artist1 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Μου ηρθε ειδοποιητήριο απο το ΕΛΤΑ ενω δεν περιμένω απολύτως τιποτα! Τα γράμματα ειναι με ελληνικα οποτε δεν υπαρχει περίπτωση να ναι απο εξωτερικο! Τι μπορει να ειναι; Και μπορω να μαθω αν ειναι επιστολή ή δεμα απο το ειδοποιητήριο; Λεει Αριθμος καταθεσεις Rt...... δεν εχω καποια αλλη πληροφορια. Ειμαι αγχώδης για αυτο ρωταω γιατι αγωνιώ μηπως ειναι απο το ΙΚΑ.
haris_216 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Αν έχει το R μπροστά, είναι μάλλον συστημένο. Αν μάλιστα το όνομα είναι "ολόκληρο" (πχ Βασίλειος ή Ιωάννα αντί για Βασίλης και Γιάννα) τότε λογικά είναι από κάτι πιο επίσημο και όχι από φιλαράκι. Ικα, δήμο, τράπεζα, εταιρία τηλεφωνίας, κλπ Μπορεί να είναι πχ αντικατάσταση της πιστωτικής σου που λήγει ή ειδοποίηση από εταιρία κινητής (ή όποια άλλη πιθανή οφειλή μπορεί να είχες κάπου) που σε ενημερώνουν ότι "ξέχασες" το χ ποσό που χρωστούσες. 1
Haldol Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Τα δέματα (εσωτερικού) ξεκινούν από CP. Οπότε είναι επιστολικό. 1
ksessalonikios Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Εγώ όταν έχω συστημένο που δεν περιμένω είναι στάνταρ στρατός... σιδέρωνε σιγά σιγά την στολή
overpower Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Θα ρωτήσω το προφανές, αλλά γιατί δεν πας να δεις τι είναι?
mavos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Φίλε τι ήταν τελικά ήρθε και σε μένα και είμαι και εγώ αγχώδης 😆 1
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 3 λεπτά πριν, mavos είπε Φίλε τι ήταν τελικά ήρθε και σε μένα και είμαι και εγώ αγχώδης 😆 3 χρόνια μετά............
Pokemon640 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 11 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε 3 χρόνια μετά............ Τον απήγαγαν οι εξωγήινοι, ήταν παγίδα. Ειδικά αν ο κωδικός τελειώνει σε UF0 στο τέλος του tracking number, κάτι που δεν το μάθαμε ποτέ Δεύτερο σενάριο είναι να έστειλε ο Νηγιριανός πρίγκηπας τα εκατομμύρια που υποσχέθηκε, οπότε ο φίλος δεν χρειάστηκε άλλο να αναλώνεται εδώ, αράζει σε μια παραλία στο Μπαλί 🤫 2 1
rus Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Στις 11/3/2020 στις 2:56 ΜΜ, artist1 είπε Μου ηρθε ειδοποιητήριο απο το ΕΛΤΑ ενω δεν περιμένω απολύτως τιποτα! Τα γράμματα ειναι με ελληνικα οποτε δεν υπαρχει περίπτωση να ναι απο εξωτερικο! Τι μπορει να ειναι; Και μπορω να μαθω αν ειναι επιστολή ή δεμα απο το ειδοποιητήριο; Λεει Αριθμος καταθεσεις Rt...... δεν εχω καποια αλλη πληροφορια. Ειμαι αγχώδης για αυτο ρωταω γιατι αγωνιώ μηπως ειναι απο το ΙΚΑ. Βαζεις στη φορμα αναζητησης το s/n και βλεπεις απο που ξεκινησε. 2
mavos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Ήταν απλά βεβαίωση λήξης ασφαλείας αυτοκινητου ότι να ναι τζάμπα πήγα ευχαριστώ πάντως
Nera1 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Ναι,αλλα θα μεινουμε τωρα με την αγωνια για τον θεματοθετη..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα