Προς το περιεχόμενο

problimataki me to NEC 2500A

atx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

exo parei edo kai merikes meres to nec 2500a kai exo grapsei peripou sta 10 dvd.

ola douleuoun apsoga!

ekane rip merika dvd kai itan ok!

se ena dvd pou piga na to kano rip, kolise!

kseretai auto pou leei oti den antigrafete giati exei problima o diskos ktl....

to dokimasa me polla programata kai tzifos!

(exasa mia tainia etsi! gamoto.....!)

meta mou efere enas filos mou mia alli tainia kai pali ebgaze to idio problima!

skeftika na to dokimaso me ena allo palio dvd-rom pou eixa.

to ebala kai den stamatise pouthena! den ebgale kanena problima!

to thema tora einai ti ftaiei? to nec i to diskaki?

mipos to exei pathei kai kanenas allos me to nec?

Δημοσ.

σε μια ταινια μου το εκανε αλλα τελικα ηταν το δισκακι μαμημενο [ουτε το pioneer δεν το διαβαζε].

στο κανει συνεχεια τωρα, ακομη και σε καθαρο dvd?

με τι το κατεβαζεις?

γιατι καμια φορα το dvd decrypter μου κανει κολπα και το κατεβαζω με το smartriper.

εχεις το original firmware επανω στο nec η εχεις περασει κανενα πατσαρισμενο?

Δημοσ.

me to dvd decrypter to ekana kai stis 2 periptoseis.

otan to ebala sto palio dvd-rom (marka: de to grafei pouthena) me dvd decrypter to ekane rip mia xara!

opote to diskaki den ftaiei.

to firmware einai apo ti mana tou 1.06

den to exo peiraksei.

mipos prepei na to peirakso?

Δημοσ.

giati den blepeis an exei kana kainourio firmware kai ama exei kanto ena update.exo dei pola problimata me ena pioneer pou ixa kai eftege to trofodotiko.den mou diabaze kai teleia kai molis allaxa PSU eftiaxe.an kai malon den prepei na einai auto dioti idi exeis kanei kapoies egrafes.pantos rixtou ena firmware update.kai tsekare kai to dma tou dvd-rw

Δημοσ.

kanto update.den xriazetai na to exei dokimasei kaneis.ego kanei 200 update stin douleia pote den eixa problima oute xriastike na xanagiriso se proigoumeno firmware.opos kalou kakou allaxe kai mia kalodiotainia.katholou apithano na fteei auto.kane prota auto alla kane kai to firmware.

Δημοσ.

an tou kano update, meta tha isxyei i egkiisi?

an kai nomizo oti toso asxetoi pou einai autoi sto plaisio pou to pira, de tha to koitaksoun....

Δημοσ.

Egw tha elega na to pas pisw... An den borei na diavasei apo twra kainourio mixanhma estw ki ena elafra gratsounismeno cd kai na sou spaei ta neura ti na to kaneis?

Egw eixa ena plextor cdrom poy thewreitai kai koryfaio kai mou spage ta neura se 1002cd poy dyskoleyotan na diavasei... To esteila pisw, mou hrthe allo, alla ta idia... Tou evala kai neo firmware alla tipota...

Mhn perimeneis kai polla ap to update. An den exei kalo mhxanismo anagnwrishs lathwn h syskeyh...

Egw twra phra ena aplo DVD ths LG me 30euro kai emeina ekplhktos me to poso grhgora diavazei akoma kai ta pio gratsounismeno mou cd poy to plextor moy idrwne kyriolektika!

Soytare to kateytheian twra poy eisai kai sthn eggyhsh!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...