Προς το περιεχόμενο

Αγορα action cam εως 140 ευρω.


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα, ενδιαφερομαι για αγορα action cam με budget εως 140 ευρω. Σε ελληνικα καταστηματα που υποστηριζουν δοσεις με καρτα.

Εχω δει την GoXtreme Black Hawk+  την εχει κανεις; Τι γνωμη εχετε; 

Οποιαδηποτε αλλη προταση δεκτη. Θα ηθελα να εχει σταθεροποιητη εικονας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χωρίς να ‘χω ιδιαίτερη εμπειρία με action κάμερες, νομίζω πως για σταθεροποίηση εικόνας πρέπει να δώσεις τουλάχιστον τα δίπλα και να πας σε επώνυμη λύση..

Επειδή ήθελα μια καμερουλα για βουτιές στη θάλασσα και για το κράνος σε βόλτες με τη μηχανή είχα πάρει μια sencor 3cam4k και κάτι ακόμα είχε στο όνομα που δεν θυμάμαι τώρα, γύρω στα 60€ σε προσφορά από μίντια, και ήταν ότι πρέπει για να κάνω την πλάκα μου μια και δεν ήθελα να ασχοληθώ παραπάνω με αυτό (τώρα δεν ξέρω καν που την έχω).. Στα θετικά της συγκεκριμένης μάρκας είναι ότι μαζί με την κάμερα σου δίνει ένα σορό αξεσουάρ για να την τοποθετήσεις όπου θες, αλλά και δεύτερη μπαταρία, ενώ η ποιότητα για τα λεφτά της είναι παρά πολύ καλή. Όποτε αν δεν θες να κανείς πιο σοβαρή χρήση μπορείς να πας σε κάτι τέτοιο..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όπως λέει κι ο φίλος πιο πάνω, το πάν στην κάμερα είναι η σταθεροποίηση της εικόνας, γιατί όταν δείς τί τραβάς χωρίς σταθεροποίηση, θα ξενερώσεις άσχημα. Αν σκοπεύεις να δώσεις 2 κατοστάρικα (go pro hero 2018), δές μεταχειρισμένες (με εγγύηση προφανώς) go pro 7 black/dji osmo, απο εκεί ξεκινάνε για μένα οι κάμερες για να έχεις ένα σωστό stabilize. Μάλιστα πρόσφατα έτρεχε στο Γερμανό με κάρτες Εθνικής ένα deal με -20% και είχε 300 την gopro7 black (οπότε έβγαινε ουσιαστικά 240).

Δεν σου λέω τι να πάρεις, απλά μη δωσεις ένα αρχικό ποσό και μετά το "πετάξεις". Χτίσε πάνω σε αυτό να πάρεις κάτι εξ αρχής καλό και σωστό.

 

Ps: υπολόγισε μίνιμουμ μελλοντικά επιπλέον μπαταρία/φορτιστή/κάρτα μνήμης και ότι εξτρα βάση νομίζεις οτι θα χρειαστείς.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι το εχω καταλαβει, ακομα και η hero 7 στην σταθεροποιηση εικονας ειναι χειροτερη απο την 8. Αλλα στα λεφτα η διαφορα ειναι μικρη τις ταξεως των 80 ευρω. Και ειμαι σε μεγαλο μπερδεμα απ οτι πριν. Βεβαια για τη χρηση που τη θελω που περιλαμβανει τρεξιμο, αλματα, αποτομες κινησεις γενικα θα υποστει η εικονα ληψης πολλες εναλλαγες ακομα και σε φωτισμο, απο σκωτεινα μερη και μεταβαση σε φως και τετοια. 

Επισης θελω προστατευτικη θηκη. Κυριως για την προστασια του φακου, για υπαρχουν πιθανοτητες να χτυπηθει. 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...