Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ σε Xbox θα πάω . Θέλω να χαζοπαιζω στον ελεύθερο μου χρόνο . Θα βάλω και ένα gamepass και θα κατρβαζω παιχνιδάκια. Έχω PS4 και βλέπω τα παιχνίδια που μου δίνει το psplus κάθε μήνα και γελάω . Ειδικά με την νέα χρονιά (μόνο το Nathan Drake collection άξιζε) είναι σαπιλες όλα.

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, chris_g92 είπε

Εγώ σε Xbox θα πάω . Θέλω να χαζοπαιζω στον ελεύθερο μου χρόνο . Θα βάλω και ένα gamepass και θα κατρβαζω παιχνιδάκια. Έχω PS4 και βλέπω τα παιχνίδια που μου δίνει το psplus κάθε μήνα και γελάω . Ειδικά με την νέα χρονιά (μόνο το Nathan Drake collection άξιζε) είναι σαπιλες όλα.

Έτσι να πιάσω τυχαία ΕΝΑ απο τα δεκάδες. Ειναι σαπίλα το Shadow of the Colossus;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, The_Prodigy είπε

Έτσι να πιάσω τυχαία ΕΝΑ απο τα δεκάδες. Ειναι σαπίλα το Shadow of the Colossus;

Εμένα δεν μου άρεσε το shadow of Colossus. Επίσης δίνει παιχνίδια τετραετίας + . Η ms δίνει και πιο πρόσφατα. 

Επεξ/σία από chris_g92
  • Like 1
Δημοσ.

Γιατί κάθε φορά που ανακοινώνει κάτι θετικό η MS  πετάγονται οι κλασικοί με τις ακόμα πιο κλασικές καραμέλες. Και αντε να δεχτώ ότι δεν τους αρεσουν τα αποκλειστικά της MS ή εχουν και PC και τα παίζουν εκεί οκ μια χαρά έως εδω. Εκεί που δε βγάζω νόημα όμως είναι αντί να χαίρονται και να ζητοκραγαυζουν τα θετικά της MS χωρίς απαραίτητα να αγοράζουν, μιας εξαιτίας αυτών των θετικών κινήσεων θα δούμε πτώση τιμής στο PS5, πίεση για καλύτερά spec, συμβατότητα με προηγούμενες γενεές κτλ προσπαθούν να τα μειώσουν. Μιλάμε για άρση κάθε λογικής

• Like 11
  • Thanks 3
Δημοσ.

Η αλήθεια είναι 1 και μόνο... Επειδή είχα και τις 2 κονσόλες... 

Το Xbox σαν κονσόλα πολύ ανώτερη... Ειδικά γραφικά.. Υλικά κατασκευής ποιότητα δεν το συζητώ..

PlayStation 4...φοβερα παιχνίδια και δυστυχώς οι περισσότεροι γνωστοί.. Άγνωστοι έχουν ps... 

Διαλιεχτεεεεε κ παρτεεεεεε

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προς το παρόν, και με βάση δηλώσεις περισσότερο και όχι πράξεις, δεν περιμένω η απόκλιση σε πωλήσεις που θα έχουν τα επόμενα συστήματα να θυμίζει την τωρινή. Το xbox department έχει κάνει καλή δουλειά αλλά πρέπει να περιμένουμε για πράξεις όπως επίσης τις αντίστοιχες από την Sony η οποία για την ώρα εκμεταλλεύεται την δυναμική της και κρατάει στάση σιωπής.

Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα για τελικά συμπεράσματα.

Επεξ/σία από mansa2k
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ChownTuen είπε

Όλες οι στατιστικές δείχνουν ότι οι χρήστες xbox είναι πιο ευτυχισμένοι! 

Παιχνιδοκονσόλα αγοράζουμε, όχι ψηφοδέλτιο για τις επόμενες ευρωεκλογές!  

Άκυρες στατιστικές λόγω μικρού δείγματος 🤭

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, nikos5800 είπε

Εδώ και εφτά χρόνια έχεις μόνο δύο αξιόλογα exclusive το Forza και gears 5, πως γίνεται λοιπόν οι χρήστες του χβοχ να είναι ευτυχισμένοι 😀 δηλαδή ο playstονακιας τι πρέπει να πει που έχει χορτασει από παιχνιδιαρες /αριστουργήματα 

Δεν είναι μόνο τα αποκλειστικά. Εγώ είμαι πιστός από έκδοση 1 και πότε δεν με έχει απογοητεύσει. Ιδίως τώρα με το pass είναι άβυσσος η διαφορά.

