NiceGuyGeorge Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Πριν λίγες μέρες πήγε η γιαγιά μου στην εθνική για να αγοράσει λίρες Αγγλίας, ο υπάλληλος εκεί την είπε να πάει σε ανταλλακτήριο στην Καβάλα καθώς στην τράπεζα το συνάλλαγμα είναι παλιό. Γνωρίζει κανένας Καβαλιώτης που είναι αυτό το μαγαζί; Στο ίντερνετ δεν εμφανίζεται τίποτα. Ευχαριστώ.
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, NiceGuyGeorge είπε Πριν λίγες μέρες πήγε η γιαγιά μου στην εθνική για να αγοράσει λίρες Αγγλίας, ο υπάλληλος εκεί την είπε να πάει σε ανταλλακτήριο στην Καβάλα καθώς στην τράπεζα το συνάλλαγμα είναι παλιό. Γνωρίζει κανένας Καβαλιώτης που είναι αυτό το μαγαζί; Στο ίντερνετ δεν εμφανίζεται τίποτα. Ευχαριστώ. Τραπεζα της Ελλάδας στην Καβάλα https://www.xo.gr/profile/profile-907525960/el/ Εκτός αν υπάρχει ανταλλακτήριο στο αεροδρόμιο; Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2020 από Ukforthemoment
Muhammad Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 7 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Τραπεζα της Ελλάδας στην Καβάλα https://www.xo.gr/profile/profile-907525960/el/ Εκτός αν υπάρχει ανταλλακτήριο στο αεροδρόμιο; με τιμές αεροδρομίου....
slr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 25 λεπτά πριν, NiceGuyGeorge είπε ... στην τράπεζα το συνάλλαγμα είναι παλιό. Το είχαν εκτός ψυγείου και μούχλιασε;
NiceGuyGeorge Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Τα φώτα σας ζήτησα όχι την εξυπνάδα σας 🙂
slr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 13 λεπτά πριν, NiceGuyGeorge είπε Τα φώτα σας ζήτησα όχι την εξυπνάδα σας 🙂 Άν σε πείραξε η δικιά μου εξυπνάδα και όχι η εξυπνάδα του υπαλλήλου της τράπεζας στην γιαγιά σου, μάλλον έχουμε διαφορετική αντίληψη του χιούμορ...
NiceGuyGeorge Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 11 λεπτά πριν, slr είπε Άν σε πείραξε η δικιά μου εξυπνάδα και όχι η εξυπνάδα του υπαλλήλου της τράπεζας στην γιαγιά σου, μάλλον έχουμε διαφορετική αντίληψη του χιούμορ... Δεν με πειραξε και εγω χιουμορ κανω. Απλα δεν θελω να παει Καβαλα και να περιφερεται εκει ασκοπα σαν τη σβουρα.
slr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δοκίμασε και εδώ μήπως.... https://www.kavalatours.gr/naftiliaka/
llldoomlll Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, NiceGuyGeorge είπε Πριν λίγες μέρες πήγε η γιαγιά μου στην εθνική για να αγοράσει λίρες Αγγλίας, ο υπάλληλος εκεί την είπε να πάει σε ανταλλακτήριο στην Καβάλα καθώς στην τράπεζα το συνάλλαγμα είναι παλιό. Γνωρίζει κανένας Καβαλιώτης που είναι αυτό το μαγαζί; Στο ίντερνετ δεν εμφανίζεται τίποτα. Ευχαριστώ. μαλλον δε θα ειχαν.. ας δοκιμασει και σε αλλη τραπεζα αν εχει κοντα της αλλιως μιλα με το καταστημα της καβαλας μην παει αδικα, δε ξερω την διαφορα τιμης με το ανταλλακτηριο αλλα οσο να ναι θα σφαζει 😆 Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2020 από llldoomlll
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Μιλάμε για απλές λίρες Αγγλίας έτσι και όχι χρυσές.έτσι;Τι τις θέλει;Γιατι δεν φτιάχνει μια revolut να μεταφέρει εκεί € και να τα μετατρέψει σε £ .
Alxnks Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 36 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Μιλάμε για απλές λίρες Αγγλίας έτσι και όχι χρυσές.έτσι;Τι τις θέλει;Γιατι δεν φτιάχνει μια revolut να μεταφέρει εκεί € και να τα μετατρέψει σε £ . η γιαγια του να τα κανει ολα αυτα ε; μαλιστα. οτι η δικια σου ας πουμε τα παιζει στο μικρο της δαχτυλακι ολα αυτα και αντιστοιχα το προτεινεις και για αλλες γιαγιαδες;
overpower Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Alxnks είπε η γιαγια του να τα κανει ολα αυτα ε; μαλιστα. οτι η δικια σου ας πουμε τα παιζει στο μικρο της δαχτυλακι ολα αυτα και αντιστοιχα το προτεινεις και για αλλες γιαγιαδες; Ειναι σαν στο αλλο thread που θελει να κανει λογαριασμο στην Εθνικη μεσω κινητου και δεν εχει καν smartphone 🤣 Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2020 από overpower
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Μόλις τώρα, Alxnks είπε η γιαγια του να τα κανει ολα αυτα ε; μαλιστα. οτι η δικια σου ας πουμε τα παιζει στο μικρο της δαχτυλακι ολα αυτα και αντιστοιχα το προτεινεις και για αλλες γιαγιαδες; Έξυπνο.... not! Το ότι μπορεί να τα κάνει ο εγγονος δεν υπάρχει σαν επιλογή;Το ότι δεν ξέρεις πόσων χρονών είναι η γιαγιά του και πόσο εξοικειωμένη είναι ουτε;; Οι δικές μου γιαγιάδες έχουν πεθάνει πολλά χρόνια .
NiceGuyGeorge Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Απλες λιρες οχι χρυσες, η γιαγια κομαντο ειναι και κινητο εχει και ταμπλετ εχει εγω προσωπικα παλι δεν σκαμπαζω με revolut. Αλλα θα προσπαθησω στο μελλον να ασχοληθω λογω μετακομισης στην Ουαλια.
llldoomlll Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 7 λεπτά πριν, NiceGuyGeorge είπε Απλες λιρες οχι χρυσες, η γιαγια κομαντο ειναι και κινητο εχει και ταμπλετ εχει εγω προσωπικα παλι δεν σκαμπαζω με revolut. Αλλα θα προσπαθησω στο μελλον να ασχοληθω λογω μετακομισης στην Ουαλια. και γω χρυσες νομιζα, ναι δες revolut μεχρι να πας, μετα θα ανοιξεις λογαριασμο στην Ουαλια θα σε κομπλε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα