ajel Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Γεια σας παιδια, εχω στην κατοχη μου το παραπανω macbook που αναγραφεται στον τιτλο του θεματος! Η ερωτηση που θελω να κανω ειναι αν μπορω να αλλαξω τον εργοστασιακο δισκο σε εναν ssd 860 EVO της samsung που εχω στην κατοχη μου! (εχω ψαξει λιγο στο google και στο youtube και οι απαντησεις που εχω παρει ειναι και ναι και οχι, γι αυτο ειπα να ρωτησω εδω αν καποιος γνωριζει) (βαζω και καποια screenshot για να δειτε λεπτομερειες) Ευχαριστω
Jiakometi Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Σύμφωνα με αυτό ο δίσκος είναι κολλημένος με την μητρική. Βάλε καλύτερα τον Samsung σε μια εξωτερική θήκη (κατά προτίμηση thunderbolt, ή και USB 3/3.1) και δούλευε από εκεί. Δεν θα καταλάβεις διαφορά σεταχύτητα ειδικά αν η σύνδεση είναι thunderbolt. 2
Jiakometi Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Σε επίπεδο προδιαγραφών όχι..... Αλλά θα πάει στα όρια του SATΑ. Άλλωστε και ο εσωτερικός σε real life scenario δεν πάει μόνιμα στα όρια του ...
Dimi1977 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 αυτος ο δίσκος δεν κάνει πια για αυτα τα μηχανηματα. Μόνο όπως πρότεινε ο φιλος παραπάνω
iYannis Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Στις 11/3/2020 στις 9:42 ΜΜ, ajel είπε Γεια σας παιδια, εχω στην κατοχη μου το παραπανω macbook που αναγραφεται στον τιτλο του θεματος! Η ερωτηση που θελω να κανω ειναι αν μπορω να αλλαξω τον εργοστασιακο δισκο σε εναν ssd 860 EVO της samsung που εχω στην κατοχη μου! (εχω ψαξει λιγο στο google και στο youtube και οι απαντησεις που εχω παρει ειναι και ναι και οχι, γι αυτο ειπα να ρωτησω εδω αν καποιος γνωριζει) (βαζω και καποια screenshot για να δειτε λεπτομερειες) Ευχαριστω Δεν αλλάζει ο εσωτερικός δίσκος σε αυτό το Mac
onelonelystar Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Μου κάνει εντύπωση πως ενώ έβαλες 16GB RAM, άφησες μόνο 128GB σκληρό... απλά περιέργεια..
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, onelonelystar είπε Μου κάνει εντύπωση πως ενώ έβαλες 16GB RAM, άφησες μόνο 128GB σκληρό... απλά περιέργεια.. ίσως νόμίζε πως αλλάξει ο SSD...
marmagia Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) ίσως ηταν ετοιμοπαράδοτο για τον οποιοδήποτε λόγο. η isystem κάποτε είχε κάποια ΒΤΟ ετοιμοπαράδοτα (προφανώς είχαν δει ποια θα πουλήσουν/ πουλάνε παραπάνω και τα είχε προπαραγγείλει).. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2020 από marmagia
bahamut_zero Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Καλυτερα περισσοτερη ram παρα περισσοτερο χωρο αποθηκευσης αν επρεπε να διαλεξει αναμεσα στα 2.
ajel Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις! το macbook ηταν ετοιμοπαραδοτο και το πηρα απο Βερολινο γι αυτο και αυτα τα specs.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα