Axelq Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Για όσους ρωτάνε κατεβαίνει από το battle.net της Blizzard. Να έχετε υπόψη ότι είναι σχεδόν 100GB εφόσον δεν έχετε το Call of Duty: Modern Warfare.
spilios6 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, APPLEGEEK είπε Πώς το βρίσκω ? https://www.callofduty.com/
APPLEGEEK Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, spilios6 είπε https://www.callofduty.com/ Ευχαριστώ 1
spilios6 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Παιδες κατεβαζω το launcher και μετα αφου μου βγαζει start install το παταω και δεν κανει τιποτα αλλαζω σκληρους μηπως και καλα δεν βλεπει χωρο που δεν εχω καν θεμα και παλι τιποτα Εχει καποιος αντιμετωπισει το ιδιο ? ΚΟΜΠΛΕ Κλεινεις το launcher και τον ξανανοιγεις απο τα windows και πατας το κουμπι και τρεχει 2 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε Ευχαριστώ το θεμα ειναι μετα τι κανουμε αν σε αφησει να κανεις Install πες μου Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2020 από spilios6
maik356 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 ολα καλα.....ακομα ενα BR , αλλα καλοδεχουμενο... για μενα το πιο σημαντικο ειναι οτι δεν μπορεις να παιξεις και να το χαρεις γιατι ΟΛΑ ειναι γεματα hacks ..... πιο πολλα μου φαινεται βγαζουν αυτοι που φτιαχνουν τα hacks....
Retromaniac Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 16 λεπτά πριν, maik356 είπε ολα καλα.....ακομα ενα BR , αλλα καλοδεχουμενο... για μενα το πιο σημαντικο ειναι οτι δεν μπορεις να παιξεις και να το χαρεις γιατι ΟΛΑ ειναι γεματα hacks ..... πιο πολλα μου φαινεται βγαζουν αυτοι που φτιαχνουν τα hacks.... Βάλε mouse σε κονσόλα για να μην έχεις hacks...
bringmevictims Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, bmv είπε Να δω ποιος είσαι που μου έχεις κλέψει το nickname🤔🤔 Εγώ είμαι εσυ πλέον .. μου άρεσε και το κράτησα λόγο battleground Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2020 από bringmevictims
Beefeater Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 παιδια για desktop i5 / 8gb ram με ενσωμετωμενη καρτα γραφικων υπαρχει ελπιδα να παιζει χωρις να κολλαει? μην κατεβαζω αδικα
kostasgpa Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 4 ώρες πριν, Vice είπε Ελπίζω να ειναι και λιγο ρεαλιστικό. Έχουμε πήξει στο arcade. Μια γεμιστήρα θελεις για να σκοτώσεις ένα άτομο Δε μπορείς να βάλεις τεράστιο ρεαλισμό στα παιχνίδια χωρίς να τα κάνεις unplayable. Τα ποδοσφαιράκια θα πρεπε να κρατάνε 90 λεπτά, οι αγώνες ταχύτητας να γίνονται unplayable άμα πάρεις ρόδα σε καμιά στροφή και μόλις τρως μια σφαίρα σε κανά fps, να σου κλειδώνει ο λογαριασμός καθώς πλέον θα χεις "πεθάνει".
simplemaths Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Γνωρίζει κάποιος αν είναι πιο ελαφρύ απο το Modern Warfare; Προσπαθώ να δω αν θα αναγκαστώ να αγοράσω 16gb ραμ πριν το κατεβάσω ή όχι.
Retromaniac Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, kostasgpa είπε Δε μπορείς να βάλεις τεράστιο ρεαλισμό στα παιχνίδια χωρίς να τα κάνεις unplayable. Τα ποδοσφαιράκια θα πρεπε να κρατάνε 90 λεπτά, οι αγώνες ταχύτητας να γίνονται unplayable άμα πάρεις ρόδα σε καμιά στροφή και μόλις τρως μια σφαίρα σε κανά fps, να σου κλειδώνει ο λογαριασμός καθώς πλέον θα χεις "πεθάνει". Χαχαχα σωστός... 1
GrigM Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 5 ώρες πριν, Vice είπε Ελπίζω να ειναι και λιγο ρεαλιστικό. Έχουμε πήξει στο arcade. Μια γεμιστήρα θελεις για να σκοτώσεις ένα άτομο Αυτά μόνο σε CS, BF και άλλους πιο μικρούς τίτλους όπως Insurgency. Το CoD, επειδή από πάντα στόχευε σε πιο νεανικό κοινό και κονσόλες, θα έχανε πολύ κόσμο αν έτεινε προς τον ρεαλισμό. Για το Pubg βέβαια, είναι άλλη ιστορία. Εκεί γίνεσαι juggernaut με lvl 3 armour, αλλά είναι φαντάζομαι και για να μην νιώθεις ηλίθιος, που περπατούσες και λούταρες επί μισή ώρα, για να πέσεις με 2 σφαίρες στο κεφάλι από FAMAS στα 100μ. 6 ώρες πριν, kritikos28 είπε Το κατεβάζω τώρα.82 gb 😀 Κάποτε το NFS UNDERGROUND και το CoD MW2 ήταν 2 CD για να τα εγκαταστήσεις και έμοιαζαν τεράστια. Πάλι καλά εξελίχτηκε η τεχνολογία, γιατί θα χρειαζόμασταν δισκοθηκες για κάθε game σήμερα.
jd-chalk Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Ελπίζω να μην γεμίσει με cheaters όπως το pubg
sonath13 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Στο τέλος θα γίνουν όλα σαν τα παιχνίδια στο android θα βλέπεις διαφημίσεις εκτός και αν θες την dull version οπότε πληρωνε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα