mpaleokastritis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα σας! Έχω ένα σχετικά παλιό Lenovo laptop συγκεκριμένα το μοντέλο 6FET79WW (3.09), 2/10/2009. Και θέλω να κάνω format όταν στην εκκίνηση του laptop πατάω enter για να μπώ σε ένα περιβάλλον και μετά να πατήσω F12 για να μπώ στο boot menu. Όταν πατάω το F12 μου βγάζει ένα μήνυμα: "Error 0210 Stuck Key 1C press F1 to enter setup". Στην ουσία μόνο στο bios με αφήνει να μπω δοκίμασα bios reset πάλι τα ίδια δοκίμασα να βγάλω το κουμπί F12 από το πληκτρολόγιο και να καθαρίσω την επιφάνεια πάλι τα ίδια τι μπορεί να φταίει; Υ.Γ. Το laptop μόλις μπαίνω μου ζητάει έναν κωδικό που τον έχει γραμμένο δίπλα από το πληκτρολόγιο στην συσκευασία του laptop όπου και με Bios reset πάλι δεν έφυγε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Νυσταγμένος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δοκίμασες εξωτερικό πληκτρολόγιο? Δοκίμασες να αλλάξεις από bios το boot priority? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Μαλλον εισαι για καινουριο πληκτρολογιο https://forums.lenovo.com/t5/ThinkPad-X-Series-Laptops/Error-0210-Stuck-Key-1C/td-p/260245 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα