Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου ηρθε ειδοποιητήριο απο το ΕΛΤΑ ενω δεν περιμένω απολύτως τιποτα! Τα γράμματα ειναι με ελληνικα οποτε δεν υπαρχει περίπτωση να ναι απο εξωτερικο! Τι μπορει να ειναι; Και μπορω να μαθω αν ειναι επιστολή ή δεμα απο το ειδοποιητήριο; Λεει Αριθμος καταθεσεις Rt...... δεν εχω καποια αλλη πληροφορια.

Ειμαι αγχώδης για αυτο ρωταω γιατι αγωνιώ μηπως ειναι απο το ΙΚΑ. 

Δημοσ.

Αν έχει το R μπροστά, είναι μάλλον συστημένο. Αν μάλιστα το όνομα είναι "ολόκληρο" (πχ Βασίλειος ή Ιωάννα αντί για Βασίλης και Γιάννα) τότε λογικά είναι από κάτι πιο επίσημο και όχι από φιλαράκι. Ικα, δήμο, τράπεζα, εταιρία τηλεφωνίας, κλπ

Μπορεί να είναι πχ αντικατάσταση της πιστωτικής σου που λήγει ή ειδοποίηση από εταιρία κινητής (ή όποια άλλη πιθανή οφειλή μπορεί να είχες κάπου) που σε ενημερώνουν ότι "ξέχασες" το χ ποσό που χρωστούσες.

• Like 1
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

3 χρόνια μετά............

Τον απήγαγαν οι εξωγήινοι, ήταν παγίδα. Ειδικά αν ο κωδικός τελειώνει σε UF0 στο τέλος του tracking number, κάτι που δεν το μάθαμε ποτέ :D

Δεύτερο σενάριο είναι να έστειλε ο Νηγιριανός πρίγκηπας τα εκατομμύρια που υποσχέθηκε, οπότε ο φίλος δεν χρειάστηκε άλλο να αναλώνεται εδώ, αράζει σε μια παραλία στο Μπαλί 🤫

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 11/3/2020 στις 2:56 ΜΜ, artist1 είπε

Μου ηρθε ειδοποιητήριο απο το ΕΛΤΑ ενω δεν περιμένω απολύτως τιποτα! Τα γράμματα ειναι με ελληνικα οποτε δεν υπαρχει περίπτωση να ναι απο εξωτερικο! Τι μπορει να ειναι; Και μπορω να μαθω αν ειναι επιστολή ή δεμα απο το ειδοποιητήριο; Λεει Αριθμος καταθεσεις Rt...... δεν εχω καποια αλλη πληροφορια.

Ειμαι αγχώδης για αυτο ρωταω γιατι αγωνιώ μηπως ειναι απο το ΙΚΑ. 

Βαζεις στη φορμα αναζητησης το s/n και βλεπεις απο που ξεκινησε.

• Thanks 2
Δημοσ.

Ήταν απλά βεβαίωση λήξης ασφαλείας αυτοκινητου ότι να ναι τζάμπα πήγα ευχαριστώ πάντως 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...