Προς το περιεχόμενο

tv box

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, ηθελα να ρωτήσω σχετικά με το tv box αν υπάρχει η δυνατότητα να βλέπει κάποιος αγώνες από τα κανάλια της nova ή του ote. Δε γνωρίζω πως ακριβώς λειτουργούν. Αν θέλω να δω στο μέλλον euroleague ή champions league ? Γνωρίζετε κάποιο καλό ή τουλάχιστον αξοπρεπές γι'αυτό το σκοπό;

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, PanagiotisPC είπε

Καλησπέρα, ηθελα να ρωτήσω σχετικά με το tv box αν υπάρχει η δυνατότητα να βλέπει κάποιος αγώνες από τα κανάλια της nova ή του ote. Δε γνωρίζω πως ακριβώς λειτουργούν. Αν θέλω να δω στο μέλλον euroleague ή champions league ? Γνωρίζετε κάποιο καλό ή τουλάχιστον αξοπρεπές γι'αυτό το σκοπό;

Εννοείς τσάμπα ή μέσω των επίσημων "GO" εφαρμογών των δύο αυτών υπηρεσίων;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, -WISE- είπε

Εννοείς τσάμπα ή μέσω των επίσημων "GO" εφαρμογών των δύο αυτών υπηρεσίων;

Εννούσα τσάμπα αλλα εφόσον δε γίνεται, ευπρόσδεκτη και η εναλλακτική με ταρίφα🙂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, PanagiotisPC είπε

Εννούσα τσάμπα αλλα εφόσον δε γίνεται, ευπρόσδεκτη και η εναλλακτική με ταρίφα🙂

Αν και απαγορεύεται να μιλάμε για πειρατικό υλικό, γενικά να ξέρεις ότι κατά καιρούς στο Kodi μπορείς να βρεις πηγές για Nova και Cosmote TV αλλά συνήθως κρατάνε λίγο και κλείνουν. Από κει και πέρα υπάρχουν και κάποιοι που πλασάρουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ apk για χρήση σε tv boxes για τα οποία χρεώνουν κάποιο ποσό κάθε μήνα ή τρίμηνο ώστε να βλέπεις το περιεχόμενο αυτών των υπηρεσιών.
Τώρα για μη παράνομες λύσεις, μπορείς να προμηθευτείς το cosmote tv go αν δεν είσαι συνδρομητής με το ανάλογο κόστος. Δες εδώ. Για την Euroleague υπάρχει πακέτο μέσα από την ίδια την πλατφόρμα της διοργάνωσης με 3-4 ευρώ τον μήνα απόσο ξέρω.

Επεξ/σία από -WISE-

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...