Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα,

εχω εγκαταστησει πολλα repeater της tp-link χωρις προβλημα σε 1 λεπτο ... Δυστυχως ειχα την ιδεα να παρω ενα Level One για εμενα... 

Καταρχην να πω τι θελω και αν κανει γι αυτο που το πηρα ή πεταξα 40ευρω

Έχω ενα router vdsl της cosmote (Speedoport plus) το wifi του εχει ψυχολογικα προβληματα μια παιζει φουλ ξαφνικα κοβεται μετα απο 2 δευτερολεπτα ξαναρχεται ... γενικα ειναι για κλωτσιες η κοσμοτε μαζι με τα μοντεμ της αλλα παμε στο θεμα.

Πηρα αυτο το level one , εβαλα ενα καλωδιο δικτυου απο το modem στο repeater και φανταζομουν οτι θα ειχε ιντερνετ ... δεν ηταν ετσι

προσπαθησα να δω με τις οδηγιες τι να κανω αλλα ουτε αυτος που τις εγραψε εχει καταλαβει τι εγραφε ...

εψαξα youtube Να βρω κανα βιντεο για το συγκεκριμενο δυστυχως τιποτα .. κοιταξα Playstore Μηπως υπαρχει καμια εφαρμογη.. τιποτα..

Ετσι αποφασισα να ρωτησω εδω πριν φυγει απο το μπαλκονι ...

Καμια βοηθεια ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν και δεν είμαι ειδικός στα δίκτυα, από κάποια παλιά ρούτερ που έχω μετατρέψει σε Access Points θυμάμαι τα εξής:

Κατ'αρχάς, δεν μιλάμε για Repeater αλλά για Access Point mode, εφόσον συνδέεται ενσύρματα με το modem-router.

Όταν σετάρουμε Access Point λοιπόν, από τα λίγα που ξέρω, κοιτάμε το εύρος των IP στο αρχικό ρούτερ. Πιθανότατα να είναι 192.168.1.1 η ip του ρούτερ της Cosmote με εύρος 192.168.1.2 - 192.168.1.254. Προκειμένου να μην ασχοληθείς καθόλου με αυτό και να αλλάζεις το εύρος που δίνει ο DHCP (αν και είναι πανεύκολο), συνήθως πηγαίνεις στο AP (access point) και ορίζεις σαν δική του ip κάποια που να βρίσκεται αρκετά ψηλά, άρα και δύσκολο να δοθεί σε κάποια άλλη συσκευή αυτόματα (π.χ. 192.168.1.100 <-- και, αφού ρυθμιστεί, αυτή πλέον θα είναι η ip για να μπει κάποιος στη σελίδα του AP). Απενεργοποιείς τον DHCP του AP, ρυθμίζεις την ασύρματη ασφάλειά του και, λογικά, είσαι οκ. Πιθανόν να μου διαφεύγει κάτι αυτήν τη στιγμή.

Επεξ/σία από Vista32
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Orestis_G είπε

Δοκίμασες από αυτό: https://download.level1.info/manual/WRE-8011E-V1_UM_V1.0.pdf

Να συνδέσεις το καλώδιο από το Level1 στο PC και να ακολουθήσεις τις οδηγίες στη σελίδα 31 (AP Mode); Αν ναι, πού κόλλησες;

τα εκανα αλλα δεν τα καταφερα

δεν με βλεπω να βγαζω ακρη το εβαλα σε αγγελια εδω στο Insomnia Και το πουλαω αν το θελει κανεις ειναι στο κουτι του

Επεξ/σία από MAFIA
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Απο το modem στο repeater δεν θέλει καλώδιο... αυτό παίρνει το wifi του ρουτερ σου και σου το βγάζει σε ethernet και επίσης σου το ξανά εκπέμπει για να καλύψεις το υπόλοιπο σπίτι . οποτε το μονο που έχεις να κάνεις είναι να συνδέσεις το wifi και ο εύκολος τρόπος είναι με το wps. αλλα αν πέφτει το wifi του ρουτερ θα πέφτει και αυτό 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 23/3/2020 στις 1:35 ΠΜ, ice25 είπε

Απο το modem στο repeater δεν θέλει καλώδιο... αυτό παίρνει το wifi του ρουτερ σου και σου το βγάζει σε ethernet και επίσης σου το ξανά εκπέμπει για να καλύψεις το υπόλοιπο σπίτι . οποτε το μονο που έχεις να κάνεις είναι να συνδέσεις το wifi και ο εύκολος τρόπος είναι με το wps. αλλα αν πέφτει το wifi του ρουτερ θα πέφτει και αυτό 

Αυτο θελω να αποφυγω γι αυτο το αγορασα, 

επειδη το ρουτερ του οτε speedport plus εχει συνεχεια αποσυνδεσεις ολες τις συσκευες που ειναι wifi να εδινε με καλωδιο ethernet το ρουτερ στο repeater και ολες οι συσκευες να εμπαιναν wifi πανω στο repeater

αλλα δεν ξερω πως να το κανω

και κατι ακομα ... αν το συνδεσω με wifi με το router μετα δεν μπορω να μπω στις ρυθμισεις του ... στις οδηγιες λεει http://repeater.nw το οποιο δεν ανοιγει αν το κανω και αν πατησω το 192,168,1,1 τοτε με παει στο ρουτερ του οτε για Login ! ?? !

