Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 11/3/2020 στις 3:04 ΜΜ, kostasgpa είπε

Δε μπορείς να βάλεις τεράστιο ρεαλισμό στα παιχνίδια χωρίς να τα κάνεις unplayable. Τα ποδοσφαιράκια θα πρεπε να κρατάνε 90 λεπτά, οι αγώνες ταχύτητας να γίνονται unplayable άμα πάρεις ρόδα σε καμιά στροφή και μόλις τρως μια σφαίρα σε κανά fps, να σου κλειδώνει ο λογαριασμός καθώς πλέον θα χεις "πεθάνει".

22 ώρες πριν, GrigM είπε

Αυτά μόνο σε CS, BF και άλλους πιο μικρούς τίτλους όπως Insurgency. 

Το CoD, επειδή από πάντα στόχευε σε πιο νεανικό κοινό και κονσόλες, θα έχανε πολύ κόσμο αν έτεινε προς τον ρεαλισμό.

Για το Pubg βέβαια, είναι άλλη ιστορία. Εκεί γίνεσαι juggernaut με lvl 3 armour, αλλά είναι φαντάζομαι και για να μην νιώθεις ηλίθιος, που περπατούσες και λούταρες επί μισή ώρα, για να πέσεις με 2 σφαίρες στο κεφάλι από FAMAS στα 100μ. 

Κάποτε το NFS UNDERGROUND και το CoD MW2 ήταν 2 CD για να τα εγκαταστήσεις και έμοιαζαν τεράστια. 

Πάλι καλά εξελίχτηκε η τεχνολογία, γιατί θα χρειαζόμασταν δισκοθηκες για κάθε game σήμερα. 

Είμαι παίχτης της σειράς Battlefield  από το 3 μέχρι και το V. Αυτό που κάνανε στο BFV που ρίχνεις στον άλλον για παράδειγμα με MG34 από το άρμα και βγάζει HIT HIT HIT HIT Death είναι απαράδεκτο ακόμα και για τα arcade δεδομένα. Ακόμα και ο Τ-1000 στο Terminator 2 φαντάζει νορμάλ κατάσταση σε σχέση με αυτά που έχω δει να γίνονται. Συμφωνοι οτι πρέπει να γίνει λιγο πιο "παιχνίδι" αλλά όχι και τέτοια ξεφτύλα. Εν πάσει περιπτώσει επαιξα χθες και φάνηκε ΟΚ. Πολύ καλύτερο από τα υπολοιπα BR που έχω παίξει

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω το Modern warfare , θα κάτσει πάνω σε αυτό το warzone? Προφανώς δεν έχει βγει ακομά ε?

Επεξ/σία από nosstrom
Δημοσ.
Στις 12/3/2020 στις 11:07 ΠΜ, vitalogy είπε

Πρεπει να εχεις συνδρομη plus στο ps να υποθεσω για να μπορεις να το παιξεις;

Μπορεί να απαντήσει κάποιος αν είναι εύκολο;

Δημοσ.
Στις 16/3/2020 στις 7:09 ΜΜ, vitalogy είπε

Μπορεί να απαντήσει κάποιος αν είναι εύκολο;

Πιθανότατα ναι, μόνο τα free to play δεν απαιτούν συνδρομή.Ας απαντήσει κάποιος για σίγουρα που το έχει κατεβάσει και έχει παίξει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...