CHR1Sgr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Χρειαζομαι καποια βοηθεια σχετικα με το τι να κανω εφοσον συνεβησαν τα εξης : Ηταν να βαλω HCN 120/120 fiber και επρεπε να ζητησω αδεια απο την γειτονισσα να περασει το καλωδιο απο το μπαλκονι της.Ενω αρχικα δεχτηκε, πηγε η ηλιθια και ρωτησε την ιδιοκτητρια του διαμερισματος της περι αυτου, η οποια ειναι καθυστερημενη μεχρι αηδιας (σορρυ μονο που το ξανασκεφτομαι νευριαζω) , διοτι επικοινωνησε μαζι μου μεσω ενος "ηλεκτρολογου" (τον εψαξα μετα τοπογραφος μηχανικος ειναι) και μου ελεγε μαλακιες οτι δηθεν ειναι παρανομο κατι τετοιο και τα σχετικα.Ετσι ξαναεπικοινωνησα με την HCN για το τι μελλει γενεσθαι, και μου ειπαν οτι θα ερθουν τεχνικοι για αυτοψια και οτι "ειμαι σε προτεραιοτητα". Περιμενω απο την Παρασκευη και τιποτα, και σημερα που ξαναπηρα να ρωτησω τι γινεται, μου ειπαν οτι προηγουνται αλλοι και οτι για να βαλω καλωδιο θελει μεσα απο την πολυκατοικια και οτι με λιγα λογια θα χρειαστω αδεια μεχρι και απο την γατα που καθεται απεξω.Ετσι τελικα τα ακυρωσα γιατι δεν εχω αλλη υπομονη και γιατι εχει τελειωσει το προηγουμενο συμβολαιο μου και εχω ξεμεινει χωρις ιντερνετ τοσες μερες.Ειδικα τωρα που εκλεισαν οι σχολες και τα μαθηματα μπορει να γινουν διαδικτυακα, επειγομαι να βρω αλλον παροχο.Χρειαζομαι καλη συνδεση και για gaming και οχι vodafone , διοτι την ειχα πριν και επιανα 8 με 9 αντι για 24. Τι μου προτεινετε; (σορρυ για το σεντονι)
billiboo Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 οταν λεμε κεντρο τι περιοχη εννοεις? τα πραγματα ειναι λιγο χαλια. οτε vdsl υποτιθεται θα ειχα και τελικα επιανα 6 και αναγκαστηκα πηγα σε adsl24 που πιανω 13. αν θες γρηγορο ιντερνετ νομιζω οτι οι εναλακτικοι παροχοι τυπου hcn ειναι μονοδρομος.
CHR1Sgr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, billiboo είπε οταν λεμε κεντρο τι περιοχη εννοεις? τα πραγματα ειναι λιγο χαλια. οτε vdsl υποτιθεται θα ειχα και τελικα επιανα 6 και αναγκαστηκα πηγα σε adsl24 που πιανω 13. αν θες γρηγορο ιντερνετ νομιζω οτι οι εναλακτικοι παροχοι τυπου hcn ειναι μονοδρομος. 40 Εκκλησιες φιλε. Εγω adsl24 ειχα με βονταφον και επιανα 8 με 9, ενω στο χωριο μου πιανω 13 14 ακομα και 15 16 καποιες φορες.. τραγικα τα πραγματα.Λες να παω σε vdsl 50αρι φοιτητικο οι γραμμες θα ειναι το ιδιο χαλια οπως λες και εσυ;
billiboo Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 ε τωρα δεν ξερω εγω μιλαγα για πιο κεντρο , καμαρα αγιο δημητριο κτλπ. θα πρεπει να ρωτησεις . αν και αυτο σιγουρα θα μπορουν να στο πουν μονο αν κανουν την συνδεση και δουν την ταχυτητα
CHR1Sgr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 5 λεπτά πριν, billiboo είπε ε τωρα δεν ξερω εγω μιλαγα για πιο κεντρο , καμαρα αγιο δημητριο κτλπ. θα πρεπει να ρωτησεις . αν και αυτο σιγουρα θα μπορουν να στο πουν μονο αν κανουν την συνδεση και δουν την ταχυτητα ok φιλε ευχαριστω.Μαλλον για cosmote θα παω και οτι γινει