Επεξ/σία από MAFIA
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, ice25 είπε

Με το σχέδιο που είδα στο manual  δεν σου κάνει αυτή η συσκευή

11 ώρες πριν, ice25 είπε

Με το σχέδιο που είδα στο manual  δεν σου κάνει αυτή η συσκευή

ευχαριστω φιλε μου,

με προβληματιζει οτι αφου συνδεομαι πανω της (δεν εχει app για android/ios) λεει αντι για π.χ. 192,168,χ,χ, να μπω στο http://repeater.nw αλλα δεν ανοιγει κανενα site για ρυθμισεις ωστε να βαλω κωδικο να ειναι κλειδωμενο το wifi  ειναι σαν να πατας ενα σαιτ που δεν υπαρχει

Επεξ/σία από MAFIA
Δημοσ.

η αρχική ρύθμιση θα γίνει μεσω της ethernet . πριν το συνδέσεις στο wifi .

δώσε στον υπολογιστή σου ip 192.168.1.33 (πχ)  χωρίς να είναι συνδεμένος στο wifi  παρά μόνο μεσώ καλωδίου στο extender  μετά όπως λεει και ο φίλος παραπάνω αν το ρυθμίσεις σε ap mode κάνει την δουλειά που θες. δεν το είχα προσέξει.

Δώσε και μια ip στο extender για να μπορείς να μπαίνεις στις ρυθμίσεις του

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, ice25 είπε

η αρχική ρύθμιση θα γίνει μεσω της ethernet . πριν το συνδέσεις στο wifi .

δώσε στον υπολογιστή σου ip 192.168.1.33 (πχ)  χωρίς να είναι συνδεμένος στο wifi  παρά μόνο μεσώ καλωδίου στο extender  μετά όπως λεει και ο φίλος παραπάνω αν το ρυθμίσεις σε ap mode κάνει την δουλειά που θες. δεν το είχα προσέξει.

Δώσε και μια ip στο extender για να μπορείς να μπαίνεις στις ρυθμίσεις του

Έκλεισα το wifi του ρουτερ γιατι το έχω ήδη συνδεσει το repeater μαζι του ωστε να μη συνδεθουν.

Εβαλα στην πριζα το repeater και τραβηξα ethernet στο υπολογιστη (συνδεθηκε χωρις ιντερνετ, λογικο)

εβαλα http://repeater.nw εβγαλε σαν να ψαχνει σελιδα στο ιντερνετ χωρις να εχεις ιντερνετ και εμφανισε οτι δεν εχω ιντερνετ κτλ

εκανα ασυρματη συνδεση ενω ειχα και το ethernet του υπολογιστη με το repeater ξαναδοκιμασα το repeater.nw Και μπηκε !! Λεω εδω ειμαστε , μπαινω στο μενου και ειναι ολα γκρι να μη μπορω να πατησω τιποτα ... κανω ενα refresh Και με πεταξε τωρα παλι τα ιδια δεν μπορω να μπω στο http://repeater.nw ...

τι κανω λαθος ρε γμτ ;

Δημοσ.

Γύρνα το σε εργοστασιακές και πάμε πάλι απο την αρχή χωρίς να το συνδέσεις καθόλου στο wifi .κατευθείαν με καλώδιο

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ice25 είπε

Γύρνα το σε εργοστασιακές και πάμε πάλι απο την αρχή χωρίς να το συνδέσεις καθόλου στο wifi .κατευθείαν με καλώδιο

Λοιπον καταρχην ευχαριστω γιατι χωρις τη βοηθεια δεν θα ειχα καταφερει τιποτα.

Συνδεσα με ethernet του εριξα ενα reset 

μετα μπηκε κανονικα στο repeater.nw εκει εκανα τις ρυθμισεις κλειδωσα το wifi και τωρα ειναι οκ

Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, ice25 είπε

Χαίρομαι άντε και σύντομα να βγούμε από την φυλακή που μας έβαλε ο ιος

Μακαρι φιλε.

και κατι τελευταιο ... Αν δεν εχετε καλη σχεση με υπολογιστες ή εχετε αλλα εχετε μεινει πισω ... μην κανετε πειραματα... παρτε TP-Link extender που ειναι απλο και ευκολο στη συνδεση... :)

(Aκομα και το μενου στο Onelevel το setup ειναι σαν να βλεπεις windows98 τα γραφικα)

Επεξ/σία από MAFIA

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...