Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επίσης στο ebay έχεις πολλές επιλογές. Κοιτάς από ευρωπαϊκές χώρες. 

Spoiler

Αυτή φαίνεται καλό deal https://www.ebay.com/itm/HIS-RX-470-iCooler-OC-4GB-DVI-HDMI-DisplayPort/264643256240?hash=item3d9df79fb0:g:S0UAAOSwOhxd83A~ H RX470 είναι μόνο 5-10% πιο αδύναμη από την RX570 το οποίο το καλύπτεις με ένα overclock.

• Thanks 1
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 ώρες πριν, tanasen01 είπε

Επίσης στο ebay έχεις πολλές επιλογές. Κοιτάς από ευρωπαϊκές χώρες. 

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Αυτή φαίνεται καλό deal https://www.ebay.com/itm/HIS-RX-470-iCooler-OC-4GB-DVI-HDMI-DisplayPort/264643256240?hash=item3d9df79fb0:g:S0UAAOSwOhxd83A~ H RX470 είναι μόνο 5-10% πιο αδύναμη από την RX570 το οποίο το καλύπτεις με ένα overclock.

Ebay δεν είχα σκεφτεί καθόλου, δεδομένης της mining φάσης που δεν ξέρεις τι θα σου έρθει. Συν ότι αυτά που βρίσκω, είναι οκ οι τιμές μεν αλλά μπορεί κάλλιστα να τα φτύσουν και σε κανένα μήνα. Απ'την άλλη, θα μου πεις και με οτιδήποτε μεταχειρισμένο στις ίδιες πιθανότητες παίζεις... Έχει κανείς εμπειρία από refurbished gpu's από ebay;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SabbathBloodySabbath είπε

Ebay δεν είχα σκεφτεί καθόλου, δεδομένης της mining φάσης που δεν ξέρεις τι θα σου έρθει. Συν ότι αυτά που βρίσκω, είναι οκ οι τιμές μεν αλλά μπορεί κάλλιστα να τα φτύσουν και σε κανένα μήνα. Απ'την άλλη, θα μου πεις και με οτιδήποτε μεταχειρισμένο στις ίδιες πιθανότητες παίζεις... Έχει κανείς εμπειρία από refurbished gpu's από ebay;

Για refurbished μπορείς να κοιτάξεις και από Ελλάδα. Εγώ "χτύπησα" μια Sapphire RX 480 Nitro+ 8GB πριν μερικούς μήνες στα 115€. Από κατάστημα της Θεσσαλονίκης μάλιστα. Αν θες περαιτέρω πληροφορίες έλα ινμποξ. 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, neosstoforum είπε

Για refurbished μπορείς να κοιτάξεις και από Ελλάδα. Εγώ "χτύπησα" μια Sapphire RX 480 Nitro+ 8GB πριν μερικούς μήνες στα 115€. Από κατάστημα της Θεσσαλονίκης μάλιστα. Αν θες περαιτέρω πληροφορίες έλα ινμποξ. 

Και θεωρείς ότι ειναι ευκαιρία?

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, nikolas_kriti είπε

Και θεωρείς ότι ειναι ευκαιρία?

Προφανώς, όταν ο άλλος εδώ στο ινσομνια την πουλάει 110-120 ευρώ και σου λέει εγγύηση οι αξιολογήσεις μου.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, neosstoforum είπε

Προφανώς, όταν ο άλλος εδώ στο ινσομνια την πουλάει 110-120 ευρώ και σου λέει εγγύηση οι αξιολογήσεις μου.

Προφανως κιόλας... Μάλιστα..όταν παίρνει με 20-30 ευρω καινουργια 570...!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, nikolas_kriti είπε

Προφανως κιόλας... Μάλιστα..όταν παίρνει με 20-30 ευρω καινουργια 570...!!