1 ώρα πριν, chris_g92 είπε

Έτσι φίλε. Όπως τα λες. Και με σκέτο gold πάλι σου δίνει αρκετές φορές παιχνίδια της προκοπής. Εγώ έβαλα 3 μήνες gamepass για Xbox με 15€ και χαίρομαι.Πριν είχα πετύχει 3 μήνες με 1€.

Επεξ/σία από link_z
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, nikos5800 είπε

Εδώ και εφτά χρόνια έχεις μόνο δύο αξιόλογα exclusive το Forza και gears 5, πως γίνεται λοιπόν οι χρήστες του χβοχ να είναι ευτυχισμένοι 😀 δηλαδή ο playstονακιας τι πρέπει να πει που έχει χορτασει από παιχνιδιαρες /αριστουργήματα 

σιγουρα φιλε μου εχεις ενα point με τα παιχνιδια.ΑΛΛΑ ποσοι πιστευεις οτι εχουν το ps4 και εχουν παιξει ΟΛΑ αυτα τα διαμαντια που λες?Δηλαδη πιστευεις οτι ολοι εχουν να δινουν καθε μηνα 120ε(2 games χοντρικα) για να παιζουν τα διαμαντια,αλλα και τον χρονο βεβαια?δηλαδη η επιλογη του game pass με 10 τον μηνα και μια μεγαλη συλλογη παιχνιδιων που φανταζομαι θα μεγαλωσει κιολας δεν σου αρεσει σαν ιδεα?Απλα με την νεα κονσολα αυτα τα 40-50 που θα εχεις να παιζεις θα τα παιζεις σε απιστευτα γραφικα.

12 λεπτά πριν, link_z είπε

Δεν είναι μόνο τα αποκλειστικά. Εγώ είμαι πιστός από έκδοση 1 και πότε δεν με έχει απογοητεύσει. Ιδίως τώρα με το pass είναι άβυσσος η διαφορά.

Έτσι φίλε. Όπως τα λες. Και με σκέτο gold πάλι σου δίνει αρκετές φορές παιχνίδια της προκοπής. Εγώ έβαλα 3 μήνες gamepass για Xbox με 15€ και χαίρομαι.Πριν είχα πετύχει 3 μήνες με 1€.

Εγω το εχω παει ενα βημα πιο περα!εχω game pass στο PC!!!ακομη δεν ειναι διαθεσιμα ΟΛΑ τα παιχνιδια,αλλα φανταζομαι θα ερθουν.Για το 1-2 παιχνιδια που παιζω το 3μηνο ειναι οτι καλυτερο!

• Like 6
Δημοσ.

Μακάρι να είναι τούμπανο να χτυπήσει στα ίσα το PS5 έτσι ώστε ο ανταγωνισμός να μας δώσει καλύτερα και φθηνότερα παιχνίδια. Δεν έχω αγοράσει ποτέ Xbox, αντίθετα έχω αγοράσει διαδοχικά όλα τα PlayStation, εντούτοις εύχομαι να είναι καλό και να με πείσει να αγοράσω και αυτό, γιατί όχι?

• Thanks 1
Δημοσ.

Για να πω την αλήθεια η Microsoft με έχει κάνει να σκέφτομαι σοβαρά το Xbox.. Δείχνει να ασχολείται σοβαρά και με την κονσόλα (όπως έκανε πάντα) αλλά και με τα exclusives (βλ. Hellblade) την ίδια στιγμή που η Sony δεν μας έχει δώσει σχεδόν τίποτα για τη νέα γενιά, και έχει αρχίσει να μας σπάει τα νεύρα..

Αν δεν πάω πάντως σε series x θα πάρω εκτός απ το ps5 και ένα one x (που θα πέσει η τιμή του) για το gamepass και τα exclusives μια και θα βγάζει απ ότι είπαν για δυο χρόνια ακόμα  και στην τρέχουσα γενιά...

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Αν είναι σαν αυτό που δείχνει η φωτογραφία, θα μπορεί να χρησιμεύει και ως τετράγωνο κουβαδάκι παραλίας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...