτός από ξεσκόνισμα,το ίδιο δυστυχώς ισχύει και για τα PC.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, neosstoforum είπε

Ο καθένας πιστεύω μπορεί να συγκρίνει και να διαλέξει την καλύτερη λύση για τον εαυτό του. Απλά έκανα μια πρόταση στον φίλο που άνοιξε το θέμα, δεν ζορίζω κανέναν να ακολουθήσει αυτά που λέω. Ευχαριστώ, επίσης, καλή συνέχεια. 

Συγγνώμη για τον τρόπο μου αν φάνηκα επιθετικός !! 
Απλα γενικά όταν ένας άπειρος ζητάει για συμβουλές και βλέπει να «τεκμηριώνονται» οι προτάσεις που του δίνει κάποιος με άρθρα «ανακριβείς» , ενώ πολύ απλά μπορείς να δεις στο yt σύγκριτικα που θεωρώ σε κάποιες περιπτώσεις πιο αξιοπιστία !! Ναι τον πας προς λάθος επιλογή στην επιλογή κάρτας τους 2016!!! Ξανά συγγνώμη για τον τρόπο αλλά είμαι πολύ κάθετος στην αγορά μεταχειρισμένων ποσό μάλλον όταν μιλάμε για 20 ευρώ !! Αυτά τα λίγα. !

• Like 1
Δημοσ.

Νικόλα καταλαβαίνω την θέση σου αλλά νομίζω πως το κοιτάς μεμονωμένα. Όταν είσαι σε φάση περιορισμένου προϋπολογισμού, είναι εύκολο να ξεφύγεις πολύ (όπως ήδη ξέφυγα δηλαδή) με την σκεπτική του "έλα μωρέ, 20 ευρώ παραπάνω αυτό, 20 εκείνο" κτλ. Για μεμονωμένα πράγματα σε κάποια αναβάθμιση ναι, συμφωνώ ότι αν είναι 20 ευρώ η διαφορά δεν αξίζει ιδιαίτερα. Παρ'όλα αυτά, αν προσέθετα εικοσάρια σε κάθε part, θα΄πρεπε να πουλήσω και τ'αμάξι στο τέλος για να πληρώσω τον υπολογιστή! 😄

Όπως και να'χει, η αγορά έγινε, είμαι προσωπικά ικανοποιημένος και νομίζω πως, για την χρήση που προορίζεται, θα'ναι μια χαρά μέχρι να χρειαστεί να την αλλάξω. Εξάλλου τείνω να συμφωνώ με το νέο πως, παρά το γεγονός πως είναι παλιότερη, έχει ικανοποιητικότατες επιδόσεις, υποστηρίζεται ακόμα με drivers και, σε λιγότερα χρήματα, έχω και 8gb διαθέσιμα αντί των τεσσάρων μιας πιο σύγχρονης 570 ή 580 σε λίγο περισσότερα χρήματα. Και ναι, μπορεί να'ναι αμφισβητήσιμη η χρησιμότητα των έξτρα τεσσάρων gb αλλά σε φάσεις editing πιστεύω θα μου φανούν χρήσιμα.

Ειρήνη υμίν! 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, SabbathBloodySabbath είπε

Νικόλα καταλαβαίνω την θέση σου αλλά νομίζω πως το κοιτάς μεμονωμένα. Όταν είσαι σε φάση περιορισμένου προϋπολογισμού, είναι εύκολο να ξεφύγεις πολύ (όπως ήδη ξέφυγα δηλαδή) με την σκεπτική του "έλα μωρέ, 20 ευρώ παραπάνω αυτό, 20 εκείνο" κτλ. Για μεμονωμένα πράγματα σε κάποια αναβάθμιση ναι, συμφωνώ ότι αν είναι 20 ευρώ η διαφορά δεν αξίζει ιδιαίτερα. Παρ'όλα αυτά, αν προσέθετα εικοσάρια σε κάθε part, θα΄πρεπε να πουλήσω και τ'αμάξι στο τέλος για να πληρώσω τον υπολογιστή! 😄

Το έχω πάθει κι εγώ αυτό, ξεκίνησα με σύνθεση 330-340 ευρώ και μετά άρχισα να δώσω λίγο παραπάνω να πάρω καλύτερο επεξεργαστή, καλύτερο σκληρό, περισσότερη Ram κλπ και κοιτάζω κάποια στιγμή και είχα ξεπεράσει τα 500 ευρώ στο άνετο😀

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...