Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, AtiX είπε

Που να δείτε τι καλά που θα πάνε σε πωλήσεις οι συσκευές που πρόλαβαν να ανακοινωθούν...

Και το ulefone s7 στα 43,78€ ανάρπαστο είναι

42 λεπτά πριν, stafaf είπε

Και που θα δώσουμε τώρα τα λ7 μας ρε! 

Μόνο την Νο.1 σε πωλήσεις συσκευή για τα επόμενα 3 χρόνια. Χαλαρά. 

Μετά δηλαδή και από τότε που η Samsung θα πει στους χρήστες του s30 "Τέρμα οι αναβαθμίσεις μάγκες, βάλτε τώρα πάλι το χέρι στη τσέπη". 

Τέτοια συσκευή μια φορά στα πέντε χρόνια βγαίνει και οι χαζοί πάνε και παίρνουν S30

1 ώρα πριν, agamoi-thytai είπε

Δεν έχει και νόημα τώρα. Εντάξει, το πήρες, που θα το δείξεις;

• Thanks 1
  • Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Grimson είπε

Δεν αμφιβάλλει κανένας ότι θα πουλήσει.Εδώ πουλάει το XR με A12 αυτό με τον A13 ,LCD retina και μπαταρία 1923mAh θα είναι μεγάλη ευκαιρία στα 500€

4 λεπτά πριν, bmwXR είπε

Και το ulefone s7 στα 43,78€ ανάρπαστο είναι

Ελπίζω να μην παρεξηγηθείς που απαντάω δύο σε ένα... Αλλά αυτό το κόλλημα με το τι θα κάνω τα λεφτά μου και αν θα τα δώσω εκεί που κρίνω εγώ πως με συμφέρει κάποια στιγμή πρέπει να το κόψεις... θέλεις να πάρεις το ulefone, πάρε το και κρατά το για 10 χρόνια... θέλεις επίσης να πάρεις το SE2 και να το κάνεις σουβερ, κανένα μα κανένα πρόβλημα...

Πρέπει να καταλάβεις ότι δεν υπάρχει σωστή ή λάθος επιλογή...

Η σωστή ή η λάθος επιλογή, που θα κάνεις, αποδεικνύεται μόνο από τον χρόνο που θα (εξ)αναγκαστείς σε μια νέα αγορά...  

• Like 7
  • Thanks 3
Δημοσ.

Καλύτερα, δεν έλεγε και πολλά. Έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας με τόσα iPhone που έχουν βγάλει πάλι. Παλιά είχες ένα απλό και ένα S. Τώρα βγάζουν 3-4 κάθε χρόνο. 

• Like 2
  • Confused 2
Δημοσ.
17 ώρες πριν, bmwXR είπε

Όταν πέφτουν οι πωλήσεις βγάζεις συσκευή απλά για να δείξεις νούμερα στους μετόχους

Δεν έχουν πέσει οι πωλήσεις της Apple, αντιθέτως έχουν αυξηθεί, απλώς πάντα το σπάνε σε product. Η Apple βγάζει άκυρες συσκευές για να δικαιολογήσει το overall κόστος, όχι για να δείξει random νούμερα 😛

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, AtiX είπε

Ελπίζω να μην παρεξηγηθείς που απαντάω δύο σε ένα... Αλλά αυτό το κόλλημα με το τι θα κάνω τα λεφτά μου και αν θα τα δώσω εκεί που κρίνω εγώ πως με συμφέρει κάποια στιγμή πρέπει να το κόψεις... θέλεις να πάρεις το ulefone, πάρε το και κρατά το για 10 χρόνια... θέλεις επίσης να πάρεις το SE2 και να το κάνεις σουβερ, κανένα μα κανένα πρόβλημα...

Πρέπει να καταλάβεις ότι δεν υπάρχει σωστή ή λάθος επιλογή...

Η σωστή ή η λάθος επιλογή, που θα κάνεις, αποδεικνύεται μόνο από τον χρόνο που θα (εξ)αναγκαστείς σε μια νέα αγορά...  

εγώ συμφώνησα μαζι σου ότι θα πουλήσει.Τα υπόλοιπα πως προέκυψαν?

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, M A T R I X είπε

Δεν έχουν πέσει οι πωλήσεις της Apple, αντιθέτως έχουν αυξηθεί, απλώς πάντα το σπάνε σε product. Η Apple βγάζει άκυρες συσκευές για να δικαιολογήσει το overall κόστος, όχι για να δείξει random νούμερα 😛

Δεν τις βλέπω και πολύ ανεβασμένες.Εκτός και αν εννοείς με το 2009

how-the-iphone-became-vital-to-apple.jpg.2329123f836fa85a60956aa7616b5966.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, bmwXR είπε

Δεν τις βλέπω και πολύ ανεβασμένες.Εκτός και αν εννοείς με το 2009

how-the-iphone-became-vital-to-apple.jpg.2329123f836fa85a60956aa7616b5966.jpg

Δεν ξέρω τι κοιτάς, αλλά δεν είναι σωστό. Μόνο το 19 έπεσε λίγο σε σχέση με το 18 αλλά και αυτό στην πραγματικότητα αυξήθηκε στο revenue της apple λόγω airpods. Αλλά ντάξει δεν θα τα χαλάσουμε εδώ 😛

Επεξ/σία από M A T R I X
Δημοσ.
4 ώρες πριν, bmwXR είπε

Δεν χάσαμε και καμιά σοβαρή συσκευή

Με τις τόσες παντόφλες που κυκλοφορούνε τώρα μια χαρά τηλέφωνο είναι αυτό, καλή τιμή και μεγάλο support.

• Like 1
  • Confused 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
8 ώρες πριν, intos είπε

Καλό νέο για όσους πουλάνε τις μεταχειρισμένες Apple συσκευές 

αυτο με το να αγοραζουνε καποιοι μεταχειρισμενα τηλεφωνα με ξεπερναει ...εμενα προσωπικα.

το κινητο ανηκει στις συσκευες που ΠΡΕΠΕΙ να το ανοιξεις μονο σου, να τραβηξεις αργα και βασανιστικα το πλαστικο της οθονης, διαγωνια, ταυτοχρονα φερνοντας στο κοντα στην μυτη για να αισθανθεις την μυρωδια του πλαστικου που φευγει και αφηνει πισω του το νεο σου τηλεφωνο...

δεν ξερω...

ισως εγω να ειμαι παραξενος.

Δημοσ.
8 minutes ago, Antilogos1975 said:

αυτο με το να αγοραζουνε καποιοι μεταχειρισμενα τηλεφωνα με ξεπερναει ...εμενα προσωπικα.

το κινητο ανηκει στις συσκευες που ΠΡΕΠΕΙ να το ανοιξεις μονο σου, να τραβηξεις αργα και βασανιστικα το πλαστικο της οθονης, διαγωνια, ταυτοχρονα φερνοντας στο κοντα στην μυτη για να αισθανθεις την μυρωδια του πλαστικου που φευγει και αφηνει πισω του το νεο σου τηλεφωνο...

δεν ξερω...

ισως εγω να ειμαι παραξενος.

Εχει και το καινούριο τα πλεονεκτήματα του. Ωστόσο στην αγορά πάντα υπάρχει χώρος κι ενδιαφέρον για το μεταχειρισμένο - ιδίως λόγω κόστους.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...