Πρώτον, η RX 570 που θα αγοράσεις με 140 ευρώ δεν είναι η καλύτερη. Εντάξει, δε λέω, και η XFX είναι μια χαρά εταιρεία, αλλά σε καμία περίπτωση δε συγκρίνεται με την Sapphire που είναι κορυφή στις κάρτες AMD. Για αυτό και η Sapphire RX 570 Nitro+ κοστίζει 240 ευρώ.

Και δεύτερον, γενικά, η RX 480/580 είναι καλύτερη από την RX 570 από όλες τις απόψεις.

Επεξ/σία από neosstoforum
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, neosstoforum είπε

Πρώτον, η RX 570 που θα αγοράσεις με 140 ευρώ δεν είναι η καλύτερη. Εντάξει, δε λέω, και η XFX είναι μια χαρά εταιρεία, αλλά σε καμία περίπτωση δε συγκρίνεται με την Sapphire που είναι κορυφή στις κάρτες AMD. Ειδικά η Nitro+ είναι κορυφή. Για αυτό και η Sapphire RX 570 Nitro+ κοστίζει 240 ευρώ.

Και δεύτερον, γενικά, η RX 480/580 είναι καλύτερη από την RX 570 από όλες τις απόψεις.

Σε παρακαλώ,μπορείς να μου δώσεις ενα συγκριτικό μεταξύ 480-570 που να δικαιολογεί οτί αξίζει να δώσεις 30 λιγότερα για να πάρεις κάτι που το έχουνε λιώσει και χωρίς εγγυηση 3 χρονια?

Η saphire σε αυτά τα λεφτά ειναι κλέψιμο,η κάρτα αξίζει απο 130-160...Όπως και την πήρα εγώ απο το πλαίσιο!!! Στα 240 απλά δεν την κοιτασ.! Οποτε ειναι λάθος συγκριση αυτη καρτα!

Επεξ/σία από nikolas_kriti
Δημοσ.

Με όλους συμφωνώ...! Οι τιμές σε μεταχειρισμένες κάρτες είναι νομίζω λίγο τσιμπημένες για τα γούστα μου αλλά το καταλαβαίνω κιόλας, δεδομένου ότι ανά πάσα στιγμή υπάρχουν τουλάχιστον 5 άτομα σε αναζήτηση 480/570/580, εμού συμπεριλαμβανομένου! Προσφορά και ζήτηση, κι οι πωλητές εκμεταλλεύονται την κατάσταση για το μέγιστο πιθανό κέρδος. Παραδόξως, δεν φαίνεται να ισχύει το ίδιο και με τους ryzen, που, απ'ό,τι βλέπω είναι σε επίσης μεγάλη ζήτηση αλλά αντιπαρέρχομαι... 

Όπως και να'χει, η αλήθεια είναι πως θα προτιμούσα μια refurbished από κατάστημα που, πιθανώς να'ναι ένα τσικ υπερτιμολογημένη αλλά θα έχει και μια, υποτυπώδη έστω εγγύηση, απ'το να κάνω εν τέλει άκαρπες συμφωνίες με μέλη τα οποία είναι παντελώς αφερέγγυα, παρά τις όποιες θετικές αξιολογήσεις τους. Και δεδομένου ότι δεν ζητάω θαύματα, νομίζω μια 570 στα 90-100 είναι η λογική λύση. Βέβαια σ'αυτά τα χρήματα μόνο στο ebay βρίσκω.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, nikolas_kriti είπε

Σε παρακαλώ,μπορείς να μου δώσεις ενα συγκριτικό μεταξύ 480-570 που να δικαιολογεί οτί αξίζει να δώσεις 30 λιγότερα για να πάρεις κάτι που το έχουνε λιώσει και χωρίς εγγυηση 3 χρονια?

Η saphire σε αυτά τα λεφτά ειναι κλέψιμο,η κάρτα αξίζει απο 130-160...Όπως και την πήρα εγώ απο το πλαίσιο!!! Στα 240 απλά δεν την κοιτασ.! Οποτε ειναι λάθος συγκριση αυτη καρτα!

Θεωρείς δηλαδή την Sapphire κατώτερη από άλλες εταιρείες; Πρόσφατα πούλησα μια Aorus RX 570 και αγόρασα την 480. Δε το έχω μετανιώσει καθόλου. Η 480 είναι μακράν καλύτερη σε θερμοκρασίες. Σε επιδόσεις δε μπορώ να συγκρίνω ακόμη γιατί δεν έχω παίξει κανένα απαιτητικό παιχνίδι. Ωρίστε και εδώ πληροφορίες για τις 2 κάρτες.

https://gpu.userbenchmark.com/Compare/AMD-RX-570-vs-AMD-RX-480/3924vs3634

Επίσης, ελπίζω να γνωρίζεις ότι η RX 480 είναι ουσιαστικά μια underclocked RX 580 με λίγο χειρότερη ψύκτρα. (Αλλά και πάλι καλύτερη από πολλές άλλες)

Επεξ/σία από neosstoforum
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, neosstoforum είπε

Θεωρείς δηλαδή την Sapphire κατώτερη από άλλες εταιρείες; Πρόσφατα πούλησα μια Aorus RX 570 και αγόρασα την 480. Δε το έχω μετανιώσει καθόλου. Η 480 είναι μακράν καλύτερη σε θερμοκρασίες. Σε επιδόσεις δε μπορώ να συγκρίνω ακόμη γιατί δεν έχω παίξει κανένα απαιτητικό παιχνίδι. Ωρίστε και εδώ πληροφορίες για τις 2 κάρτες.

https://gpu.userbenchmark.com/Compare/AMD-RX-570-vs-AMD-RX-480/3924vs3634

Την είχα την κάρτα σου λέω,δεν θεωρείται καλύτερη ώστε να δικαιολογέι τα +100 ευρώ διαφορα ....  Έδωσες 570 πρώτο χέρι με εγγυηση και πήρες 480 refur για να έχεις 7-10% καλυτερα fps ??? Και θέλεις να συνεχίσω την κουβέντα??

ΕΝΤΙΤ: oι διαφορές είναι πολυ μικρότερες!!!!

Επεξ/σία από nikolas_kriti
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, nikolas_kriti είπε

Την είχα την κάρτα σου λέω,δεν θεωρείται καλύτερη ώστε να δικαιολογέι τα +100 ευρώ διαφορα ....  Έδωσες 570 πρώτο χέρι με εγγυηση και πήρες 480 refur για να έχεις 7-10% καλυτερα fps ??? Και θέλεις να συνεχίσω την κουβέντα??

ΕΝΤΙΤ: oι διαφορές είναι πολυ μικρότερες!!!!

Όχι, έδωσα την 570 που είχα αγοράσει δεύτερο χέρι χωρίς υπόλοιπο εγγύησης, έβαλα 15 ευρώ από πάνω και αγόρασα την 480. Δε λέω ότι έχει τεράστια διαφορά σε επιδόσεις, αλλά δε μπορούμε να πούμε επίσης και ότι είναι ίδιες. Τα 5 FPS για κάποιους μπορεί να σημαίνουν πολλά. 

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, neosstoforum είπε

Όχι, έδωσα την 570 που είχα αγοράσει δεύτερο χέρι χωρίς υπόλοιπο εγγύησης, έβαλα 15 ευρώ από πάνω και αγόρασα την 480. Δε λέω ότι έχει τεράστια διαφορά σε επιδόσεις, αλλά δε μπορούμε να πούμε επίσης και ότι είναι ίδιες. Τα 5 FPS για κάποιους μπορεί να σημαίνουν πολλά. 

Καλή συνέχεια !! Και καλή τύχη στις μελλοντικές αγορές σου!! Απλά καλό είναι να μην παίρνουμε στο λαιμό μας κι άλλους !!

16 λεπτά πριν, SabbathBloodySabbath είπε

Εν τέλει πήγα στην λύση refurbished 480 8gb σε οκ τιμή. Συν, ένα έτος εγγύηση. Μια χαρά νομίζω.

120 ευρώ ;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...