ELMastas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Παρακαλώ και να είσαι καλά,χαίρομαι για αυτό που είπες κλείνοντας και το σου δώσω έναυσμα για ερεύνα είναι κατ εμέ το καλύτερο,υπάρχουν άνθρωποι πολύ πωρωμένοι για Χ,Υ λόγους που δυστυχώς,δεν μπορείς να συζητήσεις καν μαζί τους εκτός με ίχνος σοβαρότητας,αφού δέχονται τίποτα που δεν γνωρίζουν,είτε απο εγωισμό,είτε επειδή δεν θέλουν να τους χαλάσουν την κοσμοθεωρία τους,αυτοί ανήκουν στήν κατηγορία που λέει το "Ρητό" του Αριστοφάνη "Ου με πείσεις, καν με πείσης ! " Φυσικά να κρατήσεις την άποψη σου σχετικά με το οτιδήποτε,μέχρι να βρείς απο μόνος σου στοιχεία για να την αντικαταστήσεις,αυτό πιστεύω είναι το "υγιές" και οδηγεί στήν σωστή ερεύνα,την αλήθεια (όσο αυτό είναι εφικτό)και σε έναν σκεπτόμενο άνθρωπο,που είναι ουσιαστικά και το ζητούμενο,κα γω αυτά όσα γράφω η λέω δεν τα ήξερα λίγα χρόνια,όμως έτυχε να το έχω ψάξει αρκετά,δεν τα υποστηρίζω επειδή μου ηχούν ωραία στα αυτιά,η το είπε κάποιος με την Χ,Υ ιδεολογία ακολουθώ η οχι,η επιδή τυχαίνει απλά να ζω στήν Ελλάδα. Καλό είναι ο κάθε λαός να εκτιμάει την δική ιστορία του χωρίς να την παραχαράζει,να την κλέβει η να την οικειοποιείται (Οπως κάνουν επι χρόνια κάποιοι καλοί μας γείτονες..)έχει πολύ μεγάλο βάθος το όλο θέμα,όσο θα ψάχνεις τόσο θα το διαπιστώνεις,κάποιοι έχουν αφιερώσει σχεδόν ολη την ζωή τους σε αυτά,αλλά αυτοί βέβαια δεν προβάλλονται στα ΜΜΕ,δυστυχώς η γνώση που προσφέρεται σήμερα ιδιαίτερα στούς νέους είναι ελάχιστη αποκομμένη τεμαχισμένη και "κονσερβοποιημένη"και χρειάζεται να ενδιαφερθούν πραγματικά οι ίδιοι,για να βρούν μια άκρη και κάτι περισσότερο. Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2020 από ELMastas 1
MitsosDaBest13 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, YoungHOV είπε Ένας ακριβώς από τους λόγους που δεν γουστάρω τους Έλληνες σαν λαό, και ας είμαι ένας από αυτούς - η μεγαλοπάθεια και το "είμαστε εμείς και κανένας άλλος". Το ότι είμαστε σπουδαίος πολιτισμός δεν το αμφιβάλω, το να λες όμως πως δεν υπάρχει άλλος παρόμοιος είναι το ΛΙΓΌΤΕΡΟ γελοίο. Αφού ξέρεις για ελληνική ιστορία τόσο, ψάξε λίγο και την Κινέζικη (κινεζικά επιτεύγματα κλπ), την Ιαπωνική, την Κορεάτικη, και την Αιγυπτιακή, to say the least, και άσε λίγο στην άκρη τον nationalism που σε, καθώς και έναν μεγάλο αριθμό ελλήνων, διακατέχει. Και στην τελική, που βρισκόμαστε ΤΏΡΑ; Η Κίνα ανεβαίνει, η Ιαπωνιά είναι στην κορυφή, το ίδιο και η Κορέα. Σύγχρονες χώρες όπως USA και Γερμανία μας έχουν ξεπεράσει. Δεν μπαίνω στον κόπο να μιλήσω για χώρες τύπου Δανία, Νορβηγία κλπ. Μια φορά και 2 καιρούς κάναμε κάτι. ΤΏΡΑ?? Εμείς; Δεν υπάρχει ένας πολιτικός που να ενδιαφέρεται για την χώρα, οι υποδομές του κράτους είναι ΆΘΛΙΕΣ, κλπ κλπ κλπ. Οι Κινέζοι έχτισαν 2 νοσοκομία σε 10 μέρες - εμείς να δω τι θα κάνουμε μόλις εξαπλωθεί ο ιος. Άντε να δούμε αν θα φάει και το δικό μου σχόλιο remove, ελευθερία έκφρασης και χαζόμαρες in 2020. Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο, ειδικά με αυτά που έγραψες στην αρχή... Κι εγώ δεν μας γουστάρω σαν λαό, για τους ίδιους (και όχι μόνο) λόγους. Μακάρι να παραμείνει το σχόλιό σου, μπας και γίνει τροφή για σκέψη σε μερικούς... Στην προ-τελευταία σου πρόταση δεν συμφωνώ, δεν φταίνε οι πολιτικοί για το χάλι μας, αλλά οι πολίτες. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2020 από MitsosDaBest13 1 1
tsarouc Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Στις 11/3/2020 στις 1:45 ΜΜ, glight είπε Έχουνε γίνει πάμπλουτες οι εταιρίες που πουλάνε υπηρεσίες VPN σε εταιρίες. Αφού ένα μεγάλο ποσοστό έχει πάρει εντολή να έχουν Home Office. Ελάτε να στήσουμε μία τώρα που γυρίζει. Και εγώ το προσπάθησα μια φορά αλλά δεν τα κατάφερα. Λες να αγοράσω electric bike αντί αυτού?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα