Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, chris_g92 είπε

Εγώ σε Xbox θα πάω . Θέλω να χαζοπαιζω στον ελεύθερο μου χρόνο . Θα βάλω και ένα gamepass και θα κατρβαζω παιχνιδάκια. Έχω PS4 και βλέπω τα παιχνίδια που μου δίνει το psplus κάθε μήνα και γελάω . Ειδικά με την νέα χρονιά (μόνο το Nathan Drake collection άξιζε) είναι σαπιλες όλα.

Έχεις απόλυτο δίκιο, απόλυτη σαπίλα το Shadow of the colossus..

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Devil9697 είπε

σιγουρα φιλε μου εχεις ενα point με τα παιχνιδια.ΑΛΛΑ ποσοι πιστευεις οτι εχουν το ps4 και εχουν παιξει ΟΛΑ αυτα τα διαμαντια που λες?Δηλαδη πιστευεις οτι ολοι εχουν να δινουν καθε μηνα 120ε(2 games χοντρικα) για να παιζουν τα διαμαντια,αλλα και τον χρονο βεβαια?δηλαδη η επιλογη του game pass με 10 τον μηνα και μια μεγαλη συλλογη παιχνιδιων που φανταζομαι θα μεγαλωσει κιολας δεν σου αρεσει σαν ιδεα?Απλα με την νεα κονσολα αυτα τα 40-50 που θα εχεις να παιζεις θα τα παιζεις σε απιστευτα γραφικα.

Ποιό το νόημα να δίνεις λεφτά για αέρα κοπανιστό;..

• Confused 2
Δημοσ.

Έχω και τις 3 κονσόλες.τρομερα τα exclusive του ps4 αλλά το one μέσω του game pass έχει τόσα παιχνίδια να παίξεις που ούτε προλαβαίνεις να πιάσεις τα περισσότερα.το play όταν το ανοίγεις είναι λες και βρίσκεσαι σε κηδεία...

• Like 4
  • Thanks 2
Δημοσ.
9 ώρες πριν, nikos5800 είπε

Εδώ και εφτά χρόνια έχεις μόνο δύο αξιόλογα exclusive το Forza και gears 5, πως γίνεται λοιπόν οι χρήστες του χβοχ να είναι ευτυχισμένοι 😀 δηλαδή ο playstονακιας τι πρέπει να πει που έχει χορτασει από παιχνιδιαρες /αριστουργήματα 

μάλλον δεν έχεις παίξει παιχνίδια του xbox one γιαυτό μένεις σε ότι ακούς από τα τρολς.Δεν πειράζει.τουλάχιστον μην τα λες γιατί εκτίθεσαι.

Επιπλέον τα exclusives δεν είναι το παν.Η διαφορά σε πωλήσεις ήταν λάθος της μς στην αρχή της γενιάς και όχι τα exclusives.Και τα μόνα ωραία παιχνίδια αυτής της γενιάς του ps4 ήταν gow,bloodborne και uncharted 4.

Ξεκαβάλα το καλάμι της sony μπας και φέρει και αυτή τα exclusives σε pc να μην αναγκαζόμαστε να δίνουμε λεφτά σε κονσόλες...

• Thanks 2
Δημοσ.
13 ώρες πριν, christos2413 είπε

Να δω κανα παιχνιδάκι ποτε θα ανακοινώσει....

Everwild (Rare Ltd.), Forza: Motorsport 8 (Turn 10 Studios), Forza: Horizon 5 (PlayGround Games #1), Fable IV (PlayGround Games #2), Hellblade 2 (Ninja Theory #1), Project: Mara (Ninja Theory #2), Bleeding Edge (Ninja Theory #3), Outer Worlds (Obsidian Ent. #1), Grounded (Obsidian Ent. #2), AAA RPG (Obsidian Ent. #3), Minecraft: Dungeons (Mojang), Flight Simulator (Asobo), Ori and the Will of the Wisps (Moon Studios #1), AAA ARPG (Moon Studios #2), Gears 6 (The Coalition #1), Gears: Tactics (The Coalition #2), Halo: Infinite (343 Industries), Wasteland: Remaster (inXile Ent. #1), Wasteland 3 (inXile Ent. #1), AAA RPG (inXile Ent. #1), State of Decay 3 (Undead Labs), AAAA ??? (The Initiative), AAA ??? (Compulsion Games), Age of Empires IV (World's Edge), MP ??? (Double Fine). — όλα λένε "Hi!"

9 ώρες πριν, jmirko15 είπε

Ποιό το νόημα να δίνεις λεφτά για αέρα κοπανιστό;..

Γιατί μπορείς να παίξεις day-one ένα σκασμό 1st-party παιχνίδια, να δοκιμάσεις τίτλους που δεν είχες δοκιμάσει (και δεν θα δοκίμαζες ποτέ), να γνωρίσεις νέα IPs, να έχεις κοινή βιβλιοθήκη ακόμη και με τον πιο "καρμίρη" της παρέας (άρα να παίζεται όλοι μαζί ότι κι αν βγαίνει που έχει MP), και αν σου αρέσει κάτι από όλα αυτά και θέλεις να το προσθέσεις στη συλλογή του, ή απλά να στηρίξεις τον developer, αγοράζεις και το παιχνίδι με έκπτωση (η οποία ουσιαστικά αφαιρεί το κόστος του GamePass) — άρα μόνο κερδισμένος βγαίνεις ως καταναλωτής.

• Like 4
Δημοσ.

Για κάποιον που ψάχνεται για μια all around κονσόλα το one είναι μονόδρομος.πολυ περισσότερο παιχνίδι με λιγότερα χρήματα.για όποιον έχει πισι όμως δυνατό ήδη το ps είναι κι αυτό μονοδρομος

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξεκινώντας θέλω να τονίσω ότι έχω και τις δύο κονσόλες. 

Πάμε στην ουσία τώρα,  η καραμέλα με τα exclusives κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει. Τα επίσημα νούμερα πωλήσεων δείχνουν ότι τα περισσότερα exclusives είναι της τάξεως βαριά του 10% ενώ τα 3rd party έχουν την μεγαλύτερη μερίδα. 

Έχουμε 100 μύρια PS4 η κάραμελα που παίζει από τους Ps fans είναι λόγο των exclusives και μετά βλέπεις απίστευτα παιχνίδια όπως God of War,  spiderman,  Horizon Zero Dawn να έχουν πωλήσεις μη ανάλογες με βάση τη καραμέλα των exclusives. 

Πχ ένα απο τα καλύτερα παιχνίδια της γενιάς (για μένα προσωπικά)  Horizon Zero Dawn από το 2017 μέχρι σήμερα έφτασε τα 10+ πωλήσεις. Δλδ 3 χρόνια για να φτάσει στο 10% των κατόχων Ps4.... 

Tο God of War μία από τα ίδια,  2 χρόνια για να φτάσει τα 10+..

Με βάση λοιπόν τη καραμέλα exclusives οι πωλήσεις των  εν λόγο τίτλων θα έπρεπε να είναι πολύ περισσότερες. 

Βλέπεις μερικά νούμερα σε 3rd party από GTA V,  Red dead Redemption 2,  Call of duty , Battlefield,  Assassin's,  Fifa κλπ τα οποία δείχνουν τη πραγματικά παίζει το 80-90 % των gamers.  Δεν αναφέρομαι καν σε f2p παιχνίδια και εκεί τα νούμερα φεύγουν. 

Αγοράζει συνάδελφος στη δουλειά Ps4 και μιλάμε,  πάνω στη κουβέντα το ρωτάω γιατί πήρες Ps4?  Μου λέει έχει διαβάσει πως έχει περισσότερα αποκλειστικά! Του λέω ωραία τι παιχνίδια αγόρασες;  απαντά Fifa και Gta V......... 

Επεξ/σία από Diver_Gr
  • Like 3
  • Thanks 4
Δημοσ.

Τα αποκλειστικά βοηθάνε την κονσόλα οποσδήποτε,αλλά απο το "βοήθημα" ώσπου να γίνουν ο κυριότερος λόγος για τις πωλήσεις έχει τεράστια διαφορά πραγματικά είναι όπως τα λέει ο φίλος πιο πάνω της τάξεως του 10%Πραγματικά έχει γίνει και ακόμη παραμένει αγεύστη καραμέλα στο στόμα κάποιων που έχει λιώσει απο το πολύ πιπίλισμα 👅.

Επειδή όμως η MS έκανε λάθη στήν προηγούμενη γενιά και ένα απο αυτά ήταν και τα λίγα αποκλειστικά,εδώ και καιρό έχει αλλάξει πολιτική και θέλει να κλείσει και αυτήν την "τρύπα"έχει πάρει προ καιρού πολλά σημαντικά στούντιο,που ετοιμάζουν παιχνίδια όπως αυτά που αναφέρθηκαν πιο πάνω για να μπεί πολύ δυνατά στήν νέα γενιά,πρώτα όμως κοίταξε τα βασικότερα δηλ τις δομές της το διαδικτυακό μοντέλο της που είναι κορυφαίο καθώς και πράματα όπως το Gamepass που πλέον είναι το μοντέλο που έχει καθιερωθεί και όσο πάει,καθιερώνεται περισσότερο για τον "average" gamer,εξάλλου απο αυτές τις υπηρεσίες βγάζει και θα βγάλει ακόμη περισσότερο τα χοντρά λεφτά υπηρεσίες που και οι άλλες εταιρίες ακόμη και η Sony θα πληρώνει για να χρησιμοποιεί της υποδομές της.

Πλέον όπως φαίνεται βγάζει και ένα υπερτούμπανο μηχάνημα που αν είναι όπως το έχουν πεί οι αναλυτές,θα κάνει παππάδες,βάλετε και την υποστήριξη που θα δίνει με διάφορες υπηρεσίες που θα δίνει και τα πολλά gaming στούντιο που έχει πάρει,έναντι της Sony που δεν έχει κάνει σχεδόν καμμία νέα αγορά καθώς,και την επικοινωνιακή πολιτική της MS που πλέον δίνει κάθε τόσο,πραγματικά στοιχεία και hyparei των κάθε gamer,ενώ η Sony σιωπά "και ως ανακοίνωση δείχνει logo PS5..." φαίνεται πως η MS βάζει τα γκόλ απο τα αποδυτήρια.

Τα νούμερα πωλήσεων παιχνιδιών καθώς και τα Τοπ 5-10 παιχνίδια της κάθε χρονιάς μιλάνε απο μόνα τους,εδω και αρκετά χρόνια,ξέρετε πόσα αποκλειστικά θα βρείτε μέσα στα κορυφαία σε πωλήσεις ανά μήνα και ανά χρόνο? ενα ιδιαίτερα μικρό ποσοστό,οι εταιρίες όπως η MS τα ξέρουν αυτά καλά,δεν είναι χαζές και ξέρουν πολύ καλά σε τι επενδύουν.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.

Έχω και τις δυο κονσόλες (το Xbox το απέκτησα πρόσφατα) και έχω να πω το εξής. Οκ καταλαβαίνω οτι τα fanboys τα βλέπουν όπως θέλουν αλλά αυτή την καραμέλα οτι το Xbox δεν έχει παιχνίδια δεν την καταλαβαίνω. Με το Xbox Game Pass μπορώ να παίξω σε πολύ λιγότερα χρήματα πολύ μα πολύ περισσότερα παιχνίδια (και καλής ποιότητας) απο την Sony. Επίσης το χειριστήριο του Xbox πολύ καλύτερο απο το αντίστοιχο του PS, όπως και η συνολική ποιότητα κατασκευής. Γενικά πολύ καλύτερη εμπειρία είχα στο Xbox απ'οτι στο PS. Μόνο αρνητικό η κακή εως ανύπαρκτη υποστήριξη της Microsoft στα Ελληνικά. Είτε στην ίδια την κονσόλα είτε σε μεταφράσεις παιχνδιών, προσφορές με rewards που δίνει στην Αμερική κτλ

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.

Για μένα ο βασικός παράγοντας που επιλέγει ο μέσος χρήστης κονσόλα είναι ποια ξέρει.

Στην Ελλάδα η πλειοψηφία έχει PlayStation, άρα όταν κάποιος δεν ασχολείται ιδιαίτερα θα πάρει PlayStation γιατί απλά αυτό ξέρει και γι αυτό ακούει τόσα χρόνια.

Ενας ακόμα παράγοντας είναι ότι παίρνεις αυτό που έχουν οι φίλοι σου για να ανταλλάξεις παιχνίδια, να βρίσκεις χειριστήρια όταν μαζεύεσαι για fifa, να παίζεις co-op (αν και πλέον βλέπουμε cross platform co-op) κτλ.

Τα exclusives είναι κι αυτά ένα σημαντικό κριτήριο άσχετα με τα νούμερα των πωλήσεων. Έχοντας να επιλέξεις ανάμεσα σε δυο κονσόλες που η μια παίζει 100 παιχνίδια κι άλλη 110 (τυχαία νούμερα) θα πάρεις αυτήν που παίζει τα περισσότερα κι ας παίξεις μόνο 1 από τις έξτρα επιλογές..

Αντίστοιχα πλέον έχουν γίνει κριτήριο επιλογής και τα services της κάθε πλατφόρμας, γι αυτό συζητάει όλος ο κόσμος για το gamepass, που για μένα είναι ο βασικός λόγος που σκέφτομαι να πάρω και ένα Xbox, έχοντας ήδη PlayStation και switch, και ο βασικός λόγος που θα πρότεινα σε κάποιον που δεν θέλει κάτι συγκεκριμένο να πάει στο Xbox.

Εν κατακλείδι, τα κριτήρια επιλογής κονσόλας είναι διαφορετικά για τον καθένα. Τα exclusives δεν είναι μια καραμέλα. Προσωπικά θα ήμουν πιο «φτωχός» gamer αν δεν είχα παίξει κάποια exclusives της Sony σε αυτήν και την προηγούμενη γενιά. Αλλά σίγουρα έχει να κάνει με τα γούστα του καθενός.  

Δημοσ.
9 ώρες πριν, aeljim είπε

...Επίσης το χειριστήριο του Xbox πολύ καλύτερο απο το αντίστοιχο του PS, όπως και η συνολική ποιότητα κατασκευής. Γενικά πολύ καλύτερη εμπειρία είχα στο Xbox απ'οτι στο PS....

Μόνο αρνητικό η κακή εως ανύπαρκτη υποστήριξη της Microsoft στα Ελληνικά. Είτε στην ίδια την κονσόλα είτε σε μεταφράσεις παιχνδιών, προσφορές με rewards που δίνει στην Αμερική κτλ

Οι Sony fanboys θεωρούν το DualShock καλύτερο, ενώ οι Xbox fanboys θεωρούν καλύτερο το δικό τους. Εγώ δεν είχα καμία κονσόλα, ούτε γνώριζα, ούτε υποστήριζα κάποια απ'τις δυο, ώσπου αγόρασα xbox360 και ps3 μαζί (καλές εποχές). Αντικειμενικά λοιπόν στο χέρι μου ταίριαζε το χειριστήριο του xbox πολύ περισσότερο από το DualShock. Το χειριστήριο του xbox ήταν default χειριστήριο και για το pc και για το raspberry/retropie. Για το χειριστήριο λοιπόν που εμένα προσωπικά με βόλευε τόσο πολύ, στην επόμενη γενιά πήρα xbox one και μετά one x και μετά θα πάρω μάλλον series x. Η Sony με είχε απογοητεύσει πολύ όταν παράτησε το Vita, όταν παράτησε τα δωρεάν games από το PS Plus για το vita, και όταν παράτησε τα δωρεάν games από το PS Plus για το PS3, τη στιγμή που εγώ συνέχιζα να πληρώνω συνδρομή PS Plus και συνέχιζα να χρησιμοποιώ το PS3 μου. Κάπου εκεί λοιπόν με έχασε από πελάτη η Sony, κι ας έχει παιχνιδάρες, κι ας ζηλεύω που δεν έχω Spiderman, υπάρχουν περισσότερα παιχνίδια απ'όσα μπορώ να παίξω στον ελεύθερό μου χρόνο ακόμα και στο xbox. Ακόμα παίζω το Doom που αγόρασα το 2016 στο pc, ακόμα παίζω το Gears 5 στο xbox, και είμαι χαρούμενος.

Αυτό όμως για τα Ελληνικά... ε ναι ρε φίλε, βγήκε το Ori με 25 γλώσσες, που στο διάολο είναι τα ελληνικά; Μερικά παιχνιδάκια που παίζω με το παιδί μου θα ήθελα να έχουν ελληνικά, αλλά η MS δεν κάνει τίποτα.

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, VanJ είπε

Οι Sony fanboys θεωρούν το DualShock καλύτερο, ενώ οι Xbox fanboys θεωρούν καλύτερο το δικό τους. Εγώ δεν είχα καμία κονσόλα, ούτε γνώριζα, ούτε υποστήριζα κάποια απ'τις δυο, ώσπου αγόρασα xbox360 και ps3 μαζί (καλές εποχές). Αντικειμενικά λοιπόν στο χέρι μου ταίριαζε το χειριστήριο του xbox πολύ περισσότερο από το DualShock. Το χειριστήριο του xbox ήταν default χειριστήριο και για το pc και για το raspberry/retropie. Για το χειριστήριο λοιπόν που εμένα προσωπικά με βόλευε τόσο πολύ, στην επόμενη γενιά πήρα xbox one και μετά one x και μετά θα πάρω μάλλον series x. Η Sony με είχε απογοητεύσει πολύ όταν παράτησε το Vita, όταν παράτησε τα δωρεάν games από το PS Plus για το vita, και όταν παράτησε τα δωρεάν games από το PS Plus για το PS3, τη στιγμή που εγώ συνέχιζα να πληρώνω συνδρομή PS Plus και συνέχιζα να χρησιμοποιώ το PS3 μου. Κάπου εκεί λοιπόν με έχασε από πελάτη η Sony, κι ας έχει παιχνιδάρες, κι ας ζηλεύω που δεν έχω Spiderman, υπάρχουν περισσότερα παιχνίδια απ'όσα μπορώ να παίξω στον ελεύθερό μου χρόνο ακόμα και στο xbox. Ακόμα παίζω το Doom που αγόρασα το 2016 στο pc, ακόμα παίζω το Gears 5 στο xbox, και είμαι χαρούμενος.

Αυτό όμως για τα Ελληνικά... ε ναι ρε φίλε, βγήκε το Ori με 25 γλώσσες, που στο διάολο είναι τα ελληνικά; Μερικά παιχνιδάκια που παίζω με το παιδί μου θα ήθελα να έχουν ελληνικά, αλλά η MS δεν κάνει τίποτα.

Αυτό! Τα ελληνικά ρε γαμώτο... Είσαι εταιρία των $1.4 τρις (market share), και δεν μπορείς να μου βάλεις όλες τις γλώσσες στα 1st-Party παιχνίδια σου; Δεν μιλάω για μεταγλωτίσεις, μιλάω για ταπεινές μεταφράσεις. Θέλω να πιστεύω πως με την επιστροφή του Jarret West (υπεύθυνος marketing των ένδοξων ημερών του Xbox 360, και ύστερα του Netflix), θα δούμε θεό! Ο τύπος ήταν πίσω από όλες τις κινήσεις του Netflix τα τελευταία 7 χρόνια, μεταξύ των οποίων και το άνοιγμα στην Ευρωπαϊκή αγορά (βλ. Υποστήριξη Ελλάδας, ελληνικοί υπότιτλοι και ελληνικές μεταγλωττίσεις). Με αυτόν στο τιμόνι, και με την Microsoft να λέει πως θέλει το GamePass να γίνει "το Netflix του Gaming", έχουμε ελπίδες!

Επεξ/σία από argipen
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 12/3/2020 στις 12:32 ΜΜ, Diver_Gr είπε

Ξεκινώντας θέλω να τονίσω ότι έχω και τις δύο κονσόλες. 

Πάμε στην ουσία τώρα,  η καραμέλα με τα exclusives κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει. Τα επίσημα νούμερα πωλήσεων δείχνουν ότι τα περισσότερα exclusives είναι της τάξεως βαριά του 10% ενώ τα 3rd party έχουν την μεγαλύτερη μερίδα. 

Έχουμε 100 μύρια PS4 η κάραμελα που παίζει από τους Ps fans είναι λόγο των exclusives και μετά βλέπεις απίστευτα παιχνίδια όπως God of War,  spiderman,  Horizon Zero Dawn να έχουν πωλήσεις μη ανάλογες με βάση τη καραμέλα των exclusives. 

Πχ ένα απο τα καλύτερα παιχνίδια της γενιάς (για μένα προσωπικά)  Horizon Zero Dawn από το 2017 μέχρι σήμερα έφτασε τα 10+ πωλήσεις. Δλδ 3 χρόνια για να φτάσει στο 10% των κατόχων Ps4.... 

Tο God of War μία από τα ίδια,  2 χρόνια για να φτάσει τα 10+..

Με βάση λοιπόν τη καραμέλα exclusives οι πωλήσεις των  εν λόγο τίτλων θα έπρεπε να είναι πολύ περισσότερες. 

Βλέπεις μερικά νούμερα σε 3rd party από GTA V,  Red dead Redemption 2,  Call of duty , Battlefield,  Assassin's,  Fifa κλπ τα οποία δείχνουν τη πραγματικά παίζει το 80-90 % των gamers.  Δεν αναφέρομαι καν σε f2p παιχνίδια και εκεί τα νούμερα φεύγουν. 

Αγοράζει συνάδελφος στη δουλειά Ps4 και μιλάμε,  πάνω στη κουβέντα το ρωτάω γιατί πήρες Ps4?  Μου λέει έχει διαβάσει πως έχει περισσότερα αποκλειστικά! Του λέω ωραία τι παιχνίδια αγόρασες;  απαντά Fifa και Gta V......... 

Αυτό που λες είναι λάθος. Οταν κοιτάμε πωλήσεις κοιτάμε τι πούλησε στην καθε κονσόλα ξεχωριστά ενα multiplatform παιχνίδι. Όλα τα παιχνίδια που λες πούλησαν λιγότερο από τα exsusives του ps4 ΣΤΟ ps4, εκτός από το red dead το οποίο είναι κάτω όμως από το uncharted 4. Επίσης θεωρείται τρομερά επιτυχημένο ένα παιχνίδι να πουλήσει πάνω από 10 εκατομμύρια γενικώς πόσο μάλλον σε μια κονσόλα μόνο. 

Επεξ/σία από jacksfr
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το xbox θα νικήσει το war γιατί απλά έχει από πίσω τα windows. Παίζεις το game σου στο σαλόνι και συνεχίζεις στο pc ή στο laptop κτλ. Η SONY για να συνεχίσει πρέπει να φτιάξει και αυτή ένα σύμπαν από συσκευές, πέρα από την τηλεόραση του σαλονιού......

Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί ένα ισχυρό λειτουργικό σύστημα, αποδεκτό από τον κόσμο των συσκευών. Πχ να γυρίσει σε android τα πάντα και να αρχίσει να κυκλοφορεί laptops με linux/android os, να φτιάξει εφαρμογές word/excel κτλ για αυτές. Αλλιώς υπάρχει ένα ρολόι που μετρά αντίστροφα.......

Επεξ/σία από jimarass26
Δημοσ.
2 ώρες πριν, jimarass26 είπε

Το xbox θα νικήσει το war γιατί απλά έχει από πίσω τα windows. Παίζεις το game σου στο σαλόνι και συνεχίζεις στο pc ή στο laptop κτλ. Η SONY για να συνεχίσει πρέπει να φτιάξει και αυτή ένα σύμπαν από συσκευές, πέρα από την τηλεόραση του σαλονιού......

Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί ένα ισχυρό λειτουργικό σύστημα, αποδεκτό από τον κόσμο των συσκευών. Πχ να γυρίσει σε android τα πάντα και να αρχίσει να κυκλοφορεί laptops με linux/android os, να φτιάξει εφαρμογές word/excel κτλ για αυτές. Αλλιώς υπάρχει ένα ρολόι που μετρά αντίστροφα.......

Τι σχέση έχουν οι εφαρμογές office με το gaming? κάπου σε έχασα.. 
Καλό είναι να συγκρίνουμε τα gaming τμήματα και όχι τις εταιρίες ολόκληρες. Η Microsoft κερδίζει σαφώς την Sony, όμως το gaming τμήμα της δεύτερης είναι πιο κερδοφόρο απ το αντίστοιχο της Microsoft. Επιπλέον, η Sony ασχολείται κι αυτή με τομείς στους οποίους δεν δραστηριοποιείται η Microsoft πχ κάμερες και τηλεοράσεις, όποτε καλό είναι να μην συγκρίνουμε μήλα με πορτοκάλια..

Στο gaming τώρα η Sony έχει το ps now που μπορείς να παίξεις σε pc (δεν είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα) και το remote play σε τηλέφωνα και tablet. Το να φτιάξει δικό της οικοσύστημα θα ήταν το μεγαλύτερο λάθος της, μια χαρά μπορεί να επεκτείνει τις δυνατότητες των εφαρμογών της σε windows/macOS και Android/iOS.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...