Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 ώρες πριν, AtiX είπε

Ελπίζω να μην παρεξηγηθείς που απαντάω δύο σε ένα... Αλλά αυτό το κόλλημα με το τι θα κάνω τα λεφτά μου και αν θα τα δώσω εκεί που κρίνω εγώ πως με συμφέρει κάποια στιγμή πρέπει να το κόψεις... θέλεις να πάρεις το ulefone, πάρε το και κρατά το για 10 χρόνια... θέλεις επίσης να πάρεις το SE2 και να το κάνεις σουβερ, κανένα μα κανένα πρόβλημα...

Πρέπει να καταλάβεις ότι δεν υπάρχει σωστή ή λάθος επιλογή...

Η σωστή ή η λάθος επιλογή, που θα κάνεις, αποδεικνύεται μόνο από τον χρόνο που θα (εξ)αναγκαστείς σε μια νέα αγορά...  

Έχεις δίκιο σε αυτό που λες . Από την άλλη βέβαια υπάρχουν έξυπνες αγορές και άλλες όχι τόσο έξυπνες. Κατά την άποψη μου αν δεν πάει κάποιος στο iPhone 11, είναι πιο value να παρά ναυαρχίδα Android στα 500 ευρώ πχ. Φυσικά και ο καθένας το κρίνει αναλόγως και παίρνει ότι γουστάρει αυτός .

• Like 1
  • Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, chris_g92 είπε

Έχεις δίκιο σε αυτό που λες . Από την άλλη βέβαια υπάρχουν έξυπνες αγορές και άλλες όχι τόσο έξυπνες. Κατά την άποψη μου αν δεν πάει κάποιος στο iPhone 11, είναι πιο value να παρά ναυαρχίδα Android στα 500 ευρώ πχ. Φυσικά και ο καθένας το κρίνει αναλόγως και παίρνει ότι γουστάρει αυτός .

Αν και δεν διαφωνώ, αφού και εγώ έτσι λειτουργώ αφού επέλεξα να αγοράσω ένα Samsung A40 και όχι κάτι άλλο, να διευκρινίσω ότι στο έξυπνη επιλογή και πάντα για τα κινητά δεν υπάρχει μια αντικειμενική σταθερά...

Δες το σαν την επιλογή συντρόφου.... Ο κάθε ένας επιλέγει σύμφωνα τα προσωπικά του γούστα, ανάγκες, δυνατότητες και όπως λέω περί ορέξεως κολοκυθόπιτα...

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, AtiX είπε

Αν και δεν διαφωνώ, αφού και εγώ έτσι λειτουργώ αφού επέλεξα να αγοράσω ένα Samsung A40 και όχι κάτι άλλο, να διευκρινίσω ότι στο έξυπνη επιλογή και πάντα για τα κινητά δεν υπάρχει μια αντικειμενική σταθερά...

Δες το σαν την επιλογή συντρόφου.... Ο κάθε ένας επιλέγει σύμφωνα τα προσωπικά του γούστα, ανάγκες, δυνατότητες και όπως λέω περί ορέξεως κολοκυθόπιτα...

ακριβως...

και εγω επιασα μερικα τηλεφωνα στο χερι..αυτο που μου εκατσε καλα το πηρα...δεν εδωσα και πολλα..

Δημοσ.

Από το 11, 11 pro, pro max max power κτλ τσακ πίσω σε ένα μοντέλο που ξέχασαν, πουλάνε τρελά και εμείς την αγοράζουμε σίγουρα 😁😁

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Antilogos1975 είπε

αυτο με το να αγοραζουνε καποιοι μεταχειρισμενα τηλεφωνα με ξεπερναει ...εμενα προσωπικα.

το κινητο ανηκει στις συσκευες που ΠΡΕΠΕΙ να το ανοιξεις μονο σου, να τραβηξεις αργα και βασανιστικα το πλαστικο της οθονης, διαγωνια, ταυτοχρονα φερνοντας στο κοντα στην μυτη για να αισθανθεις την μυρωδια του πλαστικου που φευγει και αφηνει πισω του το νεο σου τηλεφωνο...

δεν ξερω...

ισως εγω να ειμαι παραξενος.

Σε Android ναι , σε iPhone όχι. Πήρα για δεύτερη συσκευή το 7 και πάει σφαίρα , για την μπαταρία που έχει καλά κρατάει. Δεν έχω παράπονο. 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Antilogos1975 είπε

αυτο με το να αγοραζουνε καποιοι μεταχειρισμενα τηλεφωνα με ξεπερναει ...εμενα προσωπικα.

το κινητο ανηκει στις συσκευες που ΠΡΕΠΕΙ να το ανοιξεις μονο σου, να τραβηξεις αργα και βασανιστικα το πλαστικο της οθονης, διαγωνια, ταυτοχρονα φερνοντας στο κοντα στην μυτη για να αισθανθεις την μυρωδια του πλαστικου που φευγει και αφηνει πισω του το νεο σου τηλεφωνο...

δεν ξερω...

ισως εγω να ειμαι παραξενος.

Στο καινούργιο σε βρίσκω λογικό, στο να το βγάζεις αργά και βασανιστικα και να το φέρνεις στη μύτη σου με τη μυρωδιά πρέπει να το ψάξεις λίγο

Επισκέπτης
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Grimson είπε

Στο καινούργιο σε βρίσκω λογικό, στο να το βγάζεις αργά και βασανιστικα και να το φέρνεις στη μύτη σου με τη μυρωδιά πρέπει να το ψάξεις λίγο

οτι ηταν να ψαξω φιλε μου εγω το εψαξα...τωρα εσεις τα νεα παιδια να προσεχετε.

μην ξεχνατε και τις προφυλαξεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα γλιτώσουν οι υποψήφιοι αγοραστές τον ΕΝΦΙΑ λόγω των bezels. 😅

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 11/3/2020 στις 9:20 ΜΜ, stafaf είπε

Και που θα δώσουμε τώρα τα λ7 μας ρε! 

Μόνο την Νο.1 σε πωλήσεις συσκευή για τα επόμενα 3 χρόνια. Χαλαρά. 

Μετά δηλαδή και από τότε που η Samsung θα πει στους χρήστες του s30 "Τέρμα οι αναβαθμίσεις μάγκες, βάλτε τώρα πάλι το χέρι στη τσέπη". 

Και το νούμερο 1 αμάξι σε πωλήσεις είναι το Toyota Yaris.

αυτό σημαίνει ότι είναι αυτοκίνηταρα δλδ

Δημοσ.
2 ώρες πριν, pseira είπε

Και το νούμερο 1 αμάξι σε πωλήσεις είναι το Toyota Yaris.

αυτό σημαίνει ότι είναι αυτοκίνηταρα δλδ

Οταν όμως απαντήσεις στην ερώτηση γιατί πουλάει το yaris και το κάθε yaris, θα συνειδητοποιήσεις ότι όλοι θέλουν αλλά ελάχιστοι αγοράζουν την αυτοκινητάρα, κινητάρα, σπιταρόνα και τις λοιπές υπερμεγενθυτικές καταλήξεις... 

• Like 1
Δημοσ.

Ti νόημα θα εχει για τον μέσο iphon-άκια ?  Θα "μετράει" καθόλου το 9 στις καφετέριες και στο γραφείο  ?  Οταν ήδη εχει βγεί το X ?

Δημοσ.
Στις 11/3/2020 στις 9:04 ΜΜ, agamoi-thytai είπε

Δεν έχει και νόημα τώρα. Εντάξει, το πήρες, που θα το δείξεις;

Υπερβολη, δεν ειναι οτι εγινες και βιγκαν. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...