Dakisthess Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Υπάρχουν λύσεις φίλε μου και για ασύρματο ιντερνετ, αλλά πάλι κατεβαίνει καλώδιο στο διαμέρισμα σου, βέβαια μέσω ταράτσας.. Φαντάζομαι η γειτόνισσα σου είναι τέρμα κομπλεξικιά.. και την έχεις από κάτω σου.. Αν δεν έχεις θέμα από πάνω δες για αυτή την λύση. Επίσης για gaming δεν θες τρελές ταχύτητες, σκέψου κάποια net cafe έχουν γραμμές max 50 mbps. Εναλλακτικά ψάξε δες στην γειτονιά σου τι κάφαο έχεις και από ποιες εταιρείες, όποια έχει το κοντινότερο αυτή βάλε. Κάπου έχει έναν χάρτη με τα καφάο στο ιντερνετ, αν μου πεις κοντινή διεύθυνση μπορώ να σε βοηθήσω για τι πάροχο να επιλέξεις.
CHR1Sgr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 10 ώρες πριν, Dakisthess είπε Υπάρχουν λύσεις φίλε μου και για ασύρματο ιντερνετ, αλλά πάλι κατεβαίνει καλώδιο στο διαμέρισμα σου, βέβαια μέσω ταράτσας.. Φαντάζομαι η γειτόνισσα σου είναι τέρμα κομπλεξικιά.. και την έχεις από κάτω σου.. Αν δεν έχεις θέμα από πάνω δες για αυτή την λύση. Επίσης για gaming δεν θες τρελές ταχύτητες, σκέψου κάποια net cafe έχουν γραμμές max 50 mbps. Εναλλακτικά ψάξε δες στην γειτονιά σου τι κάφαο έχεις και από ποιες εταιρείες, όποια έχει το κοντινότερο αυτή βάλε. Κάπου έχει έναν χάρτη με τα καφάο στο ιντερνετ, αν μου πεις κοντινή διεύθυνση μπορώ να σε βοηθήσω για τι πάροχο να επιλέξεις. το ειχα σκεφτει για HTELCO με κεραια, αλλα η κεντρικη τους κεραια ειναι καπου στα δικαστηρια και πεφτει καπως μακρια. Τελικα θα παω για VDSL COSMOTE 50αρα, και βλεπουμε. Το ADSL της περιοχης ειναι απο 8-10, και δεν προκειται ποτε να το αναβαθμισουν . Σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου. Σιγουρα καποια στιγμη στο μελλον θα αναθεωρησω τον παροχο μου.. ισως εχει ερθει και η Inalan στην περιοχη.
Realakias Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Στις 12/3/2020 στις 10:09 ΜΜ, CHR1Sgr είπε το ειχα σκεφτει για HTELCO με κεραια, αλλα η κεντρικη τους κεραια ειναι καπου στα δικαστηρια και πεφτει καπως μακρια. Τελικα θα παω για VDSL COSMOTE 50αρα, και βλεπουμε. Το ADSL της περιοχης ειναι απο 8-10, και δεν προκειται ποτε να το αναβαθμισουν . Σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου. Σιγουρα καποια στιγμη στο μελλον θα αναθεωρησω τον παροχο μου.. ισως εχει ερθει και η Inalan στην περιοχη. Άλλαξε γειτόνισσα. Αλλιώς κάνε αυτό που είπες.
CHR1Sgr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 18 ώρες πριν, Realakias είπε Άλλαξε γειτόνισσα. Αλλιώς κάνε αυτό που είπες. χαχαχα θα αλλαζα αν μπορουσα με την μαλακω που εμπλεξα. Να σαι καλα !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα